Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Subaru márkakereskedés

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Bemutatkozás

Cégünk a legsikeresebb Subaru Márkakereskedés és Márkaszerviz Magyarországon.
Nagy tapasztalattal rendelkezünk a japán autók forgalmazásában és szervizelésében. A hazánkba érkezô legújabb modellek többnyire márkakereskedésünkben tesztvezethetôk elôször.
A márka nevéhez kötôdik a világon egyedülálló szimmetrikus összkerékhajtás (Symmetrical AWD) és a legújabb generációs boxer motorok.
A Duna Autó Zrt. jelenleg már régi tagjának számító márkakereskedése a Subaru, mely 2005 végén jelent meg kínálatunkban. Subaru márkakereskedésünk gépjárművek értékesítésével és márkaszervizelésével is foglalkozik. A rohamosan növekvő kereslet miatt döntöttünk a „csillagos” márka forgalmazása mellett. A japán autók forgalmazásában és szervizelésében igen nagy tapasztalatot halmoztunk fel, ezért úgy döntöttünk, hogy a Mitsubishi, a Nissan és a Honda márkákat méltó módon egészítheti ki e magas technikai színvonalú márka. Kezdetben az értékesítés külön, a cég annó első bemutatótermében, a XIII. kerületi Róbert Károly krt-on kezdődött meg, majd 2008 tavaszán beköltözött a III. kerületi központi telephelyére a Subaru számára külön kialakított szalonba, a Zay utcába, ahol a cég többi márkája és a Subaru márkaszervize is található.
Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, széles modellkínálatot sorakoztattunk fel szalonunkban, mely 150 m2-en helyezkedik el. Sokéves japán autóértékesítési- és szerviztapasztalatunknak köszönhetően Subaru kereskedésünk és szervizünk mára a legjobb márkakereskedések között szerepel.
Az évek során több mint 300 db új Subaru talált nálunk gazdára, szervizes ügyfeleink száma pedig 1000 felett van.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!