Design

Újragondolt orr-rész krómozott hűtőráccsal, C-alakú fényjegy, sportos kialakítás és akár 18"-os felnik. A Renault Megane GrandCoupé készen a kalandokra. És Ön készen áll az ellenállhatatlan csábításra?

Megnyerő külső

A sportos, vonzó vonalak és a gondosan kialakított külső, minden tekintetet megragad. Az akár 18"-os felnik pedig még hangsúlyosabbá varázsolják a Megane GrandCoupé-t!

Hátsó rész

A Renault Megane GrandCoupé rendkívül egyedi megjelenésű, még hátulról is. Ebben segít például a fekete lökhárító a krómozott elemekkel díszítve.

Dinamikus stílus

Az újragondolt orr-rész a krómozott hűtőráccsal kiemelve és az emblematikus C-alakú fényjegy kiválóan tükrözik az autó sportosságát.

Panoráma üvegtető

Az elektromosan nyitható panoráma üvegtetővel nincs olyan táj amelyet ne látna be. Élvezze az utazást és gyönyörködjön a környezetében.

BELSŐ TÉR

Az Megane GrandCoupé belső terét is elképesztően vonzó! A intelligens, modern és online funkciókkal felszerelt ergonomikus belső tértől az elektromosan nyitható panoráma üvegtetőn át az elegáns kialakításig minden csak az Ön kényelmét szolgálja.

Személyre szabható, ergonomikus belső

Foglaljon helyet a Renault modern pilótafülkéjében: személyre szabható 10,25"-os digitális műszeregység, üdvözlő funkció, Renault Link multimédia rendszer 9,3''-os érintőképernyő és keret nélküli visszapillantó tükör.

Maximális kényelem

Ismerje meg a modell gondosan kialakított és kényelmes belső terét: szatén borítás, új fekete kárpitozás, krómozott elemek és szálcsiszolt alumíniumbetétek.

Multimédia rendszer

A multimédiás szolgáltatásokhoz és a Multi-Sense beállításaihoz könnyedén hozzáférhet a Easy Link multimédia rendszer 9,3''-os képernyőjén keresztül. Maradjon kapcsolatban a világgal!

10,25"-os digitális műszeregység

Az Megane GrandCoupé személyre szabható 10,25"-os digitális műszeregységének innovatív funkcióin keresztül nyugodtan vezethet: GPS navigáció, vezetéstámogató technológiák...

Elektromos ülések

Még több kényelem! Állítható pozíció, masszázsfunkció, variálhatóság... Az üléseket kedve szerint, könnyedén beállíthatja.

Biztonsági funkciók

A Renault Megane GrandCoupé 12 különböző innovatív vezetéstámogató rendszere egyértelműen nyugodt és biztonságos utazást tesz lehetővé.

Adaptív tempomat

Segíti tartani a kellő követési távolságot az Ön autója előtt haladó járműhöz képest. Ha a távolság túl kicsi, a rendszer automatikusan fékez, továbbá gyorsít ha az út szabaddá válik.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

Ha a sofőr véletlenül áthalad egy szaggatott vagy folyamatos vonalon, a visszapillantó tükör mögött elhelyezett kamera segítségével a rendszer figyelmezteti a vezetőt.

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelés

Parkolóhelyét mostantól teljes nyugalomban hagyhatja el. A radarokkal felszerelt autó figyelmezteti, ha közeledik egy Ön által nem látott jármű.

Tolatókamera

Hátramenetbe kapcsolva az EASY LINK, egy képernyőn jeleníti meg az autó mögötti terület, ezzel segítve és biztonságosabbá téve a manőverezést.

Fáradtságérzékelő rendszer

A rendszer figyeli viselkedését és ha fáradtság jeleit érzékeli, például a kormánymozdulatokon, akkor figyelmezteti Önt.

Holttérfigyelő rendszer

15 km/h sebesség felett fényjelzéssel figyelmeztet a rendszer, ha egy másik jármű található a holttérben.

MŰSZAKI ADATOK

Benzin

Optimális választás lehet a benzinmotor, amely dinamikus és könnyed gyorsulást, illetve még kiválóbb vezetési élményt biztosít. 140 LE teljesítményével, 240 Nm nyomatékával az 1,3 literes, közvetlen befecskendezésű, 6 sebességes manuális és 7 sebességes dupla kuplungos automata váltóval felszerelt modell tökéletes lehet az Ön számára!

Dízel

A 6 sebességes manuális váltóval elérhető motor most még hatékonyabb mint valaha! Ön készen áll az utazásra? A motor kiválóan ötvözi a sokoldalúságot és a nagy teljesítményt, miközben lehetővé teszi az alacsony fogyasztást.

Technológia

A számtalan innovatív megoldásnak köszönhetően garantált, hogy egy páratlan vezetési élményben lesz része! Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ alkalmazásokkal is kompatibilis Easy Link rendszer segítségével könnyedén elérheti a multimédiás tartalmakat a Megane GrandCoupé középső, 9,3”-os érintőképernyőjén.

Renault szakértőink

Önt is lenyűgözte a Renault megnyerő Coupé modellje? Kérjen ajánlatot!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető