VÁLASSZON RENAULT MEGANE RS ULTIME-ET FORINT ALAPÚ FINANSZÍROZÁSSAL, MÁR FIX 3,9% THM-MEL!*

 

1976 darabos Ultime limitált széria

A Renault Megane R.S. Ultime, mely a gyűjtők számára vonzó dizájnnal és Forma-1® -ből származó technikával érkezik, egy ikonikus modell legutolsó, tökéletesített változataként értelmezhető. Méltó módon zárja le a Renault Sport legendás, 1976 óta íródó történetét ezzel az 1976 darabos limitált szériával. Egy igazán különleges modellre számíthatunk.

1976

darabos limitált széria

300 LE

1.8 literes erőforrás

5,7 s

gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra

Új Design

Elegáns vonalaival, markáns kiszélesítéseivel, versenyzés inspirálta matricáival, illetve a megkülönböztető fekete elemeivel a Megane R.S. Ultime igazán kitűnik a tömegből, 100%-ban exkluzív érzetet adva. Készüljön fel a modell magával ragadó sportosságára. 

 

A sportosság új szintre emelése a belső térben is

A Renault R.S. Ultime rendelkezik a sportosság összes kötelező elemével, ilyen például az aluminium pedálszett, vagy a piros varrásokkal díszített Recaro Alcantara sportülések és az Alcantara bőrkormány.

A modell exkluzív plakettel érkezik, amelyen Laurent Hurgon tesztpilóta aláírása, illetve a modell sorszáma szerepel.

Kövesse figyelemmel teljesítményét az R.S. Monitor segítségével a 9,3"-os érintőképernyőn, élvezze a Bose® hangrendszert, okostelefon tükrözést, illetve az Easy Link multimédia rendszerbe épített navigációt. A kormány mögötti 10"-os digitális műszeregység és a head-up display még könnyebbé teszik a vezetést.

 

 

Műszaki adatok

300 lóerő! A Forma-1®-ből származó technikával rendelkező modell, melyben a motorháztető alatt egy 1.8 literes közvetlen befecskendezéses négyhengeres turbómotor található, EDC duplakuplungos automata váltóval párosítva, mely 420 Nm nyomaték leadására képes, villámgyors gázreakcióidő kíséretében.

A maximális tapadást egy Torsen® mechanikus sperr differenciálmű szolgáltatja, párosítva alumínium és kompozit első féktárcsákkal, Brembo® fékbetétekkel, illetve Bridgestone® S007 típusú gumiabroncsokkal. Mindezt kiegészíti a 4Control négykerék-kormányzás, illetve az R.S. Cup futómű.

Biztonsági funkciók

A Renault Megane R.S. Ultime olyan vezetéstámogató rendszereket kínál, melyeket a sportautók vásárlói ténylegesen igényelnek, és bármelyik egy gombnyomással kikapcsolható. 

adaptív tempomat

A 0 és 160 km/h között aktív adaptív tempomat szabályozza a sebességet és biztonságos követési távolságot tart az elöl haladó járművektől.

első - hátsó - oldalsó parkolóradarok

A parkolóradarok az autó teljes környezetében képesek észlelni az akadályokat és hangjelzéssel figyelmeztetni a sofőrt, parkolás közben.

aktív vészfékező rendszer

Maximalizálja a biztonságot ütközés veszélye esetén. A rendszer képes észlelni gyalogosokat, illetve járműveket és közbelép, ha a sofőr nem, vagy csak lassan reagál.

Vezetés

  • adaptív tempomat
  • sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer sebességtúllépésre figyelmeztetéssel

Biztonság

  • aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel
  • követési távolságra figyelmeztető rendszer
  • sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

Parkolás

  • első - hátsó - oldalsó parkolóradarok
  • tolatókamera

Renault szakértőink

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető