BYD

    A BYD és az UEFA EURO 2024™

    A BYD és az UEFA EURO 2024™ A BYD és az UEFA EURO 2024™

 

Az UEFA EURO 2024™ 2024. június 14. és július 14. között kerül megrendezésre tíz világszínvonalú stadionban, Németországban. A rangos esemény alkalmával az UEFA EURO 2024™ hivatalos partnereként az elektromos járművekkel kapcsolatos legújabb fejlesztéseiket hatalmas célközönségnek mutathatják be. Az együttműködésük tökéletesen illeszkedik az UEFA törekvéséhez is, hogy zöldebb és környezetbarátabb módon bonyolítsa le az UEFA EURO 2024™ bajnokságot.

A konnektorról tölthető járművek értékesítésében világelső BYD a németországi UEFA EURO 2024™ ideje alatt a különböző járművek rendelkezésre bocsátásával biztosítja a fenntartható mobilitást, és Európa-szerte hatékony és környezetbarát közlekedési megoldásokat nyújt a szurkolók és csapatok számára.

©UEFA(2024). Minden jog fenntartva.

Ez is érdekelhet
Hyundai

Bemutatják az INSTER képeit

A Hyundai Motor bemutatja a tisztán elektromos INSTER első, előzetes képeit.

Fiat

Grande Panda: a FIAT új globális modellje

A FIAT közzétette annak az új Grande Panda modellnek az első fényképeit, mely az eredeti Panda által ihletett új modellcsalád első tagjaként lép hamarosan színre: egy olyan kompakt családi modell, amely világszerte választ kínál az ügyfelek elvárásaira.