• Márkafüggetlen értékesítési tanácsadás

 

 

Autót szeretne, de még nem tudja, hogy melyik márka, modell, felszereltségi szint lenne az optimális az Ön számára?

Az Autóváros palettájában 20 márka közül választhatja ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő modellt!

  • Nem tud dönteni?
  • Bizonytalanná vált?

 

Márkafüggetlen értékesítési tanácsadó kollégánk készséggel áll rendelkezésére.

Forduljon hozzá bizalommal, és találja meg álmai autóját a segítségével!


ERDÉLYI TAMÁS
Márkafüggetlen értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 316 5444
Email küldése

Amiben segíteni tudok:
  • A modellpaletta teljes ismeretével rendelkezem, így az Ön igényeit felmérve, több alternatívát tudok ajánlani, amelyek közül a végén Ön az elképzeléseinek leginkább megfelelő modellt választhatja ki.
  • Örömmel egyeztetek időpontot tesztvezetésre, hogy Ön jobban megismerhesse a versenyben lévő modelleket.
  • Tartom a kapcsolatot márkakereskedéseink értékesítőivel, írásos ár- és finanszírozási ajánlatot kérek tőlük az Ön számára.
  • Végigkísérem a vásárlási folyamat teljes körű ügyintézését a biztosításkötéstől a forgalomba helyezésig.
  • Szívesen állok rendelkezésére egészen az új autó átadásáig, és ha igény van rá, természetesen utána is.

 

 

Visszahívást kérek


  

  
 
ÜGYFELEINK ÍRTÁK

Katona Phaedra - marketing szakközgazdász


"Profizmus empátiával párosulva, ez a siker receptje az autó eladásban. Nekem nagyon sokat segített már az első találkozásunk alkalmával, olyan érzésem volt mintha régóta ismernénk egymást. Kedvessége, szaktudása és pozitív kisugárzása pláne magasra emeli ebben a szakmában. Köszönöm neki a kitartó munkáját, remélem napokon belül rátalálunk az új családi autómra!"
profizmus  kedvesség szaktudás
 

Selymesi Ágota


"Ez év őszén "városi kis kocsit" kerestem. Legfontosabb paraméterek között a biztonság mellett, fiatal és kisgyermekes anyukaként, a kényelmes utazás biztosítása is szerepelt.
Ismerőseim közvetítésével kerültem el a Duna Autó Zrt. márkafüggetlen tanácsadójához. A vásárlás teljes folyamatában mindig korrektség, érthető válaszok és udvariasság jellemezte. A márkák helyszíni bemutatásakor fáradhatatlan volt. A vásárlási szempontjaink szerinti tartozékokra és kapcsolódó szolgáltatásokra is kiterjedt figyelme. Ki kell emelnem azt az empátiát, amelyet a "városi kis kocsi" tényleges tulajdonosai (baba, mama) iránt a vásárlás során, az átadásnál is tanúsított.
Őszinte szívvel ajánlom Őt az "Autóváros" leendő vásárlóinak."
korrekt érthető udvariasság


Irmes Katalin


"Új autó vásárlása céljából látogattam el a Duna Autó Zrt.-hez. Kedves és nagyon segítőkész fogadtatás várt. Mivel kissé bizonytalan voltam a választást illetően, Simon Péter műszaki igazgató úr ajánlására megkerestem a márkafüggetlen tanácsadójukat, hogy adjon javaslatot, milyen típusú autót válasszak magamnak. Ő nagymértékű szakmai jártasságot bizonyítva mutatta be az általa javasolt autókat. A teljes ügyintézési folyamatban végig segítségemre volt és az ügyeimet úgy intézte, mintha saját magának vásárolna autót.
Kedvessége és hozzállása példaértékű, ezért mindenkinek azt ajánlom, forduljanak hozzá bizalommal."
szakmai jártasság segítőkészség kedvesség példa értékű hozzáállás
 

Révész Tamás


"Az olyan vásárló, aki határozatlan, melyik márkát is válassza, csak prioritásai vannak (pl. deréktámasz, biztonság, automata váltó, csomagtér, stb.), a márkafüggetlen tanácsadóval szalonról szalonra sétálva , meglepődve tapasztalja, hogy milyen hamar kiderül, mit is keresett. Köszönöm a kedvességét, a szakértelmét, a tanácsait, amellyel döntéshez segített."
szakértelem kedvesség
 

Miskey Zsolt - Ügyvezető (Miskey Marketing Kft .)


"Köszönöm a hatékony és lelkiismeretes segítséget! Így sokkal könnyebb volt kiválasztani az igényeknek megfelelő modellt, ráadásul a finanszírozással kapcsolatban is kaptam ajánlatokat, ami tovább gyorsította az ügyintézést.
Megtaláltam a megfelelő autót!"
 

hatékony lelkiismeretes gyors ügyintézés