Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Dacia Új Spring Electric
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS MEGFIZETHETŐ ÚTTÖRŐJE!

Az Új Dacia Spring a Groupe Renault elektromos mobilitás terén 10 éve vezető szakértelmére építve egy új korszak kezdetét jelenti a mindenki számára megfizethető elektromos mobilitás felé.

Crossover megjelenés

Crossover megjelenés

Új Dacia fényjegyek

Új Dacia fényjegyek

A kategória legnagyobb csomagtartója (290 l*)

A kategória legnagyobb csomagtartója (290 l*)

Dacia Új Spring Electric

7”-os MEDIA NAV Evolution multimédia rendszer

Akár 230 km*-es WLTP szerinti hatótáv**

A PIAC LEGMEGFIZETHETŐBB ELEKTROMOS AUTÓJA!

A DACIA FORRADALMI ÚJÍTÁSA

A DACIA FORRADALMI ÚJÍTÁSA

Megfizethető, robusztus, tágas és elektromos: az Új Spring egy olyan városi kisautó, amely egyesíti a Dacia márka alapvető értékeit egy 100%-ban elektromos motor előnyeivel. Élvezze az egyenletes és csendes vezetést motorzaj és egyéb kellemetlen rezgések nélkül városi és elővárosi utazásai során.

A 27,4 kWh-s akkumulátorának*** köszönhetően az Új Spring akár 230 km*-t képes megtenni WLTP** szerint. Akár 6 órát is autózhat városban újbóli feltöltés nélkül! 

ELEKTROMOS AUTÓZÁS STRESSZMENTESEN!

ELEKTROMOS AUTÓZÁS STRESSZMENTESEN!

Szünetre van szüksége? Mi sem egyszerűbb ennél! Az Új Spring egyszerűen feltölthető otthon a szokásos háztartási aljzathoz csatlakoztatva, vagy akár beszerezhet egy Wallbox**** fali töltőt is egy gyorsabb, 4 óra 50 perces feltöltéshez. Nincs vesztegetni való ideje? Az opcionális egyenáramú töltőnek (DC) köszönhetően az akkumulátort 80%-os szintre töltheti fel mindössze 50 perc alatt egy villámtöltő-állomáson.

Az utastér hőmérsékletének előre beállítása, az akkumulátor töltöttségi szintjének megtekintése, a töltés elindítása vagy leállítása? A még nagyobb kényelem és egyszerűség érdekében távolról is vezérelheti autóját a hamarosan elérhető MY Dacia mobilalkalmazással.

FORMABONTÓ DIZÁJN

FORMABONTÓ DIZÁJN

Készen áll, hogy szembenézzen a városi dzsungellel? Karakteres vonalak, kompakt méretek, új Dacia fényjegyek, tetőrudak, 14”-os fekete keréktárcsák, hátsó lökhárítóbetét és megemelt hasmagasság. Az Új Spring egy városi kisautó agilitását ötvözi egy crossover robusztus kialakításával és kalandor megjelenésével. Kis méretű, ugyanakkor tágas a 4 teljes méretű ülésnek és a variálható beltérnek köszönhetően, így az Új Spring a kategóriája legnagyobb rakodóterét kínálja tágas csomagtartójával (290 l*) és a ledönthető hátsó üléstámlával. Okos megoldás!

KÖNNYED UTAZÁSI ÉLMÉNY

KÖNNYED UTAZÁSI ÉLMÉNY

MEDIA NAV Evolution multimédia rendszer 7”-os érintőképernyővel, Android Auto™ és Apple CarPlay™ szolgáltatással kompatibilis okostelefon-tükrözéssel és Bluetooth®-kapcsolattal, 3,5“-os színes, digitális műszeregység, hátsó parkolóradarok és tolatókamera, teljesen elektromos szervokormány, elektromos ablakemelők elöl és hátul, távirányítós központi ajtózár, légkondicionáló. Tegye könnyebbé a vezetést és egyszerűsítse a napi rutinját a kényelmes és funkcionális autózást biztosító felszereltségeinknek köszönhetően!
Dacia Új Spring Electric

Nézzen szembe az elektromosság új szintjével!

Részletekkel kapcsolatban érdeklődjön értékesítőinknél!


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!