Üdvözöljük ott, ahol az élet zajlik!

Bemutatjuk a vadonatúj, teljesen újratervezett Imprezát, amely garantált megbízhatóságával és biztonságával, valamint vérpezsdítő teljesítményével megalapozza az Ön aktív életét. Az új Impreza arra ösztönzi az embereket, hogy kimozduljanak és produktívabb, élvezetesebb életet éljenek, és minden napot és minden alkalmat még több értelemmel töltsenek meg.

 

DESIGN

Élénk, sokoldalú és elegáns

Az új Impreza, amelyet vezetni és nézni is élvezet, művészi módon ötvözi a tehetséget és a szakértelmet a biztonsággal, egy olyan élményt kínálva, amely minden érzéket kielégít. Minden ív, minden felület és minden stílusjegy egy határozott és különleges okból rendelkezik az adott formával és funkcióval. Ez a Subaru design fejlett és kifinomult kifejeződése, és a guruló szimbóluma mindannak, amit az Impreza mindig is képviselt.

Kanyarkövető LED fényszórók

Kanyar bevételekor a fényszóró fénysugara jobbra vagy balra mozdul a kanyarodás függvényében, a még jobb láthatóság érdekében.

LED hátsó lámpatest

A hátsó LED lámpatest vízszintes stílusa sportos megjelenést kölcsönöz.

17"-os könnyűfém keréktárcsák

A könnyűfém keréktárcsa egyszerre sportos és elegáns. A 2.0i e-BOXER modelleken fekete színű, az 1.6i modelleken (Exclusive) kéttónusú felni található.

Elektromosan behajtható külső visszapillantó tükör

A nagyobb kényelem érdekében a külső visszapillantó tükröket egyetlen gombnyomással be- és kihajthatja.

BELSŐ TÉR

A kifinomultság új szintjére lépve a vadonatúj Impreza egy bátor lépést tesz előre letisztult, a részletekre alapos figyelmet fordító csendes utasterével. Az Impreza elegáns és sportos kialakítású, miközben a tágasság érzetét kölcsönzi az utastérnek. Minden utas élvezni fogja az Impreza kényelmes első és hátsó üléseit - akár hosszú utakon is.

Lenyűgöző sokoldalúság

Legyen szó munkáról vagy szabadidőről, a teljesen új Impreza bőséges helyet kínál mindazon dolgok elhelyezéséhez, amelyek kedvenc időtöltéseihez szükségesek.

Elektromos mozgatású napfénytető

A tolható és billenthető üveg napfénytetőnek köszönhetően az utastér még világosabb, így biztosítva mindenkinek kellemes utazást.

Csomagtér

Az Impreza csomagtere a nagyméretű csomagtérajtónak, a széles helynek és a ledönthető hátsó üléseknek köszönhetően jól kihasználható, a praktikus kialakításnak köszönhetően a ki- és bepakolás is könnyű.

Hátsó kartámasz pohártartóval

A háttámlából lehajtható kartámasz révén a hátsó üléssor ugyanolyan kényelmet kínál, mint az első ülések.

Kétzónás automata klímaberendezés

A hőmérsékletet egymástól függetlenül szabályozhatja a vezető és az utas oldalán a kétzónás klímaberendezésnek köszönhetően, egy mikroszkopikus szűrő pedig segít távol tartani a port az utastértől.

Biztonsági funkciók

Bárhová is megy, bármit is csinál, az új Impreza biztonságot és számos funkciót kínál Önnek és utasainak. A Subaru mögött álló technológiai alapokkal alátámasztva az Impreza kényelmet és nyugalmat biztosít a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Megbízható társaként az életben, az Impreza magabiztosságot kölcsönöz Önnek, bármi is történjen.

Gyűrű alakú karosszéria megerősítések

A gyűrű alakú karosszéria megerősítések a tető és az ajtók, valamint az oszlopok és a padló között megerősítik az utascellát. Ez a kialakítás eltereli és elosztja azokat az erőket, amelyek egy ütközés során hatnának az utasokra. A keretszerkezetet nagy szakítószilárdságú acélból készítettük, amely könnyű súlya ellenére nagyon erős és merev.

Boxer motor a jobb ütközésbiztonságért

Frontális ütközések esetén fennáll a veszély, hogy a motor az utastérbe nyomódik. Az Imprezát úgy terveztük meg, hogy frontális ütközéskor a motor az utaskabin alá csússzon és a sebességváltó is hozzájáruljon a becsapódás energiájának elnyeléséhez az utasok maximális védelme érdekében. A megoldást még egyszerűbbé tette, hogy a boxer motor jellegéből kifolyólag alacsonyan helyezkedik el a motortérben.

Hátrameneti automatikus fékezés (RAB)

Tolatáskor az RAB rendszer radarérzékelőkkel figyeli a jármű mögötti területet, és ütközésveszély esetén előbb figyelmezteti a vezetőt, szükség esetén pedig a motorvezérlés korlátozásával vagy a fékek működtetésével be is avatkozik.

Légzsákok

Egy ütközés során az utasok testi épségét a széria biztonsági berendezések egész arzenálja óvja, amibe beletartozik a két frontlégzsák, a két oldal- és függönylégzsák, valamint a térdlégzsák is.

Biztonsági övfeszítők

Az állítható magasságú első biztonsági övek előfeszítője szorosan a helyükön tartja az utasokat, míg az överő-határolók a mellkasukra nehezedő erőket mérséklik.

Járműdinamikai vezérlőrendszer (VDC)

A járműdinamikai vezérlőrendszer érzékelők sokaságával figyeli és elemzi, hogy az autó a vezető által kijelölt íven halad-e. Ha a kerekek megcsúsznak, vagy a nagy sebesség miatt az autó sodródni kezd, a rendszer úgy módosítja az AWD rendszer nyomatékelosztását, a motor teljesítményét, valamint az egyes kerekekre jutó fékerőt, hogy a jármű a kijelölt íven maradjon

SRVD (Subaru hátsó járműészlelő rendszer)

A fejlett biztonsági csomag részeként az SRVD figyelmezteti a vezetőt, ha sávváltáskor egy másik jármű van a holttérben, és akkor is jelez, ha tolatás közben keresztirányból egy másik jármű közeledik.

Műszaki adatok

SUBARU e-BOXER

A Subaru Impreza 2.0i e-BOXER modellek Lineartronic sebességváltójába egy elektromos motor került beépítésre, amelynek a meghajtásáról egy nagy teljesítményű lítiumion akkumulátor gondoskodik. A vízszintes elrendezésű 2.0i Boxer erőforráshoz csatlakozó elektromos motor 30%-kal gyorsabb reagálást és lineárisabb gyorsítást biztosít. A Subaru e-BOXER rendszer a vezetési körülmények alapján állítja be a benzines erőforrás és az elektromos motor közötti teljesítmény-megosztási arányt.

Szimmetrikus összkerékhajtás (AWD)

A SUBARU BOXER motorral összekapcsolt szimmetrikus összkerékhajtás minden pillanatban vonóerőt juttat mind a négy kerékre, így Ön bármilyen útviszonyok között uralni tudja az autót. Mivel az összkerékhajtás legfontosabb elemei egy vonalban helyezkednek el, a jármű két oldala között tökéletes az egyensúly, az alacsony tömegközéppont pedig a leggyorsabb manővereket is élvezetté varázsolja. Egy gyorsan reagáló autóval nem mellesleg könnyebben kerülheti el a veszélyes helyzeteket.

Subaru Global Platform

A Subaru Globális Platform (SGP) az a padlólemez, amelyre a Subaru járművek következő generációja épül. Növeli az általános biztonságot és olyan szintre fejleszti a teljesítményt, amely csak egy Subaruban elérhető vezetői élményt tesz lehetővé. Ez a Subaru jövője — ami még több örömet és nyugalmat biztosít az utasoknak és a vezetőnek.

Megnövelt stabilitás

A lapos és mélyre helyezett motorblokknak köszönhetően a jármű tömegközéppontja alacsonyra került, ami minden más konstrukciónál jobb egyensúlyt és kiváló irányváltási reakciót tesz lehetővé.

Subaru szakértőnk

Hagyja, hogy Önt is lenyűgözze a Subaru egyedi és stílusos Impreza modellje! Kérjen ajánlatot még ma!

Fehér Attila értékesítési vezető