peugeot partner van

Hosszútávú kapcsolatot keres? Megtalálta hozzá a PARTNERÉT!
 
    PEUGEOT PARTNER & E-PARTNER : DÍZEL, BENZIN VAGY ELEKTROMOS KISHASZONJÁRMŰ

 

DESIGN

A haszonjárműveknél is fontos a stílus

A PEUGEOT PARTNER stílusát, fedélzeti kényelmét és könnyű kezelhetőségét Ön is értékelni fogja. Egyedi megjelenését a függőleges hűtőrácsnak, a kifinomult fényszóróknak, illetve a a rövid és vízszintes motorháztetőnek köszönheti. 

Az új PEUGEOT PARTNER tervezésekor maximálisan figyelembe vették a céges ügyfelek funkcionalitásra vonatkozó alapvető elvárásait.

Az új PEUGEOT PARTNER a márka legfrissebb modelljeiről ismert EMP2 platformra épült. A jól bevált padlólemez rövidebb túlnyúlásokat és manőverezésnél ideális kisebb fordulókört tett lehetővé: a járdaszegélyek közötti fordulási kör átmérője sztenderd változatnál mindössze 10,82 m, a hosszú változatnál 11,43 m.

A hasznos teher változattól függően – sztenderd és hosszú sziluett esetén egyaránt – 650 kg és 1000 kg között mozog, és ezzel a kategória egyik legjobbja. A nagyon alacsony fogyasztású (TBC) változatok hasznos terhelhetősége 600 kg.

A karosszéria méretei: a sztenderd változat 4,40 m hosszú, amelyhez az eddiginél nagyobb, 1,81 m hasznos hosszúság tartozik. A változattól függően 3,30 m3–3,80 m3 térfogatú raktér két EUR raklap befogadására képes.

A 4,75 méteres (+35 cm) hosszú változat még nagyobb rakodókapacitással rendelkezik. A hasznos hosszúság 2,16 m, a raktérfogat pedig 3,90 m3–4,40 m3.

 

BELSŐ TÉR

PEUGEOT I-COCKPIT

A vezető látóterében magasra helyezett műszerfal segít, hogy a lényeges információkat le tudja olvasni a vezető anélkül, hogy levenné a szemét az útról, ezzel növelve a biztonságos vezetést.

Digitális érintőképernyő

Opcióként 10"-os nagy felbontású digitális éritőképernyővel is rendelhető a modell, mely teljes mértékben személyre szabható. Megjeleníti a navigáció utasításait és a vezetést támogató funkciók visszajelzéseit.

Járműve az irodája

A legfőbb kritériumok:

  •  2 személyes Multi-flex üléspad*
  • 3D Navigáció*
  • MirrorScreen technológia
  • Tetszőleges irányba fordítható íróasztalka
  • Bőséges tárolóhely
  • Ajánlott változat: ASPHALT

*opció

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

SURROUND REAR VISION*

Az új PEUGEOT PARTNER-rel Ön elsőként élvezheti az egyedülálló újítást, a holtterek belátására speciális kamerákat alkalmazó a Surround Rear Vision-t. Ez az értékes vezetéssegítő funkció a gépjármű külső környezetéről nyújt tájékoztatást, és a gépjármű minden pontján optimális láthatóságot biztosít, ami jelentősen megkönnyíti a vezetést és a manőverezést.

TÚLTERHELTSÉG-JELZŐ

A kishaszongépjárművek piacán eddig teljesen ismeretlen túlterhelésjelző az új PEUGEOT PARTNER-nél opcionálisan rendelhető. A rendkívül innovatív fedélzeti technológia jóvoltából a gépjármű terhelésének mérése a motor indításakor automatikusan történik, és az engedélyezett érték túllépésére a műszerfalon megjelenő üzenet figyelmeztet. Így kiküszöbölhetők a gépjármű megváltozott viselkedéséből adódó olyan problémák, mint a defekt, a gumiabroncsok idő előtti kopása vagy a megnövekedett fogyasztás.

PEUGEOT SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Keresse Peugeot szakértőinket!

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot partner van modelljeink

Nincs találat.