Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai IONIQ 5 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Megérkezett az IONIQ 5!

Villanyozza fel az életét!

A tanulmányautókhoz illő, futurisztikus megjelenést élvonalbeli, intelligens technológiák lenyűgöző választékával társító IONIQ 5 gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően új távlatokat nyit meg Ön előtt.

Megérkezett az elektromos mobilitás jövője.

Az IONIQ 5 érkezésével a jövő mobilitása kézzel fogható, mindennapi valósággá válik. Az úttörő, elektromos kompakt szabadidőjárművel minden helyzetet uralhat: kompromisszumok nélkül segít Önnek, hogy hozzájáruljon a világ alakulásához.

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Az IONIQ 5 utasterében széles körben találkozhatunk környezetbarát anyagokkal. A tetőkárpit, a padlószőnyegek és az üléshuzatok gyártásánál például cukornádból kinyert nyersanyagokat használtak fel. Ez nem csupán újrahasznosítható, de szépséges is.
Technológia

Technológia

A 44 colos, fejlett head-up kijelzőnek köszönhetően az egész szélvédő kijelzővé válik, amely segít Önnek eligazodni a világban. Az IONIQ 5 az első olyan Hyundai modell, amely 2. szintű autonóm biztonsági technológiával rendelkezik.
Ultragyors töltés

Ultragyors töltés

Az IONIQ azon kevés autók egyike a kategóriában, amelyek 800V-os akkumulátor rendszert alkalmaznak. Ez ultragyors töltést, megbízhatóan magas szintű teljesítményt, valamint optimális tömeget és helykihasználást eredményez.

DESIGN

Karakteres. Ikonikus. Letisztult. Tanulmányautókra jellemző megjelenés, sorozatgyártásban.

Az IONIQ 5 letisztult formaterve üdítő változatosságnak számít az elektromos járművek világában: az összetett, bonyolult részletektől megszabadított dizájn a letisztult vonalak és minimalista szerkezetek ünnepe. A különleges, kerékdobra rázáródó motorházfedél az autó teljes szélességében húzódik. Ez a megoldás minimális illesztési hézagokat, valamint letisztult, ultramodern megjelenést eredményez. A LED fényforrás karakteres parametrikus pixel technológiát alkalmaz - ez az egyedülálló, ékszerszerű formai megoldás az összes leendő IONIQ modellen megjelenik majd.

Sötéttől - világosig 256 képpontban

Sötéttől - világosig 256 képpontban

Látni és látszani – az ikonikus, hangsúlyos orrész ékkövei a 256 darab, négyzetes pixelből álló LED-es fényszórók.
Hátul merészen ragyogó

Hátul merészen ragyogó

Az innovatív LED-es világítás-technológia hátul is visszaköszön: az IONIQ 5 karakteres parametrikus pixelei kihangsúlyozzák a hátsó lámpatestek különleges, szögletes rajzolatát.
Exkluzív 20

Exkluzív 20" könnyűfém tárcsák

Az aerodinamikailag optimalizált keréktárcsákon is visszaköszön a dizájntematika; exkluzív, felvillanyozó hangulatuk csodálatosan harmonizál a kecses profillal.

BELSŐ TÉR

Tágas, fenntartható élettér

Az IONIQ 5 fedélzetén elmosódnak a határvonalak az élettér és az utastér között. A Hyundai új elektromosjármű-platformja lehetővé tette, hogy az utasteret újraalkotva vadonatúj fedélzeti élményt valósítsunk meg. A tágasabb, teljesen sík padló; a nagy tartományban állítható, teljesen hátra dönthető első ülések; valamint az utastér hosszában mozgatható, rugalmas padlókonzol semmihez sem fogható élményeket kínálnak.

Pihenőfotelek

Pihenőfotelek

Az első üléssorban két teljesen hátra dönthető pihenőülés biztosít prémium komfortszintet. Fektesse el az ülést egy gombnyomással, és pihenjen egyet, amíg tölti az akkumulátort.
Elcsúsztatható padlókonzol

Elcsúsztatható padlókonzol

Alakítsa a belső teret igényei szerint. A padlókonzolt egészen a hátsó ülésekig hátra tolhatja, így gyermekei piknikasztalkának vagy rajzolófelületként használhatják.
Széles, digitális képernyő

Széles, digitális képernyő

A 12,3 colos infotainment képernyő harmonikus egységet alkot a szintén 12,3 colos digitális műszeregységgel. Ez az ultramodern megjelenésű megoldás alapfelszerelés minden kivitelen, és egyszerű hozzáférést biztosít a biztonsági, szórakoztató és menetfunkciókhoz.

TELJESÍTMÉNY

Köszöntjük a teljesítmény vadonatúj világában

Ez a lélegzetelállító menetdinamikát, sportautókhoz mérhető gyorsítóképességet és opciós összkerékhajtást kínáló, úttörő elektromos kompakt szabadidőjármű teljesítménye megbabonázó. Olyan élvonalbeli, új platformra épül, amely az elektromos mobilitás elterjedésének korában túlzás nélkül technológiai mérföldkőnek tekinthető.

Gyorsítás

Gyorsítás

0-100 km/órára 5,2 másodperc alatt.
Ultragyors töltés

Ultragyors töltés

10-ről 80 százalékra 18 perc alatt.
Töltés

Töltés

100 km-re elegendő energia 5 perc alatt.
Head-up kijelző

Head-up kijelző

Kiterjesztett valóságú technológiával.
Tárolás

Tárolás

Akár összesen 588 literes tároló az első és a hátsó csomagtartóban.
Hatótávolság

Hatótávolság

Egyetlen töltéssel akár 500 kilométert tehet meg.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia

Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ 5 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját – alapáron.

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

A töltés időtartama az aktuális töltési körülmények – pl. töltő típusa és állapota, akkumulátor hőmérséklete, töltőponton mérhető környezeti hőmérséklet – függvényében változhat.

Ezek az értékek hozzávetőlegesek. A modell hivatalos villamosenergia-fogyasztási, emissziós és tartományi adatait még nem határozták meg. Ez a modell még nincs homologizálva, és nem is kapható.  

További információkért forduljon bátran értékesítő kollégáinkhoz!

Élje át az elektromos autók új korszakát!


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!