Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Subaru Impreza modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Üdvözöljük ott, ahol az élet zajlik!

Bemutatjuk a vadonatúj, teljesen újratervezett Imprezát, amely garantált megbízhatóságával és biztonságával, valamint vérpezsdítő teljesítményével megalapozza az Ön aktív életét. Az új Impreza arra ösztönzi az embereket, hogy kimozduljanak és produktívabb, élvezetesebb életet éljenek, és minden napot és minden alkalmat még több értelemmel töltsenek meg.

Subaru Impreza 2018

Élénk, sokoldalú és elegáns. Pont mint Ön.

Az új Impreza, amelyet vezetni és nézni is élvezet, művészi módon ötvözi a tehetséget és a szakértelmet a biztonsággal, egy olyan élményt kínálva, amely minden érzéket kielégít. Minden ív, minden felület és minden stílusjegy egy határozott és különleges okból rendelkezik az adott formával és funkcióval. Ez a Subaru design fejlett és kifinomult kifejeződése, és a guruló szimbóluma mindannak, amit az Impreza mindig is képviselt.

Legyen mindig elfoglalt. Éljen teljes életet.

Bárhová is megy, bármit is csinál, az új Impreza biztonságot és számos funkciót kínál Önnek és utasainak. A Subaru mögött álló technológiai alapokkal alátámasztva az Impreza kényelmet és nyugalmat biztosít a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Megbízható társaként az életben, az Impreza magabiztosságot kölcsönöz Önnek, bármi is történjen.

Lenyűgöző sokoldalúság mindenhez, amit szeret.

Legyen szó munkáról vagy szabadidőről, a teljesen új Impreza bőséges helyet kínál mindazon dolgok elhelyezéséhez, amelyek kedvenc időtöltéseihez szükségesek. A legalább 3 golftáska befogadására alkalmas csomagtérrel rendelkező Impreza arra készteti Önt, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az életből és az adódó lehetőségekből, így kevesebb időt fog tervezéssel tölteni és többet cselekvéssel.

Stílus, kényelem és élvezet mindenkinek.

A kifinomultság új szintjére lépve a vadonatúj Impreza egy bátor lépést tesz előre letisztult, a részletekre alapos figyelmet fordító csendes utasterével. Az Impreza elegáns és sportos kialakítású, miközben a tágasság érzetét kölcsönzi az utastérnek. Minden utas élvezni fogja az Impreza kényelmes első és hátsó üléseit - akár hosszú utakon is.

Subaru Impreza 2018


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!