Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Suzuki márkakereskedés

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Bemutatkozás

Márkakereskedésünk évek óta a magyarországi hálózat élmezônyében van. Kínálatunkban fellelhetôek a kedvezô áron elérhetô modellek, alacsony fenntartási költségekkel. Új- és garanciális használt autók széles választékban. A piacon az egyik legkedvezôbb bérautó választékkal rendelkezünk, cégek részére egyedi konstrukciókkal.
A Suzuki divízió 2008 októberében kezdte meg működését. A 212 m2-es Suzuki szalon, ami 10 gépkocsi bemutatására alkalmas, teljes mértékben megfelel az előírásoknak. Az ügyfelek kiszolgálását többéves értékesítői tapasztalattal rendelkező munkatársak biztosítják. Raktárkészletének köszönhetően az ügyfelek kiszolgálása igen gyors. Tesztautóink lehetővé teszik a Suzuki modellek kipróbálását, és ez hatékonyan elősegíti az értékesítés sikerességét. 2011-ben használt Suzukik értékesítésével bővítettük a szolgáltatásainkat. A használtautók átvizsgálása a nagy szakértelemmel rendelkező hivatalos márkaszervizünkben történik. Ez megkönnyíti a beszámítási folyamatokat is, hiszen egy új autó vásárlása esetén mindent egy helyen tud intézni az ügyfél. Egyre bővülő ügyfélkörünk személyes kapcsolatot tart évek óta a munkafelvevőinkkel, és kényelmes ügyfélváróban várakozhat a szervizmunkák ideje alatt.
Alkatrészkészletünk és a képzett szerelő munkatársak gyors és minőségi munkát biztosítanak minden esetben. Suzuki márkakereskedésünk az országos kereskedői hálózat legjobbjai közé küzdötte fel magát az elmúlt időszakban.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!