0
A Dacia Spring a 2022 Autobest döntőjében Dacia, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

A Dacia Spring a 2022 Autobest döntőjében

A Dacia Spring bejutott a 2022-es Auto Best Best Buy Car Europe döntőjébe.

Az idén márciusban bemutatott autó az elektromos autózás egy teljesen új éllovasa! Célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a teljes elektromos közlekedést, miközben minden alapvető szolgáltatást (navigáció, okostelefon-replikáció, légkondicionálás, elektromos ablakemelők stb.) biztosít a tulajdonosa számára, most páratlan áron.


Stílusos megjelenése, négy kényelmes ülése és csaknem 300 literes csomagtartója jóval többet kínál, mint amit városi versenytársai tudnak. A különböző töltési megoldásai (kevesebb mint egy óra egyenáramú gyorstöltésben és kevesebb, mint hét óra otthon töltött zöld tápcsatlakozóval) és az akár 305 km-es városi hatótávja (230 km WLTP kombinált ciklussal) tökéletes elektromos járművé teszik az autót, a  mindennapi használatra és a városban történő ingázáshoz.

Az Auto Best 32 zsűritagja, akik 32 európai ország újságírói, az elkövetkező hetekben kiválasztják a Best Buy Car Europe 2022 győztesét, amelyet 2021. december közepén hirdetnek ki.

 


100%-BAN ELEKTROMOS


A Dacia Spring a SUV megjelenéséhez társuló 100%-ban elektromos motorjával tűnik ki a tömegből. A Dacia márka génjeihez híven ez a városi autó új vezetési élményt nyújt a napi utazások során.

 


PRAKTIKUS A MINDENNAPOKHOZ


A kényelmes utazás többé nem kérdés, egyedül, 2, 3 vagy 4 személynek. A Dacia Spring a kategóriája legnagyobb rakodóterével rendelkezik a tágas csomagtérnek és a ledönthető hátsó üléstámlának köszönhetően.

 


EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES


A Dacia Spring akár 230 km-es hatótávolsággal rendelkezik a vegyes* WLTP-ciklus szerint és 305 km-es hatótávolsággal a városi WLTP-ciklus szerint. Kompakt (27,4 kWh-s) akkumulátorának teljes feltöltésével akár egy hétig is autózhat a városban.

 

Tudjon meg többet az új Dacia Spring modellről!

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!