Hyundai Tucson modellismertető


 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A TECHNOLÓGIA ÉS A FORMATERV LENYŰGÖZŐ KEVERÉKE Merész formaterve egyszerre fejezi ki a dinamizmust és az eleganciát.


TOVÁBBFEJLESZTETT FOLYÉKONY SZOBRÁSZAT

A modell merész, sportos megjelenését kifinomult, lendületes felületeinek, határozottan megrajzolt vonalainak és kiegyensúlyozott arányainak köszönheti.


BELSŐ TÉR. MINDEN ÍZÉBEN ÚJ. FORRADALMIAN.
Üljön be az új Tucson-ba, mely háromféle belső színkombinációban érhető el az eltérő igények maradéktalan kielégítése érdekében. Az opciós panoráma napfénytető tovább növeli a belső tér érzetét, amely tovább erősíti az új Tucson prémium hatását. Könnyű belátni, miért is jó változni. Mert a változás életfelfogás.

Áramvonalas kialakítás
A vadonatúj Tucson tetszetős, áramvonalas kialakítása csökkenti a közegellenállási együtthatót, és a szélesebb kiállással együtt javítja a jármű nagysebességű stabilitását. A konkrét, aerodinamikai célú módosítások között említhetjük az első lökhárító légterelőjét, az A-oszlop csökkentett ívű görbületét, valamint az áramlástanilag optimalizált fenéklemezt.

 
 

Okos és praktikus


Az intelligens elektromos csomagtérajtó automatikusan felnyílik, amennyiben az érzékelők legalább három másodpercen át érzékelik a kulcs jelenlétét. Így a nehéz vagy terebélyes csomagok a lehető legkényelmesebben rakodhatók be a vadonatúj Tucsonba. (Premium felszereltségtől elérhető opció vagy széria.) A sokoldalú csomagtér gyorsan átrendezhető, hála a 60:40 arányban osztva dönthető hátsó üléseknek.


FORMATERV, AMELY A TELJESÍTMÉNY ÍGÉRETÉT HORDOZZA


A vadonatúj Tucson merész, magabiztos kiállása tagadhatatlanul sportos személyiségről tanúskodik. A sportosság a jellegzetes, hatszögletű hűtőmaszk felső sarkaiba illeszkedő, kecses LED fényszórókkal kezdődik. (Premium felszereltségi szinttől elérhető opció vagy széria.) Ezt követik a dinamikusan megformált oldalsó elemek, és a széles, kifejező hátsó kialakítás.


Belső tér
A vadonatúj Tucson belső tere remekül harmonizál a kifejező, letisztult külső formatervvel. A műszereket és kezelőszerveket optimálisan, funkcióik szerint csoportosítottuk, így a lehető legegyszerűbben és legkellemesebben használhatók.


Középkonzol oldalsó borítás
A középkonzol oldalsó felülete műbőrrel van gazdagítva, növelve ezzel a komfortérzetet.

 
 
 

DINAMIKUS ERŐTELJES GAZDASÁGOS


A modern technológia lehetővé teszi, hogy a kisebb motorok mind nagyobb teljesítményt
és forgatónyomatékot állítsanak elő, miközben csökken az üzemanyag-fogyasztás. Kiváló példája ennek az új 1,6 literes T-GDi motor és a Hyundai hozzá csatlakozó, hétfokozatú duplakuplungos sebességváltója.

7 fokozatú, duplakuplungos sebességváltó (DCT)
A Hyundai hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltója (DCT) a hagyományos automata sebességváltóknál kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást kínál, dinamikusabb gyorsítóképesség mellett.


Autonóm vészfékező rendszer (AEB)
Az elöl elhelyezett radar- és kamera-alapú rendszerek az utat pásztázva érzékelik az előttünk haladó járműveket, illetve az úton átkelő gyalogosokat. Amennyiben az AEB rendszer ütközésveszélyt érzékel, figyelmeztető riasztást ad, majd automatikusan működésbe hozza a fékeket: először előkészíti a rendszert, majd teljes erővel lassít, hogy minimálisra csökkentse a súlyos baleset kockázatát. (Comfort felszereltségi szinttől csomagban elérhető opció.)

 
 

KÉNYELEM ÉS A PRAKTIKUM TECHNOLÓGIÁJA


Fejlett ívmeneti tapadásszabályozás (ATCC)
A hajtóerőt a legjobb tapadású kerekekre átirányító (nyomatékvektor-szabályozás) ATCC jobb kanyarvételi képességeket és fokozott menetbiztonságot kínál. A rendszer pontosan meghatározott erővel, aktívan fékezi az ívbelső hátsó kereket.

Aktív fejtámaszok
Az ostorcsapás nyaksérülések, illetve egyéb fej- vagy nyaksérülések kockázatát minimálisra csökkentik a baleset esetén elmozduló, így az utas méretét és tömegét ellenysúlyozó fejtámlák.

 
 
 

Munkatársaink

Rácz Tibor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 243 0870

Kobzi Gergely

junior értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 480 6055

Bodor Ádám

vezető értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 324 9973
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!