Megérkezett az IONIQ 5!


Villanyozza fel az életét!

A tanulmányautókhoz illő, futurisztikus megjelenést élvonalbeli, intelligens technológiák lenyűgöző választékával társító IONIQ 5 gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően új távlatokat nyit meg Ön előtt.

 

Élvezze a lenyűgöző gyorsulás Élvonalbeli, akár 481 kilométeres hatótávolság 185 km/óra végsebesség
5.2 s 481 km 185 km/h

 

Megérkezett az elektromos mobilitás jövője.

Az IONIQ 5 érkezésével a jövő mobilitása kézzel fogható, mindennapi valósággá válik. Az úttörő, elektromos kompakt szabadidőjárművel minden helyzetet uralhat: kompromisszumok nélkül segít Önnek, hogy hozzájáruljon a világ alakulásához.

Fenntarthatóság

Az IONIQ 5 utasterében széles körben találkozhatunk környezetbarát anyagokkal. A tetőkárpit, a padlószőnyegek és az üléshuzatok gyártásánál például cukornádból kinyert nyersanyagokat használtak fel. Ez nem csupán újrahasznosítható, de szépséges is.

Technológia

A 44 colos, fejlett head-up kijelzőnek köszönhetően az egész szélvédő kijelzővé válik, amely segít Önnek eligazodni a világban. Az IONIQ 5 az első olyan Hyundai modell, amely 2. szintű autonóm biztonsági technológiával rendelkezik.

Ultragyors töltés

Az IONIQ azon kevés autók egyike a kategóriában, amelyek 800V-os akkumulátor rendszert alkalmaznak. Ez ultragyors töltést, megbízhatóan magas szintű teljesítményt, valamint optimális tömeget és helykihasználást eredményez.

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Karakteres. Ikonikus. Letisztult. Tanulmányautókra jellemző megjelenés, sorozatgyártásban. Az IONIQ 5 letisztult formaterve üdítő változatosságnak számít az elektromos járművek világában: az összetett, bonyolult részletektől megszabadított dizájn a letisztult vonalak és minimalista szerkezetek ünnepe. A különleges, kerékdobra rázáródó motorházfedél az autó teljes szélességében húzódik. Ez a megoldás minimális illesztési hézagokat, valamint letisztult, ultramodern megjelenést eredményez. A LED fényforrás karakteres parametrikus pixel technológiát alkalmaz - ez az egyedülálló, ékszerszerű formai megoldás az összes leendő IONIQ modellen megjelenik majd.

Sötéttől - világosig 256 képpontban

Látni és látszani – az ikonikus, hangsúlyos orrész ékkövei a 256 darab, négyzetes pixelből álló LED-es fényszórók.

Hátul merészen ragyogó

Az innovatív LED-es világítás-technológia hátul is visszaköszön: az IONIQ 5 karakteres parametrikus pixelei kihangsúlyozzák a hátsó lámpatestek különleges, szögletes rajzolatát.

Exkluzív 20" könnyűfém tárcsák

Az aerodinamikailag optimalizált keréktárcsákon is visszaköszön a dizájntematika; exkluzív, felvillanyozó hangulatuk csodálatosan harmonizál a kecses profillal.

BELSŐ TÉR

Tágas, fenntartható élettér. Az IONIQ 5 fedélzetén elmosódnak a határvonalak az élettér és az utastér között. A Hyundai új elektromosjármű-platformja lehetővé tette, hogy az utasteret újraalkotva vadonatúj fedélzeti élményt valósítsunk meg. A tágasabb, teljesen sík padló; a nagy tartományban állítható, teljesen hátra dönthető első ülések; valamint az utastér hosszában mozgatható, rugalmas padlókonzol semmihez sem fogható élményeket kínálnak.

Pihenőfotelek

Az első üléssorban két teljesen hátra dönthető pihenőülés biztosít prémium komfortszintet. Fektesse el az ülést egy gombnyomással, és pihenjen egyet, amíg tölti az akkumulátort.

Elcsúsztatható padlókonzol

Alakítsa a belső teret igényei szerint. A padlókonzolt egészen a hátsó ülésekig hátra tolhatja, így gyermekei piknikasztalkának vagy rajzolófelületként használhatják.

Széles, digitális képernyő

A 12,3 colos infotainment képernyő harmonikus egységet alkot a szintén 12,3 colos digitális műszeregységgel. Ez az ultramodern megjelenésű megoldás alapfelszerelés minden kivitelen, és egyszerű hozzáférést biztosít a biztonsági, szórakoztató és menetfunkciókhoz.

TELJESÍTMÉNY

Köszöntjük a teljesítmény vadonatúj világában. Ez a lélegzetelállító menetdinamikát, sportautókhoz mérhető gyorsítóképességet és opciós összkerékhajtást kínáló, úttörő elektromos kompakt szabadidőjármű teljesítménye megbabonázó. Olyan élvonalbeli, új platformra épül, amely az elektromos mobilitás elterjedésének korában túlzás nélkül technológiai mérföldkőnek tekinthető.

Gyorsítás

0-100 km/órára 5,2 másodperc alatt.

Ultragyors töltés

10-ről 80 százalékra 18 perc alatt.

Töltés

100 km-re elegendő energia 5 perc alatt.

Head-up kijelző

Kiterjesztett valóságú technológiával.

Tárolás

Akár összesen 588 literes tároló az első és a hátsó csomagtartóban.

Hatótávolság

Egyetlen töltéssel akár 500 kilométert tehet meg.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia


Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ 5 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját – alapáron.

További információkért forduljon bátran értékesítő kollégáinkhoz!

Élje át az elektromos autók új korszakát!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Hyundai IONIQ 5 modelljeink

  Hyundai

  IONIQ 5 84kWh N AWD ELŐRENDELT UTOLSÓ DARABOK TÖBB SZÍNBEN

  30 174 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  IONIQ 5 77,4kWh First Edition AWD 1-3 HÉTEN BELÜL KÉSZLETRŐL

  22 294 000 Ft
  Megnézem