Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot Új e-Partner
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Peugeot e-Partner

Hosszútávú kapcsolatot keres? Megtalálta hozzá a Partnerét!

Dizájn és praktikum

Dizájn és praktikum

Az igazán jó dizájn nem csak kellemes a szemnek, de funkcionális is. Akár csak az új Peugeot e-Partner, amely nem egyszerűen egy megbízható, csendes és ideális munkatárs, hanem megjelenésével is feltűnést kelt. Sosem volt még ilyen kellemes együtt dolgozni az új Partnerével.

Kívül csábító, belül kényeztet

Ergonomikus és esztétikus: ez a két szó tökéletesen jellemzi az Ön Partnerét. Az elektromos Peugeot e-Partner csendben teszi a dolgát, egyszerre biztosítva minden feltételt ahhoz, hogy vállalkozása a lehető leghatékonyabban működjön és Ön vagy munkatársai maximális kényelemben utazzanak az új e-Partnerben.
Kívül csábító, belül kényeztet
 

Az új Peugeot e-Partner raktere megegyezik belsőégésű testvére szállítási kapacitásával. Ahogy nincs lokális károsanyag-kibocsátása az autónak, úgy nincs kompromisszum sem, amit a csendes és erős hajtás miatt kellene megkötnie. Így Ön mindenből a legjobbat kapja. Használja ki a lehetőséget!

Peugeot Új e-Partner
 

Az új Peugeot e-Partner ugyanolyan kivitelekben érhető el, mint a hagyományos Partner. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy vállalkozása számára melyik az ideális változat.

Nagy raktér

4,40 méteres, normál tengelytávú kivitel, akár három üléssel és 3,8 köbméteres raktérrel: igazi profi, amely a sokféle felhasználási móddal teszi könnyűvé a munkát.

Még nagyobb raktér

4,75 méteres, hosszú tengelytávú modell, a maximalistáknak. Ebben a kivitelben akár 4,4 köbméteres raktér áll rendelkezésre, vagy pedig 5 ülés. Az Ön igényeire tervezve.
Mindkét kivitel pusztán 1,9 méter magas, így a parkolóházak legtöbbjébe gond nélkül képes behajtani.

Milyen az Ön e-Partnere?

Felmerülhet a kérdés: hasznos-e, partner-e, praktikus-e, gazdaságos-e és elektromos-e az új e-Partner. A válasz mindegyik kérdésre: igen!

Mindkét Peugeot e-Partner 50 kWh kapacitású akkumulátorcsomaggal kerül gyártásra, amely 275 km WLTP-szerinti hatótávot jelent. Ez tökéletesen elég a mindennapok kihívásaihoz. A Peugeot-nál tudjuk, hogy minőséget kínálunk. Ezért 8 év, vagy 160 000 km garanciát vállalunk 70%-os akkumulátorkapacitásig. Az elektromos hajtás 136 lóereje és 260 Nm-es nyomatéka csöndesen de hatékonyan hozza lendületbe Önt és vállalkozását is.
100 kWh-ás töltővel mindössze fél óra alatt az akkumulátorkapacitás 80%-a érhető el, míg a 7,4 kWh-ás Wallbox segítségével mindössze 7 óra 30 perc alatt érhető el a teljes töltöttség. Kompromisszumok nélküli energia Önnek és autójának!

Peugeot Új e-Partner

Már csak egy kérdés maradt: Ön benne van-e? Ha igen, keresse értékesítőinket, akik bármilyen kérdés esetén állnak az Ön rendelkezésére, és segítenek megtalálni az Önhöz illő Partnert!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó, Business Center értékesítő

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó, Business Center értékesítő
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!