BYD

    A GLS Hungary BYD gépjárműveket választott fenntarthatósági programjához

    A GLS Hungary BYD gépjárműveket választott fenntarthatósági programjához A GLS Hungary BYD gépjárműveket választott fenntarthatósági programjához

Budapest – A BYD (Build Your Dreams), a New Energy Vehicle (NEV), azaz a konnektorról tölthető, tisztán elektromos és plug-in hybrid autók világelső gyártója, örömmel jelenti be, hogy a GLS Hungary BYD ATTO 3 típusú elektromos autókat választott fenntarthatósági programjának részeként. A GLS Hungary elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett, és az új járművek beszerzése jelentős lépést jelent ezen célok elérése felé.

A GLS Hungary jelenlegi flottája több mint 2000 furgonból és közel 100 vállalati autóból áll. Az elektromos járművek aránya a teljes flottában már elérte a 15%-ot. A vállalat elkötelezett amellett, hogy flottáját teljes egészében elektromosra állítsa át.

Az új BYD ATTO 3 elektromos autókat üzleti tevékenységeik során fogják használni, tovább csökkentve a vállalat ökológiai lábnyomát.

Balázs Attila, a GLS Hungary ügyvezető igazgatója így nyilatkozott a döntésről: „Azért döntöttünk a BYD ATTO 3 típusú elektromos autók mellett, mert kiváló ár-érték arányt képviselnek. A modell minősége, a motor teljesítménye, az akkumulátor mérete és ezzel együtt a hatótávja is kiemelkedő a kategóriájában. Az újabb elektromos autók beszerzésével tovább haladunk fenntarthatósági céljaink elérése felé, amelyek között kiemelt helyen szerepel furgonjaink és vállalati autóflottánk elektromos járművekre cserélése is."

A BYD büszke arra, hogy járműveivel hozzájárulhat a GLS Hungary fenntarthatósági céljaihoz, és várakozással tekint a közös, környezetbarát jövő felé.


 

Ez is érdekelhet
Peugeot

Sikeresen rajtolt az új Peugeot 3008

Bár még csak három hónapja árusítják, az új Peugeot 3008-ra és E-3008-ra máris több mint 50.000 rendelés érkezett. A korai átütő siker bizonyítja, hogy a Peugeot a technológiai fejlesztések és a formatervezés terén egyaránt jó úton jár.

BYD

Fenntartható megoldások a zöld jövőért: BYD modellek a K&H Bank flottájában

A BYD, a világelső új energia (NEV) járműgyártója, örömmel adta át a napokban modelljeit a K&H Banknak, amely igyekszik a flottáját minél inkább környezetbaráttá tenni.