• Citroën műszaki állapotfelmérés

SZAKSZERŰ MŰSZAKI ÁLLAPOTFELMÉRÉS A CITROËN SZAKEMBEREIVEL

 

Kontrollcsomagjainknak köszönhetően hozzáértő műszaki átvizsgálással ellenőriztetheti autója állapotát.

Tavaszi akciónkban nem csak új műszaki átvizsgálás csomagokkal várjuk, de az állapotfelmérés során feltárt kopások, hibák karbantartásához és javításához számos alkatrészcsaládból 15% kedvezményt biztosítunk a kontrollcsomagok mellé.

Fékrendszer kontrollcsomag – műszeres fékhatás méréssel

Bruttó 11.900 Ft-ért (1,3)

Ne várja meg, míg a jármű féktárcsáinak és fékbetéteinek vastagsága eléri a kritikus pontot!
Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű fékberendezéseit, és műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát. A fékhatásmérés keretében ellenőrizik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget. 

Bármely autómárkához igénybe vehető! Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét! 

Futómű kontrollcsomag – műszeres lengéscsillapító méréssel

Bruttó 11.900 Ft-ért (1,3)

A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhatja Önt és utasait. Ne kockáztasson! Szakembereink átvizsgálják a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapító-méréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát.


Bármely autómárkához igénybe vehető!

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Citroën gépjárművekhez

Bruttó 32.400 Ft-ért (1,2,3,4)

Komplex műszaki átvizsgálásunkat Citroën tulajdonosoknak ajánljuk használtautó-eladás vagy –vétel előtt, vagy használtautó-beszámítást tartalmazó új autós ajánlathoz, illetve a már megvásárolt használtautó szakszerű állapotfelméréséhez is. A csomag tartalma:

Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a gumiabroncsokat, a motor- és erőátviteli rendszereket, ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
Szakembereink műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát, a kerekekre ható fékerőt, az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát
A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként műszerrel ellenőrizzük a FAP szűrő eltömődöttségét és az adalék mennyiségét, valamint diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű kompjutere tárol-e hibát.

 

150 pontos műszaki kontrollcsomag elektromos gépjárművekhez

Bruttó 32.400 Ft-ért (1,2,3,4)

Az elektromos autó kevesebb karbantartást, de berendezéseinek összetettsége, technológiai fejlettsége, annál több figyelmet kíván. Tisztán elektromos járművekhez összeállított komplex műszaki átvizsgálás csomagunk bizonyosságot jelenthet azon ügyfeleinknek, akik a jármű rendszeres ellenőrzésében hisznek, vagy használtautó-eladás vagy -vétel előtt állnak, avagy használtautó beszámítást tartalmazó új autós ajánlathoz szeretnék felméretni elektromos autójuk piai értékét, vagy a már megvásárolt használtautó műszaki állapotfelmérésére lenne igényük.

A csomag tartalma:

Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a gumiabroncsokat, a motor- és erőátviteli rendszereket, a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
A fékhatásmérés keretében ellenőrzik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát
A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként diagnosztikai műszerrel ellenőrizzük, hogy a gépjármű számítógépe tárol-e hibát, ellenőrizzük továbbá a meghajtó akkumulátor állapotát is.

 

Értékbecslés kiegészítő szolgáltatás a 150 pontos átvizsgáláshoz
Bruttó 9.900 Ft (5)

Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.

 

Autózzon a legnagyobb biztonságban!

CITROËN SZAKÉRTŐINK

Varga Tibor szerviz tanácsadó
Pintér Lajos szervizvezető
Hanol Dénes alkatrész értékesítő

1: Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzett átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértése alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a "Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat" sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A csomag részletes tartalmát a „Műszeres állapotfelmérés szervizcsomagok“ táblázat tartalmazza.  A szervizcsomag ára nem bontható, más akcióval, hűségprogrammal nem összevonható, és árából visszatérítés nem kérhető arra hivatkozva, ha a vizsgált autó felszereltsége/motorizációja okán/hiányában bizonyos ellenőrzések nem elvégezhetők, illetve akkor sem, ha a megrendelő bizonyos ellenőrzések elvégzésére nem tart igényt. A feltárt állapot alapján javasolt kiegészítő szervizbeavatkozások/mérések/vizsgálatok vagy az értékbecslés kiegészítő szolgáltatás csak külön megrendelés és külön díj ellenében rendelhető(k) meg, jelen csomag azok elvégzésére nem terjed ki. A tájékoztatás nem teljes körű. Az akciós csomagár visszavonásig érvényes a magyarországi hivatalos Citroën márkaszervizekben.
2: Csak Citroën gépjárművekhez igénybe vehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e.
3: A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.
4: A gépjármű komputereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tárolnak-e hibát a gépjármű komputerei? Hibafeltárást, bővebb diagnosztikát a csomagár nem tartalmaz.
5: Komplex állapotfelmérés nélkül az értékbecslés nem végezhető el, ezért az értékbecslés csak a 150 pontos komplex kontrollcsomag mellé vásárolható, annak kiegészítéseként, plusz díj ellenében.