• Citroën tavaszi-nyári tartozékakció

    Citroën tavaszi-nyári tartozékakció

Nyári járműtartozékok 10% kedvezménnyel

Mik a nyár tökéletes kellékei? Az autós kiruccanásokhoz egy klassz, megbízható Citroënre van szükségünk, kedvenc holmijaink, hobby felszereléseink szállításához pedig néhány praktikus gépjárműtartozékra.

Most akciós áron vásárolhat meg számos gépjárműtartozékot kedvenc Citroën modelljéhez. Éljen a kedvezményes vásárlás lehetőségével!

 

Akciós kínálatunkból:

TETŐRUDAK 10% kedvezménnyel*

Keresztirányú tetőrúd készlet C4 modellhez

Hosszirányú tetőrúd nélküli gépjárművekhez. Anódozott, alumínium talpainál kulccsal reteszelhető tetőrúd készlet, acél tartólábbal. Automatikus rögzítésű, az ajtónyílásokban rögzíthető. Terhelhetőség 80 kg. City Crash teszt minősítés. 

Akciós bruttó ára: 116.100 Ft*

Tetőrúd készlet C5 Aircross modellhez

Hosszirányú tetőrúddal  felszerelt gépjárművekhez. Anódozott, alumínium talpainál kulccsal reteszelhető, automatikus rögzítéstű tetőrúd készlet. Terhelhetőség 75 kg. City Crash teszt minősítéssel.

Akciós bruttó ára: 99.720 Ft *

Szinte minden Citroën modellhez kínálunk akciós tetőrudakat, érdeklődjön márkaszervizeinkben!*

KERÉKPÁRTARTÓK 10% kedvezménnyel*

Kerékpártartó

1 kerékpár szállítására alkalmas Freedrive 532 típusú alumínium kerékpártartó. Terhelhetőség 17 kg. City Crash teszt minősítéssel.       

Akciós bruttó ára: 52.110 Ft*

Kerékpártartó - vonóhorogra

3 kerékpár szállítására alkalmas, billentési funkcióval, hátsó lámpával és 13 pontos tápcsatlakozóval szerelt alumínium kerékpártartó. Terhelhetőség kerékpáronként max. 25 kg.City Crash teszt minősítéssel.

Akciós bruttó ára: 370.980 Ft*

Valamennyi általunk forgalmazott kerékpártartót akciós áron vásárolhatja meg most a Citroën márkaszervizekben!*

TETŐBOXOK 10% kedvezménnyel*

Félhosszú tetőbox 340 L

2 kulcsos, 2 pántos, oldalsó központi záras. Terhelhetőség 75 kg.

H • 140 cm, Sz: 80 cm, M: 44 cm.

Akciós bruttó ára: 125.900 Ft*

Félhosszú tetőbox 430 L

2 kulcsos, 2 pántos, oldalsó központi záras.

Terhelhetőség 75 kg. Min: 41 cm — max 980 cm tetőrúd távolságnál használható.

H: 175 cm, Sz: 80 cm, M: 44 cm.      

Akciós bruttó ára:  148.990.-

Akciónkban összehajtható, rugalmas és merev kiképzésű tetőboxok széles választékát kínáljuk, többféle méretben. Érdeklődjön márkaszervizeinkben!

CSOMAGTÉRTÁLCÁK 10% kedvezménnyel*

Csomagtértálca C4 modellhez

Fekete színű, hőformázott, és logozott méretre készült csomagtértálca 4 cm magas peremmel.

Akciós bruttó ára: 19.260 Ft*

Csomagtértálca C5 Aircross modellhez

Fekete színű, habosított polietilén anyagból készült, 4 cm magas peremmel ellátott, logozott termék.

Mérete: 1023 mm x 866 mm és 40 mm

Akciós bruttó ára: 16.900 Ft*

Szinte minden Citroën modellhez kínálunk jó minőségű, praktikus csomagtértálcát. Számos termékünk márka és/vagy modell logo díszítéssel is elérhető. Akciós ajánlatainkról márkaszervizeinkben tájékozódhat*.

VÉDŐHUZATOK 10% kedvezménnyel*

Csomagtérvédő huzat

Kezelt, fekete színű, vízhatlan szövetből készült 3 részes védőhuzat háziállatok és szennyező tárgyak szállításának megkönnyítésére. Kihajtható eleme a ki-és bepakoláskor védi a lökhárítót.

Akciós bruttó ára: 20.970 Ft*

További akciós termékválasztékunkról érdeklődjön a márkaszervizekben*.

UTASTÉRI LED LÁMPA 10% kedvezménnyel*

Hordozható utastéri lámpa

LEDINSPECT MINI 250 LEDIL 401 Osram, mágnessel rögzíthető, forgatható, feltölthető lámpa. Kétféle fényerősséggel. Nagy teljesítményen 3 órán keresztül (250 lumen) keresztül használható. Feltöltési ideje 3,5 óra. Akár 6 óra üzemidő (130 lumen). USB kábellelt tölthető.

Akciós bruttó ára: 22.590 Ft*

LEDINSPECT Pocket 200 LEDIL 408 utastéri lámpa

Karcsú, kompakt, könnyű és összecsukható, forgatható fejjel, 3 világítási funkcióval.

Akár 3 óra üzemidő. USB kábellelt tölthető.

Akciós bruttó ára: 13.140 Ft*

*Az ajánlatok 2024. május 15-től 2024. június 28-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Citroën márkaszervizben.

A kedvezményes árú alkatrész-, tartozékajánlatok más ajánlattal, más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Az akciós alkatrész- és tartozék kedvezmények csak a C Automobil Import Kft által forgalmazott termékekre vehetők igénybe.

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Bizonyos tartozékok felszereléséhez plusz alkatrész és/vagy tartozék vásárlása szükséges (pl. illesztőszett, adapter, tetősín stb.), mely kiegészítő termékekre az akció nem vonatkozik. Az akciós termékek-ajánlatok egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Citroën -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző márkákkal-modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot ajánlani.

A konkrét akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 10 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Az árlista változásból adódó ár-differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival ellenőriztesse a termék árát, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, nem-szerződéses fényképek, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek. A tájékoztatás tájékoztató jellegű és  nem teljeskörű, és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának, jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.  

kÉRDÉSEIVEL FORDULJON BIZALOMMAL SZERVIZES KOLLÉGÁINKHOZ

Varga Tibor szerviz tanácsadó
Pintér Lajos szervizvezető
Hanol Dénes alkatrész értékesítő