PÁLYÁZAT HÍREK

Lezajlott a budakalászi sajtótájékoztató

Lezajlott a budakalászi sajtótájékoztató Lezajlott a budakalászi sajtótájékoztató

2022 december 21.én ünnepélyes keretek között került megrendezésre a GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-2022-00055 projekt azonosítószámú sajtótájékoztatóval egybekötött sajtónyilvános nyitórendezvény, a Duna Autó Zrt. Zay utcai telephelyén.


Az eseményen beszédet mondott Hámori László, a Duna Autó Zrt. alapító tulajdonosa aki a megnyitót követően, az igazgatóság tagjaival készségesen válaszolt a sajtó jeles képviselőinek kérdéseire.
A projekt célja létrehozni Magyarország legnagyobb e-autó és hibridautó szolgáltató és kompetencia központját, amely elsőként kínál komplett szolgáltatást új elektromos és hibrid autók számára. További cél egy önműködő, digitális, a termelő iparban már használt, de a szolgáltató iparban még újnak mondható ipar 4.0 megoldásokkal felszerelt okosraktár kialakítása.
A beruházás az ütemtervnek megfelelő mértékben halad, a befejezés várható dátuma: 2024 szeptember

Ez is érdekelhet
Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.

Peugeot

Új megbízható és takarékos hibrid hajtáslánc a Peugeot-tól

A Peugeot tovább szélesíti a teljesen vagy részben elektromos modelljei számát, hiszen egyre több modellben érhető el az új fejlesztésű, jóval megfizethetőbb, öntöltő hibrid rendszer is.