Vitara 2024

Állj készen minden kalandra a vadonatúj Vitarával!

ÉLD ÁT A KORLÁTLAN SZABADSÁGOT A VITARÁVAL!


Megőriztük a klasszikus Vitara stílusjegyeket, mégis friss külsőt alkottunk az új modellnek. Ugyanakkor kifinomult belsővel ruháztuk fel, és továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal láttuk el ikonikus modellünket. Ezen felül az S-Crossból már megszokott Suzuki Connet applikáció gondoskodik róla, hogy még közvetlenebb legyen kapcsolatunk autónkkal. Bátran vágj bele új kalandokba, fedezz fel ismeretlen utakat, a Vitara dinamizmusa megbízható társad lesz a kalandban.
  

DESIGN

Az új Vitara egy merész és jellegzetes SUV-modell, amely zongorafekete hűtőrácsával, formás első sárvédőível, kúpos fényszóróival és felfelé ívelő karosszéria-vonalvezetésével kiemelkedik a környezetéből bármilyen úton is járj.

FELFELÉ ÍVELŐ VONALVEZETÉS

Az optikai tervezés fontos tényezője volt, hogy a vonalvezetés dinamikus hatást adjon az autónak. A ferde oldalvonal kétségkívül sportos hatást kölcsönöznek az autónak, ami a városi élethez és szabadtéri kalandokhoz egyaránt tökéletes.

ZONGORAFEKETE HŰTŐRÁCS

Az első hűtőrács, illetve az első lökhárító középső díszléce zongorafekete színezést kapott, magasztos megjelenést kölcsönözve a Vitarának. Emelkedj ki a tömegből, légy egyszerre merész és vakmerő zongorafekete hűtőráccsal és a ragyogó világítást biztosító kúpos fényszórókkal!

FORMÁS ELSŐ SÁRVÉDŐK

A fekete sárvédők tovább erősítik az autó prémium SUV jellegét, izgalmas karaktert adnak az autó oldalnézetének.

GARANTÁLT A LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉS

A kínálatban öt egyszínű és öt kéttónusú szín kapott helyet. A portfólióban újonnan megjelent egy kiváló minőségű, alacsony kontrasztú kéttónusú szín, a kozmikus fekete színnel kombinált indigókék, valamint az egyszínű titánszürke.
 

INDIGÓKÉK

A piacon újonnan megjelent Vitara egy indigókék színt kapott, amit az alkotók kozmikus fekete tetővel kombináltak. A színek mély és gazdag árnyalatokat ötvöznek, amelyek esztétikailag erős megjelenést adnak a Vitarának.

TITÁNSZÜRKE

Az indigókék szín mellett megjelent a titánszürke, ami korábbi modellváltozatokban nem szerepelt, mérhetetlen eleganciát kölcsönöz az autónak.

BELSŐ

Lenyűgöző belső tér

A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni. 

Panoráma napfénytető

A kategóriában az egyik legnagyobb méretű a Vitara panorámateteje, ami napfényessé teszi az utasteret, ráadásul egyszerűen és teljesen kinyitható. 

Biztonság

Az új Vitara fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerek széles választékával rendelkezik, amelyek a vezető és az utasok védelmét biztosítják.

Adaptív tempomat
Sávtartó Asszisztens
Forgalmi jelzések felismerése
Vészfékasszisztens

Adaptív tempomat

Az adaptív tempomat segít mérsékelni a hosszú, monoton vezetés okozta fáradtságot. Forgalomban a rendszer milliméterhullámú radarral és egy monokuláris kamerával méri a távolságot az előtte haladóhoz képest és szükség szerint gyorsítja vagy lassítja a járművet a beállított távolság megtartása érdekében. Amennyiben nincs az autó előtt másik jármű, a rendszer fenntartja az addig elért sebességet.

Sávtartó asszisztens

Az adaptív sebességtartó automatika aktiválásakor a sávtartó asszisztens segít megtartani a járművet az útszakasz közepén. Ha a sávjelzések nem egyértelműek, a rendszer az előző jármű haladási pályájáról észlelt információkat használja fel.

Forgalmi jelzések felimserése és sebességkorlátozás

A forgalmi jelzéseket felismerő funkció a monokuláris kamera által felismert közlekedési táblákat jeleníti meg a belső kijelzőn. A közlekedési táblán feltüntetett sebességkorlátozás túllépése esetén a sebességkorlátozás ikonja villog, illetve, ha ez az állapot továbbra is fennáll, hangjelzés hallható. A TSR funkció a jármű sebességét a vezető által beállított értékre korlátozza. A rendszer alkalmas arra is, hogy a sofőr közlekedési táblák felismerése funkcióval együtt használva a sebességet a kiírt sebességkorlátozásra limitálja.

Kombinált érzékelős vészfékasszisztens

Az új kombinált érzékelős vészfékasszisztens II (DSBSII) az előző modellhez képest kibővítette érzékelési területét, így a gépjármű előtt közvetlen vagy átlósan megjelenő tárgyakat, járműveket, motorkerékpárokat és gyalogosokat már korábban észleli.

2024-ES BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az új Vitara mindenben megfelel a 2024 májusában életbelépő minden személyautóra kötelező érvényű biztonsági előírásoknak. Az új funkciók a következők: Visszatartó rendszer frontális ütközés esetén, oszlop teszt /oldalsó ütközés elleni védelem, üzemanyagrendszer integritása és elektromos hajtás hátulról történő ütközés esetén, fejlett vészfékrendszer, tolatási mozgásérzékelő, vészhelyzeti sávtartó rendszer, kiberbiztonság és kiberbiztonsági irányítási rendszer, intelligens sebességasszisztens, indításgátló alkoholszonda, a járművezető álmosságára és figyelmére figyelmeztető rendszer, eseményadat-felvevő, szoftverfrissítés.

VEZETŐFELÜGYELETI RENDSZER (DMS)

A Vezetőfelügyeleti rendszer (DMS) a műszerfalra szerelt kamerával figyeli a vezető szemét és arcát. Ha azt érzékeli, hogy a vezető álmos, elalszik vagy elfordul az útról, figyelmeztető hangjelzést ad, valamint figyelmeztető üzenetet jelenít meg az információs kijelzőn.

ECALL

Az eCall baleset vagy ütközés esetén automatikusan értesíti a segélyszolgálatot és pontos információt ad az autó helyéről. Az eCall a vezető által manuálisan is aktiválható, ha szükséges.

 

LÁGY HIBRID

A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti. A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett.


2WD

Nyomaték: 235 Nm | CO2 kibocsátás: 121 g/km | 130 lóerő | Fogyasztás: 5,4 l/100 km

AllGrip Select

Nyomaték: 235 Nm | CO2 kibocsátás: 131 g/km | 130 lóerő | Fogyasztás: 5,8 l/100 km

HIBRID

A kompakt és könnyű hibrid rendszer biztosítja a hatékony fogyasztású hibrid és az elektromos hajtást is. A Vitara 1,5 literes DUALJET motorját csekély fogyasztás, alacsony károsanyag-kibocsátás, nagy teljesítmény és erőteljes nyomaték jellemzik.

2WD

Nyomaték: 138 Nm | CO2 kibocsátás: 125,81 g/km | 116 lóerő | Fogyasztás: 5,5 l/100 km

AllGrip Select

Nyomaték: 138 Nm | CO2 kibocsátás: 137,05 g/km | 116 lóerő | Fogyasztás: 6 l/100 km

További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető
VITARA 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

VITARA 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 290 000 Ft 7 990 000 Ft
Megnézem
VITARA 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

VITARA 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 530 000 Ft 8 230 000 Ft
Megnézem
VITARA 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

VITARA 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 530 000 Ft 8 230 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.

*A Vitara, S-CROSS és Swift Sport modellekhez a motort, a turbófeltöltőt, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia fogyasztók** részére 3 évig érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésünkben!

** jogszabályban meghatározva

*A Hibrid Vitara és a Swace modellhez a motort, az elektromotort, a hibrid rendszer elemeit, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodását és a váltószerkezetet illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia fogyasztók** részére 3 évig érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro+ (motor, elektromotor, a hibrid rendszer elemei, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodása, váltószerkezet) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésünkben!

** jogszabályban meghatározva