DESIGN

A Megane Grandtour dinamikus vonalvezetésével és igazi stílusos megjelenésével teljes mértékben újraértelmezi a Megane kombi verzióját. A C-alakú fényjegyek, az újraalkotott lökhárító, a hátsó dinamikus 100% LED fényszórók, a karakteres vonalak és az új, krómozott hűtőrács amely garantálja a stílusos vezetést. A modell egyszerűen ellenállhatatlan minden elemében.

A kombi eleganciája

A gondos kialakítás, a karakteresen kidolgozott részletek és a dinamikus vonalvezetés egy igazán sokoldalú és elegáns kombit eredményezett!

LED fényszóró

Utazzon teljes biztonságban a Full LED „Pure Vision” technológiának köszönhetően, még kiválóbb teljesítménnyel és még nagyobb kényelemben.

Csábító vonalvezetés

A forradalmian kidolgozott Megane Grandtour bizonyára mindenkinek meglepetést okoz majd kifinomult kialakításával: mind kívül, mind belül kifejezetten egyedi kialakítású.

Akár 18"-os felnik

A variálható és karakteres kombi stílusos megjelenését tovább fokozzák a 16''-os, 17''-os vagy akár 18''-os felnik.

Elektromosan nyitható panoráma üvegtető

Árassza el fénnyel az utasteret kedve szerint, és fürdőzzön a napsütésben a három nyitási pozíció segítségével.

BELSŐ TÉR

A Renault Megane Grandtour utasterét igényei szerint alakíthatja át. Tervezéskor a két legfőbb szempont a variálhatóság és a kényelem volt: rekordméretű rakodóhossz, variálható csomagtér, számos tárolóhely. Élvezze az egyszerre stílusos, kényelmes és praktikus kialakítású modell nyújtotta lehetőségeket.

Belső tér saját ízlése szerint

A nagy csomagokkal történő utazás többé nem gond, hála az Easy Break ledönthető hátsó üléssornak és a lapos csomagtérpadlónak. Csak pakoljon be, és utazzon anélkül, hogy lemondana a kémnyelemről.

Alakítható csomagtér

A Renault Megane Grandtour rekordméretű rakodóhosszával (2,7 m) és tágas csomagterével (akár 563 L) képes a legnagyobb igényeknek is megfelelni. Jöhetnek a nagy és a kis bőröndök is.

Elektromos ülések

Üljön bele a Megane Grandtour kényelmes üléseibe, és tapasztalja meg a dupla rétegű habszivacs borítás és a gondosan kialakított elektromos ülések nyújtotta luxust.

Gondosan kialakított részletek

A Megane Grandtour minden egyes részletét precízen tervezték meg: többek között az elektrokróm belső visszapillantó tükröt, a krómozott elemeket, a bőrkárpitot és a digitális kijelzésű klímavezérlőket is.

Multimédia rendszer

A Megane Grandtour utastere az, ahol a szakértelem minden részletben megtalálható: személyre szabható 10,25"-os műszeregység, intuitív középkonzol, Easy Link 9,3"-os multimédia kijelző és számos tárolóhely.

MŰSZAKI ADATOK

Személyre szabható 10,25"-os műszeregység, GPS navigáció és a számos vezetéstámogató technológia nyújt Önnek maximális kényelmet és biztonságot a vezetés során! A személyre szabott és intuitív vezetési élményért pedig a személyre szabható, 10,25’’-os digitális műszeregység felel.

Benzin

Válassza a vezetési stílusához és igényeihez leginkább illő benzinmotort ,140 LE vagy 160 LE teljesítménnyel. A duplakuplungos, 7 sebességes automata váltó maximális vezetési élményt biztosít.

Dízel

Hatékony megoldás lehet a 6 sebességes, manuális váltóval elérhető dízelmotor, ha a kiváló vezetési élményt keresi. Az autó tökéletes választás a nagyobb utakhoz, hiszen alacsony fogyasztás mellett garantálja a maximális teljesítményt.

Renault szakértőink

Válassza a leginkább Önhöz illő Renault Megane Grandtour verziót! További részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető