0
ŠKODA FABIA MONTE CARLO PREMIER Skoda, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

ŠKODA FABIA MONTE CARLO PREMIER

Február 15-én tartja premierjét az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO

  • A versenysportból az utakra: a MONTE CARLO modellek a cseh autógyártó sportsikereit idézik
  • Rövidesen a FABIA MONTE CARLO bővíti a ŠKODA sportos lifestyle-változatainak portfólióját
  • Immár a harmadik MONTE CARLO kivitel a nagysikerű ŠKODA FABIA történetében

Február 15-én mutatkozik be az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO, amely a harmadik a cseh autógyártó MONTE CARLO jelzésű sportos lifestyle-változatainak jelenlegi kínálatában. Akárcsak a SCALA és a KAMIQ, e felszereltségi változatában az új FABIA is azon dinamikus megjelenéssel érkezik, amellyel a ŠKODA AUTO a Monte Carlo Ralin aratott számos sikerére utal. Ez már a harmadik MONTE CARLO változat a ŠKODA belépőmodelljének történetében.
 
Monte Carlo – ez a név a ŠKODA a Monacói Hercegség legendás raliversenyén aratott számos sikerét idézi. A közelmúltban itt ünnepelhette a ŠKODA FABIA Rally2 evo a ŠKODA a WRC2 kategóriában az elmúlt hat év során aratott negyedik győzelmét, illetve a márka összesen 15. kategóriagyőzelmét. A ŠKODA már 2011 óta emlékezik meg különböző kompakt modellsorozatai sportos lifestyle-változataival a kiemelkedő sportsikereiről – most az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO folytatja a hagyományt: február 15-én tartja premierjét az új FABIA csúcsmodell, amely az Active, Ambition és Style felszereltségi szintek kínálatát egészíti ki.

A ŠKODA MONTE CARLO gének.

Versenysportban született, utcára készült – ez határozza meg a ŠKODA MONTE CARLO változatok génjeit. A ŠKODA különböző kompakt modellsorozatainak sportos lifestyle-változatai viselik ezt a nevet, amelyet 86 évvel ezelőtt használt először a cseh autógyártó. 1936-ban a ŠKODA POPULAR második helyezést ért el a „Monte” 1500 köbcentiméterig terjedő kategóriájában, amely sikerét ünnepelve a vállalat a ŠKODA POPULAR MONTE CARLO hetven példányból álló különleges sorozatával jelent meg a piacon. A Monte Carlo Ralin aratott első kettős győzelem 1977-ben a legendás ŠKODA 130 RS nevéhez fűződik, az 1300 köbcentiméterig terjedő kategóriában. A kilencvenes években a FAVORIT és a FELICIA is szerzett kettős győzelmet, mielőtt kezdetét vette a ŠKODA FABIA kiemelkedő ralikarrierje. Több dobogós helyezés után 2013-ban érkezett el a ŠKODA FABIA SUPER 2000 „Monte” kategóriagyőzelme, utódja, a ŠKODA FABIA R5 (Rally2) pedig 2017-ben és 2018-ban nyerte meg a WRC2-kategóriát Monte Carlóban. A továbbfejlesztett ŠKODA FABIA Rally2 evo 2021-ben és 2022-ben ismételte meg e két diadalt.
 
Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO már a FABIA harmadik olyan sorozatgyártású változata, amely ezt a sportos nevet viseli. 2011-ben a ŠKODA a FABIA második generációjával mutatta be kompaktmodelljeinek ezen változatát, majd 2014-ben a harmadik FABIA nemzedéke következett. A negyedik generációs ŠKODA FABIA a ŠKODA SCALA és a ŠKODA KAMIQ mellett a harmadik modellként egészíti ki a cseh gyártó sportos MONTE CARLO lifestyle-változatainak portfólióját.

Mladá Boleslav/Budapest, 2022. február 11
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!