MITSUBISHI

    2024-ben érkezik az új Outlander

    2024-ben érkezik az új Outlander 2024-ben érkezik az új Outlander

 

2024: Visszatér az Outlander, Plug-in hibrid hajtással

 

A Mitsubishi zászlóshajójának új generációja, az Outlander tér vissza 2024-ben a szalonokba. Az Új Outlander elődjének továbbfejlesztésével és megújult formavilágával, valamint plug-in hibrid hajtásrendszerrel fogja új szintre emelni a márka európai jelenlétét.

A képen egy mintafotó látható egy nem európai piacokra szánt modellről. Az európai piacra szánt változat fejlesztése még nem ért a végéhez. Az új Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid még nem kapott homologizációt az európai piacon, és a jármű még nem is kapható. A műszaki adatok, a fogyasztási és emissziós értékek a homologizáció részeként kerülnek meghatározásra az értékesítés megkezdése előtt. 

A belső tér minden pórusában kiváló minőség érzetét fogja árasztani. A minőség, a funkcionalitás és a japán kivitelezés fog találkozni az utastérben. Az új Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid a legújabb vezetőtámogató és infotainment technológiákkal is fel lesz szerelve, ami azt jelenti, hogy mindig a magas szintű biztonságban, kényelemben és kényelemben bízhat.

Az új Outlander Plug-in Hybrid a MITSUBISHI MOTORS jellegzetes formanyelvét fogja beszélni. Biztonságot és erőt közvetít mindenhol. Az elejét a jól ismert Dynamic Shield határozza meg, hátul az egyedi Hexaguard Horizon dizájn vonzza a szemet, az oldalak pedig mindkettőt vizuális robusztussággal kombinálják.  

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.