• Kamiq vagy Scala?

Most téli szerelt kerék garnitúrát adunk 1000 Ft-os felárért a készletről elérhető Scala és Kamiq modelljeinkhez

 Amíg a készlet tart!

A részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

 

 

A nagyobb teljesítményű 1.5 TSI motor is most jelentősen kedvezőbben érhető el.

 

A felszereltségek közül külön kiemelendőek a Scala Perfect és Kamiq Perfect akciós modellek, melyek esetében most magasabb felszereltség érhető el, azonban kedvezőbb áron, a készlet erejéig.

Scala facelift

Modell oldal

Kamiq facelift

Modell oldal

Vonzó finanszírozási lehetőséggel várjuk!

Scala és Kamiq modell esetén: forint alapú, fix 8,99 %-os kamattal várjuk a vállalkozásokat!

 

✔️ Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás

✔️ Euró bevétellel rendelkező vállalkozások részére euró alapú, euróban fizetendő fix 2,99%-os kamatozású finanszírozás is rendelkezésre áll

✔️ Fix kamatozás a teljes futamidőre

 + 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100.000.- Ft vételárkedvezmény érhető el

 

Keresse Skoda szakértőinket!

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

Jogi megjegyzés:

Vásárlás előtt minden esetben kérjen márkakereskedőjétől, -szervizétől részletes tájékoztatást, tanácsot és árajánlatot! A hirdetés  tartalma nem vásárlásra való felhívás és nem ajánlattétel! Az itt szereplő információk nem teljes körűek, a képek csupán illusztrációk. A feltüntetett árak - kötelező érvénnyel nem bíró - javasolt bruttó kiskereskedelmi árak, amelyek nem tartalmazzák a szerelési díjakat. A tényleges árakat és díjakat az egyes márkakereskedések és -szervizek önállóan határozzák meg, a javasolt ártól eltérhetnek.  Fenntartjuk a jogot arra, hogy a hirdetésben foglaltakat (beleértve például a meghosszabbítást, az árváltoztatást) előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk. Részletek a márkakereskedésben.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el. 
A Škoda Kamiq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7- 7,8 l/100 km, CO2 kibocsátása: 106- 176 g/km.

A képek illusztrációk. 

A Škoda Scala modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-7,7 l/100km, CO2 kibocsátása: 102-175 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

A Porsche Finance Zrt. fix kamatozású, forintalapú zárt és nyílt végű pénzügyi lízing keretében nyújt vállalkozások részére  Skoda Kodiaq gépjármű megvásárlásához finanszírozási lehetőséget a fenti kamattal 2023. december 31. napjáig, de nem több mint 500 darab finanszírozás erejéig. A Porsche Finance Zrt. a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás feltételeit. A jelen tájékoztató nem teljes körű, kötelezettségvállalást a Porsche Finance Zrt. részéről nem jelent. Bővebb felvilágosítás a www.porschefinance.hu weboldalon található. 

A Porsche Hungaria Kft. a Porsche Finance Zrt. közvetítőjeként jár el.

Vásárlás előtt minden esetben kérjen márkakereskedőjétől, -szervizétől részletes tájékoztatást, tanácsot és árajánlatot! A hirdetés  tartalma nem vásárlásra való felhívás és nem ajánlattétel! Az itt szereplő információk nem teljes körűek, a képek csupán illusztrációk. A feltüntetett árak - kötelező érvénnyel nem bíró - javasolt bruttó kiskereskedelmi árak, amelyek nem tartalmazzák a szerelési díjakat. A tényleges árakat és díjakat az egyes márkakereskedések és -szervizek önállóan határozzák meg, a javasolt ártól eltérhetnek. A feltüntetett adatok a 2023. szeptember 1. és 2024. március 1. közötti időszakra vonatkoznak. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a hirdetésben foglaltakat (beleértve például a meghosszabbítást, az árváltoztatást) előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk.