FIAT

    Grande Panda: a FIAT új globális modellje

    Grande Panda: a FIAT új globális modellje Grande Panda: a FIAT új globális modellje

Az új Fiat Grande Panda az első képviselője annak a multienergia-platformra épülő új, globális modellcsaládnak, amellyel a FIAT megkezdi az átállást a lokális gyártásról a közös globális platformon alapuló, világszintű termékkínálatra. 

A Fiat kompakt, de praktikus és tágas autónak ígéri az új Grande Pandát, ami először az európai, közel-keleti és afrikai piacokon lesz elérhető, tisztán elektromos és hibrid hajtáslánccal.

A nem egészen 4 méter hosszú, B-szegmensbe tartozó városi modell letisztult vonalvezetésével, a hatékony karosszéria-kialakításból adódó, optimális helykihasználásával, tágas, ötszemélyes utasterével komfortos családi járműként és modern városi autóként egyaránt maximálisan helyt áll.

A Grande Panda egy új Fiat modellcsalád első tagja, amelyet 2027-ig másik három modell követ majd. 

A Grande Panda egy új modellcsalád legelső tagja, amelyet mostantól kezdve 2027-ig évente egy-egy új típus követ majd.

A FIAT innovatív projektjének a lényege, hogy egy olyan, globális multienergia-platformra – az STLA Smart architektúrára – építse fel típusait, amely a világ minden térségében megállja a helyét, lehetővé téve a márka számára, hogy nagy számban hozzon létre változatos járműveket, így kielégítve a világ különböző régióiban élő ügyfelek eltérő igényeit. 

Különleges, új formanyelvével a Fiat Grande Panda már ma a jövőt alakítja. A modell kulcsfontosságú szerepet vállal a márka azon törekvésében, hogy a világ minden pontján olyan különleges autót kínálhasson ügyfeleinek, amely karakteres formatervével a márka összes alapvető értékét közvetíti.

Ez is érdekelhet
Peugeot

Nagyobb hatótávval kapható az új e-208

NAGYOBB HATÓTÁVVAL KAPHATÓ A FELFRISSÍTETT PEUGEOT E-208

Hyundai

Bemutatják az INSTER képeit

A Hyundai Motor bemutatja a tisztán elektromos INSTER első, előzetes képeit.