Új Skoda Scala

 

Dinamikus szépség sportossággal párosulva, tökéletes társ a mindennapokra.
 

Design

A Scala dinamikus megjelenése olyan erős karaktert kölcsönöz, amit lehetetlen nem kiszúrni a tömegben. Élvezze a modern időtlen design-t! A hosszúkás hátsó spoiler és az alatta lévő üveg összetéveszthetetlenné teszi a stílusos kisautót. Elérhető design csomagok, hogy kiemelkedjen a tömegből: Króm, Image és Image Csomag Plus.

Belső tér

A Scala belső tere tükrözi a kültéri design-t és kiemelkedő minőségével egy újabb lépést tesz a jövő felé. A fűthető, multifunkcionális kormány, személyreszabható virtuális műszerfal, az Air Care légtisztító funkció és a páratartalom érzékelő kellemes klímát és kényelmet biztosít bárki számára. A nagyméretű panoráma üvegtető rengeteg napfényt enged be a belső térbe, de sötétített színe megakadályozza a gépjármű felforrósodását a tűző napon. A Scala praktikus, kategóriájában az egyik legnagyobb csomagteret biztosítja 467 literes térfogatával, ami szükség esetén 1410 literre növelhető.

Technológia

  • DSG: amutomatikusan kapcsolódó, duplakuplungos sebességváltó a gyors és zökkenőmentes váltás mellett alacsony üzemanyagfogyasztást biztosít
  • Erős, gazdaságos motorválaszték: három és négy hengeres benzinmotorokkal elérhető (1.0 TSI EVO2 és 1.5 TSI EVO2)
  • Maximális teljesítménye (1.5 TSI EVO2 motorral szerelve) 110 kW, maximális nyomatéka pedig 250 Nm

 

Biztonsági funkciók

 

A Skoda Scala számtalan fejlett vezetőtámogatói rendszert kínál, amelyek segítenek figyelmesen közlekedni a városi forgalomban és az autópályán. A gépjármű rendelkezik segélyhívó rendszerrel, amely automatikusan továbbítja az olyan információkat, mint a jármű helyzete baleset előtt és után, valamint a jármű baleset utáni állapota. Ez a rendszer gombnyomásra is aktiválható bármikor. Az utasok védelmét garantálja 9 légzsák és a proaktív utasvédelem rendszere. Az Euro NCAP ezt a modellt a maximális 5 csillaggal jutalmazta. Ez azt jelenti, hogy a jármű a lehető legmagasabb biztonságot nyújtja a benne tartózkodók számára. 

Skoda szakértőink

Forduljon bizalommal értékesítőinkhez. Kérjen ajánlatot még ma! 

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.