Új Renault Kangoo Van

 

Partner a sikerhez

A megfelelő megoldást kínáljuk céges ügyfeleink számára!
Ismerje meg a legújabb Renault Kangoo van modellt, és használja ki a tevékenysége igényeinek és követelményeinek megfelelő speciális raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

TECHNOLÓGIA CÉGES ÜGYFELEINK SZÁMÁRA

.

„Open Sesame by Renault“

A belvárosba lenne dolga? Ilyenkor nem könnyű a hátsó ajtókon keresztül elérni a rakodóteret! A piacon a legnagyobb oldalsó nyílással (1,45 m) ellátott Új Kangoo Van könnyű és egyszerű hozzáférést biztosít a rakományhoz. Igaz, milyen egyzserű?!

11 vezetéstámogató rendszer

Az Új Kangoo Van hosszú utakon és városi környezetben egyaránt gondoskodik a biztonságáról az aktív sávtartó rendszernek és a vészfékező rendszernek köszönhetően. A belső, digitális visszapillantó tükör segítségével pedig könnyen megfigyelheti, hogy mi történik a jármű mögött. Vezessen teljes biztonságban az Új Kangoo Van vezetéstámogató rendszerei segítségével!

EASY LINK multimédia rendszer

A személyre szabott és modern vezetési élmény érdekében egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonját, és megtalálhatja az összes online alkalmazást és szolgáltatást az Apple Carplay™ és Android Auto™ kompatibilis EASY LINK multimédia rendszer 8"-os képernyőjén.

FEDEZZE FEL AZ ÖN TEVÉKENYSÉGEIHEZ IGAZÍTOTT ÁTALAKÍTÁSI LEHETŐSÉGEINKET

Áruszállítás

Romlandó élelmiszerek szállításához, vagy futárkodáshoz keres haszonjárművet? Ismerje meg speciális megoldásainkat:

  • Hűtést igénylő árukhoz
  • Büfékocsi, rendezvények
  • Csomagszállítás

Építőipar – belsőépítészet – karbantartás/szerviz

Építőipari és közműépítészeti szakemberként, belsőépítészeti vagy szerkezeti szakemberként, tájépítészként vagy karbantartó cégként lenne szüksége egy kishaszonjárműre? Biztosan tudunk megoldást!

  • Műhelyautók

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

 

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető