CUPRA

    Megérkezett szalonunkba a megújult Formentor és Leon

    Megérkezett szalonunkba a megújult Formentor és Leon Megérkezett szalonunkba a megújult Formentor és Leon

Megérkezett szalonunkba a megújult Formentor és Leon

A CUPRA frissítette a Leont és a Formentort, új technológiát és hajtásláncokat hozva, valamint egy jelentős megújulást.

Az új modellek már kipróbálhatók az óbudai Autóvárosban, és készletről is kaphatók.

 A legfontosabb frissítés az új eHybrid plug-in hibrid motor, amely jobb teljesítményt kínál, mint korábban.
Mindkét autó az új CUPRA stílusú DNS-t alkalmazza, cápaorrú elülső résszel, háromszögletű LED-es fényszórókkal és nagy alsó hűtőráccsal. A Leon a CUPRA sorozat önálló modelljévé válik, testreszabott megjelenésével, amely megkülönbözteti Seat megfelelőjétől. A Leon és a Formentor esetében a megszokott sportos és egyedi belső tervezés érvényesül, az infotainment képernyő mindkét modellben 12,9 hüvelykesre nőtt. A rendszer új elrendezéssel bővült, és a hangerőt és az utastér hőmérsékletét szabályozó érintésérzékeny csúszkák világítanak. A CUPRA új, 12 hangszórós hangrendszert fejlesztett ki az audiospecialista Sennheiserrel együttműködve, amely opcionálisan mindkét autóban elérhető. A hajtásláncok között megtalálhatók a benzines TSI-egységek és a mild-hibrid eTSI-egységek, valamint az új eHybrid plug-in hibrid opciók.

Ez is érdekelhet
Peugeot

Sikeresen rajtolt az új Peugeot 3008

Bár még csak három hónapja árusítják, az új Peugeot 3008-ra és E-3008-ra máris több mint 50.000 rendelés érkezett. A korai átütő siker bizonyítja, hogy a Peugeot a technológiai fejlesztések és a formatervezés terén egyaránt jó úton jár.

BYD

Fenntartható megoldások a zöld jövőért: BYD modellek a K&H Bank flottájában

A BYD, a világelső új energia (NEV) járműgyártója, örömmel adta át a napokban modelljeit a K&H Banknak, amely igyekszik a flottáját minél inkább környezetbaráttá tenni.