GIGANTIKUS E-AUTÓ ÉS HIBRID AUTÓ SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT ÉPÜL

 

A Duna Autó Cégcsoport legújabb beruházása az új, 90.000 négyzetméteres budakalászi telephely létesítése, melynek építése és üzemeltetése során kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre. Célunk Magyarország legnagyobb e-mobilitási szolgáltató és kompetenciaközpontjának létrehozása, amely elsősorban az autók számára kínál majd teljeskörű szolgáltatást.

A főépület három egységből áll: márkaközpont bemutatóterem, oktatóterem és egy 6000 négyzetméteres teljesen automatizált raktár. 

Elektromos autó töltőparkunkban kezdetben 13 Sunnic töltőt helyezünk üzembe, melyekből 10 db 22 kW-os AC töltő, 3 db 160 kW-os nagyteljesítményű DC töltő. Az 500 kWp-es Cecep Solar napelempark pedig a telephely energiaigényének jelentős részét fedezi majd, így nagymértékben csökkenti az üzemeltetési költségeket és a környezeti terhelést is. 

A projekt részleteiről folyamatosan tájékoztatást adunk oldalunkon. A komplexum megnyitóját és átadását 2024 szeptemberére tervezzük. Hamarosan várjuk tehát látogatóinkat új budakalászi telephelyünkön, hogy közösen alakíthassuk a fenntartható jövőt!