Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai márkakereskedés

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Bemutatkozás

2013 márciusában kapta meg a Duna Autó Zrt. a Hyundai márkakereskedői és márkaszerviz jogokat, ezzel a koreai gyártó a 19. márka lett a Duna Autó Zrt. palettáján, ezzel is prezentálva a cégcsoport töretlen fejlődését és erősödését. A Hyundai jogok megszerzésével a Duna Autó Zrt. a Hyundai konszern immár mindkét márkájának hivatalos márkakereskedése és márka-szervize illetve a Hyundai magyarországi előretörésének egyik fontos letéteményese.

Alegfrissebb Hyundai modellek, mint például az új i20, az i40, vagy ix35 megtekinthetőek, és kipróbálhatóak szalonunkban, szakképzett kollégáink állnak rendelkezésükre, bármilyen kérdésük merülne fel az autókkal kapcsolatban.

Márkazervizünkben ügyfeleink teljeskörű szolgáltatást vehetnek igénybe, szakembereink célszerszámok és diagnosztikai műszerek segítségével szakszerűen végzik munkájukat, valamint folyamatos Hyundai képzéseken vesznek részt.

Ügyfélszolgálatunkon barátságos, képzet kollégák várják gépkocsitulajdonosok kéréseit, kérdéseit és igyekeznek minden ígényüket kielégíteni. Műhelyünkben a javítás, illetve szervizelés közben az ügyfél jelen lehet és fi gyelemmel kisérheti Hyundai-ja karbantartását.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!