Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot márkakereskedés

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Bemutatkozás

Élmezônyben a személy- és haszongépjármûben
Magyarország egyik legnagyobb, Blue Box rendszerû Peugeot Márkaszalonjában
mutatjuk be az autók széles palettáját. Magas színvonalú, modern technológiával ellátott 8 állásos márkaszervizünk áll ügyfeleink rendelkezésére.
Díjnyertes haszongépjármûveink hozzájárulnak a vállalkozások sikeréhez.
A Duna Autó Zrt. 2007 májusában nyitotta meg Peugeot márkakereskedését és szervizét. A 400 m2-es autószalon mindenben eleget tesz a Blue Box rendszerű autószalonoknak és a márkaszabvány előírásainak. Szalonunkban ügyfeleinknek lehetőségük van a teljes termékpaletta megtekintésére. Az új autószalonhoz egy 250 m2-es, 8 állásos márkaszerviz is kapcsolódik.
A Duna Autó Zrt. az új Peugeot létesítmény átadásával magas színvonalon, kitűnő szolgáltatással tudja a márkához hűséges és leendő ügyfeleit kiszolgálni. Sikereinket és ügyfeleink elégedettségét bizonyítja, hogy az évente értékesített gépjárművek száma meghaladja a 150 darabot.
2011-ben megnyertük a MÁV tendert, mely 73 db Boxer megrendelését jelentette. Ezeket az autókat 2012 január-február hónapjában át is adtuk. Köszönhetően a szakszerű szervizünknek, fel tudták készíteni az autókat, időre be tudták szerelni a megrendelt tartozékokat, továbbá sikeresek voltunk az Állami Autópálya tenderén is, ami 37 db új gépjárművet jelentett. A 2012-es évben 398 db gépjárművet értékesített Peugeot szalonunk, ezzel a magyarországi hálózatban első helyezést értünk el.
Sikerünk kulcsa volt a közbeszerzési eredményeken túl, hogy 2012 első hónapjában a tender és közbeszerzés osztály mellett átszervezésre került cégünknél a flotta osztály, melynek segítségével a Peugeot 66 db új gépjárművet értékesítetett.
2012-ben két új modell került bevezetésre, a 208 és a 301. Ezen modellek segítségével a paletta még szélesebb lett. Folyamatosan nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy minden modellből rendelkezésre álljon tesztautó, ezzel is kielégítve a betérő ügyfelek igényeit. 2012-ben bekerültünk a magyarországi Peugeot Professional programba, melynek Magyarországon összesen 6 kereskedés lehet tagja. Ezt elősegítve nagy, minden modellt bemutató készlettel, felépítmény kínálattal, kedvező árakkal állunk az ügyfelek rendelkezésére. 2012-ben a szerviz és a szalon teljesítette az új Peugeot identifi kációt, ezzel is követve a márka új arculatát.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!