Hyundai lízingfinanszírozási ajánlat

Finanszírozási akció


A HYUNDAI KIT akcióban az alábbi felszereltségű modellek érhetőek el egyedi, fix havi díjat tartalmazó konstrukcióval:

Tucson
Ioniq5
Ioniq6
Kona EV
Kona EV

HYUNDAI KIT akció

 

 • Akció időtartama: 2023.10.24.-2023.12.29.
 • Érintett modellek: minden új Hyundai Tucson, Ioniq5, Ioniq6, Kona EV (OSe kód), Kona EV (SX2 kód)
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő: 30% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő: 60% (bruttó vételárra vetítve)
 • Minimálisan finanszírozott összeg: 1 000 000 Ft
 • Futamidő: 36 - 84 hó
 • THM: 5,3%-8,0%
 • Ügyleti kamat: 6,57%-8,00%
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

 

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

Székely György értékesítési vezető
Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó

Jogi nyilatkozat
Hyundai KIT finanszírozási akció jogi nyilatkozat
Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 5,3%-8,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozott összeg minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció kizárólag új, készletes Hyundai Tucson, Ioniq5, Ioniq6, Kona EV OSe kód modellekre, valamint Kona EV SX2 kód modellekre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023.12.29-ig tart.

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozás: Bruttó vételár: 11.499.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 4.599.600,-Ft, havi törlesztő részlet 91.030,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 6.899.400,-Ft, THM: 7,3%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 6,97%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 5.461.785,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozás: Bruttó vételár: 11.499.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 3.621.732,-Ft, havi törlesztő részlet: 40.471.,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 5.432.599,-Ft, THM: 5,8%, maradványérték: 2.263.583,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 7,14%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 4.691.863,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 2.428.280,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza

 
Hyundai KIT FIX 6% THM finanszírozási akció jogi nyilatkozat
Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely 50% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: fix 6%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció kizárólag új Hyundai Tucson, Ioniq5, Ioniq6, Kona EV OSe kód modellekre, valamint Kona EV SX2 kód modellekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023.12.29-ig tart.

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.
Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozás: Bruttó vételár: 9.999.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 4.999.500.,-Ft, havi törlesztő részlet 151.543.,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege:4.999.500.,-Ft, THM: 6,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 5,75%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 5.455.537,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza