ŠKODA KAMIQ FL


A megújult Kamiq szemet gyönyörködtető SUV, mely kényelmet és biztonságot biztosít bármilyen hosszú útra, akár városban, akár vidéken.

DESIGN

Trendteremtő formák, élénk vonalak

Vonzó dinamikus kialakítás és fejlett technológia jellemzi az új Kamiq-t. A LED fényszórók elegánsan esztétikus élményt kínálnak, az aeroburkolatok kisebb légellenállást biztosítanak.

BELSŐ TÉR

A külső megfog, a belső megtart

A KAMIQ-val élmény az utazás. Kétzónás légkondicionáló, fűtött kormánykerék, és fűtött ülések biztosítják a maximális kényelmet egész úton (extraként kérhető). És még számos praktikum érhető el a Simply Clever funkciók által.

TÁROLÁS

Tágas csomagtér

A tágas csomagtér alapfelszereltsége minden KAMIQ-nak. A 400 literes csomagtér 1395 literre növelhető, és különböző rögzítőelemekkel felszerelt, a csomagtérpadló szabályozható. Extraként kérhető, hogy a hátsó ajtó elektromosan, érintés nélkül, lábbal is nyitható legyen.

EXTRÁK

Digitális műszerfal

A 10,25" méretű digitális műszerfalon 5 megjelenési elrendezés közül választhatunk, mely megjeleníti például a jármű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadókat és az aktív asszisztens rendszereket.

Távoli zárás és nyitás

Az új Zárás és Nyitás funkció a ŠKODA Connect része. Kapcsolja össze az autóját a okostelefonjával és távolról is kinyithatja, vagy becsukhatja az ajtókat, ha szükséges.

Parkolás

Elfelejtette melyik utcában parkolt? Ne idegeskedjen rajta feleslegesen! Az autó továbbítja a pozíció adatait, így könnyedén megtalálhatja okostelefonjával az autóját.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A 8 légzsákkal felszerelt Škoda KAMIQ a legmagasabb minősítést, 5 csillagot kapta az Euro NCAP töréstesztjén.

 

Távolsági fényszóró szabályozás

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kapcsolja le/fel a fényszórót, hogy növelje az Ön menet közbeni kényelmét és biztonságát.

Prediktív tempomat

A kamerától és a navigációs rendszertől érkező részletes információk segítségével a PCC képes a következő 1-2 km-en előre látni a vezetési körülményeket. Ha szükséges, akkor a rendszer módosítja a beállított sebességet, és akár vált is (a DSG-vel szerelt járműveknél). A PCC fokozza a vezetői élményt és biztonságot, miközben üzemanyagot spórol, így csökkentve a CO2-kibocsátást.

Parkoló asszisztens

A Park Assist rendszer automatikusan beparkol Ön helyett, a Manouver Assist pedig arra is figyel, hogy eközben még figyelmetlenségből se menjen neki valaminek.

Škoda szakértőink

Felkeltette érdeklődését új Škoda Kamiq modellünk? Forduljon bizalommal értékesítőinkhez. Kérjen ajánlatot még ma! 

 

 

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.