0
Stohl Luca megtalálta az Igazit, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Stohl Luca megtalálta az Igazit

A Stohl vezetéknevet ma már nem csak a Jászai Mari díjas színészhez, hanem csinos és tehetséges gyermekéhez, Lucához is tudjuk kötni. Stohl András lánya amellett, hogy évek óta Bozsik Yvette társulatával dolgozik és 9 színházi előadásban is táncol, egyre többször tűnik fel a TV képernyőjén is műsorvezetőként. A Duna Autó Zrt. „Nekünk az autó bizalmi kérdés” kampányának arcaként saját tapasztalatait szeretné megosztani azokkal, akik tanácstalanul állnak az autóvásárlás küszöbén.


December 13-án, Luca nap alkalmából leplezték le a Duna Autó Fiat szalonjában Stohl Luca új autóját, a Fiat 500 Collezione család egyik tagját. Mivel a táncművész-műsorvezető számos helyszín között ingázik napközben, elérkezettnek látta az időt, hogy a tömegközlekedést autóra cserélje. Luca a cég márkafüggetlen tanácsadójának segítségével találta meg az Igazit.


Négy éve van jogosítványom, de hétköznap ritkán ülök autóba” – mesélte Stohl Luca, a TV2 és a Fem3 Café műsorainak háziasszonya. „Az az igazság, hogy a belvárosban nagyon nehézkes közlekedni, főleg azzal a nagy, régi családi autóval, amit eddig használtam – a parkolásról nem is beszélve. Ezért eddig egyszerűbb volt inkább a tömegközlekedési eszközöket használni, még akkor is, ha több időt vett igénybe a többszöri átszállás miatt. Emiatt viszont egész nap úton voltam. A munkák azonban most úgy összesűrűsödtek, hogy változtatnom kellett ezen a helyzeten, és az autóvásárlás mellett döntöttem. A főbb elvárásaim megvoltak a kocsival szemben, de nem tudtam dönteni a rengeteg márka végtelen számú modelljei közül. Ezért örülök, hogy rátaláltam a Duna Autóra és itt a márkafüggetlen autóvásárlási tanácsadásra, mert így több hasonló kocsit tudtam megnézni, kipróbálni és összehasonlítani. Az Autóvárosban szalonról-szalonra sétálva szebbnél szebb, jobbnál jobb lehetőségek jöttek velem szembe, de mindvégig segítettek szem előtt tartani a saját igényeimet, az elsődleges szempontokat, funkciókat, amiket elvárnék a kocsimtól. És végül meg is találtam a tökéletes "Luca-autót".

Stohl Lucának Markó Zoltán, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója adta át választottját, ünnepélyes keretek között. Az új Fiat 500 Collezione modell egyszerre kedves, merész és stílusos. Igazi kis ékszerdoboz, amely exkluzív megjelenést biztosít tulajdonosának, és amivel garantáltan felhívja magára az emberek figyelmét. Gazdag felszereltségével pedig minden igényt kiszolgál.


Szerelem volt első látásra! Egy stílusos, kompakt, belvárosban is könnyen használható, kényelmes és biztonságos kisautót szerettem volna, amit a Fiat 500-as Collezione modelljében meg is találtam. De a design tekintetében sem utolsó ez az autó: a csodálatos pasztellszínek, valamint a metál- és gyöngyházfényezés választéka mellett az egész belső kialakítás személyre szabható volt, így tényleg egy egyedi ékszerdoboz tulajdonosává váltam. Természetesen számos biztonsági felszereltség is belekerült, mert az is nagyon fontos a számomra, hogy biztonságban érezzem magam az autómban. Megnyugtató a tudat, hogy a Duna Autó segítségével felelős döntést hozhattam, mert nekem az autó bizalmi kérdés” – árulta el a táncművész, aki az átadás után már sietett is színházi főpróbájára. Balesetmentes, biztonságos közlekedést kívánunk Lucának! Hiszen az autó nekünk is bizalmi kérdés.
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!