A vadonatúj TUCSON

A vadonatúj Tucson fejlett formaterve nem csupán az elődmodell evolúciója, hanem teljes körű dizájn-forradalom. Az előremutató formaterv mellett ultramodern, intelligens technológiákat, valamint a kategória egyik leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát nyújtja.

DESIGN

A vadonatúj Tucson kifinomult formaterve kétségtelenül forradalmi jelentőséggel bír. A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő modellt a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai miatt. A nagyobb, szélesebb karosszéria izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik, az élettel teli felületek progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek, anélkül, hogy felhígítanák a TUCSON robusztus szabadidőjárműves hagyatékát.

Parametrikus rejtett lámpatestek

A hűtőmaszk sötét króm tónusú, geometrikus mintázatú, felkapcsoláskor a hűtőmaszk külső elemei ékköveket idéző formavilágot öltenek. Egyedülálló, modern fénykarakterű.

Krómozott karaktervonal

A vadonatúj TUCSON sportos érzékiségét a krómozott dekorvonal teszi még kiemelkedőbbé, amely az oldalsó tükröktől kiindulva egészen a C-oszlopig húzódik.

LED-es hátsó lámpatestek

Ez a formai tematika hátul folytatódik a parametrikus rejtett világítást alkalmazó, széles LED-es lámpatestekkel.

19" könnyűfém keréktárcsák

Az opcionális 19" keréktárcsák optimális arányokkal ruházzák fel a lenyűgöző TUCSON-t, még inkább kihangsúlyozva az autó egyediségét.

BELSŐ TÉR

A vadonatúj Tucson kifinomult, tágas belső tere, egy rendezett szobára emlékeztet. Amint beül a TUCSON-ba azonnal felülemelkedhet a mindennapok gondjain. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik. Az utastér minden pontján vízesések által ihletett, érzéki formákkal és kiváló minőségű, puha tapintású anyagokkal találkozunk, amelyek új szintre emelik a modell megjelenését és hangulatát.

Teljes körű digitális élmény

A belső tér elegáns megoldások tökéletes egyensúlya hangsúlyozza ki. A 10,25" érintőképernyő és a középkonzoli kezelőfelület teljesen testre szabható digitális élményt kínál.

Környezeti hangulatvilágítás

Állítsa be kedve szerint a világítást. A hangulatvilágítás 64 különböző színben, fényereje 10 fokozatban szabályozható, így minden hangulathoz tökéletesen igazodik.

Elektronikus váltóvezérlés

A sebességváltó elektronikus kezelőszerveit az ergonomikus kialakítású kartámasszal integrálták, így ösztönösen használhatók.

Még tágasabb, mint eddig

A vadonatúj TUCSON minden eddiginél tágasabb belső tere a nagyobb autókban megszokott kényelmet és helykínálatot nyújtja az utasoknak. Még tágasabb hátsó lábtér.

Sokoldalú ülésállítás

A fokozott praktikum és variálhatóság érdekében a hátsó ülések 40:20:40 arányban osztottak. A csomagtartó tágasabb lett: a választott kiviteltől és hajtáslánctól függően alaphelyzetben akár 620 litert, az üléseket lehajtva akár 1799 litert kínál a csomagok elhelyezésére.

TECHNOLÓGIA

A vadonatúj TUCSON megkapta az elérhető legújabb technológiákat - ilyen például az okostelefon-tükrözés - és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciók, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amelyekkel okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

A Bluelink® Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén az utasok zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehetnek igénybe a vadonatúj TUCSON fedélzetén: utazásukat online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

10,25 colos érintőképernyő és érintésérzékeny kezelőfelület

Az új 10,25 colos érintőképernyő tökéletesen belesimul az érintésérzékeny középkonzolba. A navigációs, infotainment és klímafunkciók érintéssel vezérelhetők.

Nagysebességű vezeték nélküli töltő

Töltse okostelefonját gyorsan, vezeték nélkül. A töltő teljesítménye 5-ről 15W-ra nőtt, így még gyorsabban tölti az utasok okostelefonját. Integrált hűtőrendszer gátolja meg a berendezés túlmelegedését.

10,25 colos digitális műszeregység

A digitális műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. Az árnyékoló nélküli műszeregységnek köszönhetően a belső tér még nyitottabbá vált.

BIZTONSÁG

A kategória legjobbjai közé tartozó, megnyugtató biztonsági felszereltség. A vadonatúj TUCSON fejlett vezetőtámogató rendszereket, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagja a kategória legjobbjai közé tartozik, így az autó utasai minden eddiginél nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Autópálya asszisztens (HDA)

A sávkövető asszisztens érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással automatikusan szabályozza a jármű sebességét.

Holttér figyelő rendszer (BVM)

A digitális műszeregység képernyőjén megjelenítheti a vadonatúj TUCSON bal és jobb oldalán haladó forgalom képét. A kamerákat sávváltáskor az irányjelző működtetése aktiválja.

Balesetet megelőző rendszer (FCA)

Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

Parkolást segítő rendszer (RSPA)

A vadonatúj TUCSON képes távvezérléssel leparkolni, vagy kiállni a parkolóból. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

Távolsági fényszóróasszisztens (HBA)

A rendszer észleli a szemből érkező, illetve előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.

Sávkövető segédlet (LFA)

A TUCSON sávkövető segédlet (LFA) funkcióval is rendelkezik. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

Okos sebességtartó automata (SCC)

Még biztonságosabb, még pihentetőbb. Tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött, automatikusan az előre meghatározott tempóra lassítva vagy gyorsítva.

Aktív Holttér figyelő rendszer (BCA)

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett radarokkal, illetve elülső kamerával dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel.

TELJESÍTMÉNY & MOTOR

A vadonatúj TUCSON a kompakt szabadidőjárművek között páratlanul gazdag villamosított hajtáslánc-választékot kínál, amelyek a vezetési élmény megőrzése mellett biztosítanak kedvezőbb károsanyag-kibocsátást. 48 voltos benzines és dízel mild hibrid, full hibrid vagy plug-in hibrid: Ön választ. Hagyományos benzin- és dízelmotorokkal is rendelkezik

Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj TUCSON is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt öt éves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően a vadonatúj Tucson nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik kiváló garanciális konstrukcióját - alapáron.

Plug-in hibrid

Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. A vadonatúj TUCSON 2021-től az 1.6 T-GDI motorra épülő, 265 lóerős plug-in hibrid kivitelben is elérhető.

48V mild hibrid

A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

Hyundai szakértőink

Válassza a Hyundai Tucson legújabb forradalmi változatát!
További információkért és árajánlatért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Hyundai TUCSON modelljeink

  Hyundai

  TUCSON TUCSON FL PRIME DCT AZONNAL ÁTVEHETŐ

  Listaár: 14 749 000 Ft 13 949 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  TUCSON TUCSON FL EXECUTIVE DCT N-LINE

  Listaár: 16 449 000 Ft 15 649 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  TUCSON FL EXECUTIVE N-LINE TESZTAUTÓ

  Listaár: 16 449 000 Ft 15 200 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  TUCSON 1.6 T-GDi MHEV 160LE 7DCT 2WD Executive

  Listaár: 15 749 000 Ft 14 949 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  TUCSON 1.6 T-GDi MHEV 160LE 7DCT 2WD Executive

  Listaár: 15 749 000 Ft 14 949 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  TUCSON 1.6 T-GDi MHEV 160LE 7DCT 2WD Prime

  Listaár: 14 749 000 Ft 13 949 000 Ft
  Megnézem