Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan Új X-TRAIL
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Vadonatúj Nissan X-TRAIL

Az elektromosított, családi crossover

A vadonat új X-TRAIL a Nissan e-POWER egyedülálló elektromosított technológiájával van felszerelve, ahol egy üzemanyag-hatékony benzinmotor egy akkumulátort tölt fel. Az eredmény egy finom és csendes vezetési élmény, konnektoros töltés vagy újratöltés nélkül.
A modell elérhető e-4ORCE összkerékhajtásos változatban is, amely még nagyobb teljesítményt és stabil vezethetőséget biztosít. Mindkét technológia lehetővé teszi az elektromos járműnél tapasztalt vezetési élményt, csak váltó nélkül. A Nissan X-Trail egyedülálló technológiája a hagyományos hibrideknél még többet nyújt.
Nissan Új X-TRAIL

DESIGN

Nincs többé kompromisszum a külső és a kalandos utazások között


A modell megjelenését az elegáns LED-es fényszórók és az impozáns első légbeömlők teszik még hangsúlyosabbá. A Nissan X-Trail ugyanolyan modern és fejlett, mint a mögötte álló technológia. Legyen kalandvágyó és hagyja, hogy az autó magával ragadja!

Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL
 

Vágjon neki a kalandoknak a vadonatúj X-Traillel!

Ne korlátozza önmagát! A vadonatúj Nissan X-Trail egyedülálló és stílusos vezetési élményt kínál. Elegáns LED-fényszóróival, impozáns első légbeömlőkkel és szögletes kialakítású motorháztetejének köszönhetően még a bevásárlás is egy izgalmakkal teli kaland lehet.

Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL

Vezessen stílusosan!

A jellegzetes aerodinamikával és az összetéveszthetetlen V-alakú hűtőráccsal a Nissan izgalmas formatervezési DNS-ét képviseli, hogy megmutassa, ez az elektromos meghajtású családi crossover nem kíván a háttérbe olvadn
 
Bumeráng formájú hátsó lámpák

Bumeráng formájú hátsó lámpák

A modell bumeráng formájú hátsó lámpáknak köszönhetően, az éjjeli fényben is egyedi marad.
20

20"-os könnyűfém keréktárcsák

Tűnjön ki a tömegből a jellegzetes kialakítású könnyűfém keréktárcsákkal!
Elektromosan nyitható napfénytető

Elektromosan nyitható napfénytető

Kölcsönözzön stílusos megjelenést ezzel az ízlésesen kialakított napfénytetővel!
e-4ORCE logó

e-4ORCE logó

Az egyedülálló e-4ORCE logó kiemeli az új autó kifinomult formatervét.
 

Belső tér

Elegendő hely mindenkinek: 5 vagy akár 7 személyes családi autó


Felejtse el a vitákat arról, hogy ki hova üljön! A vadonatúj Nissan X-Trailben akár heten is kényelmesen elférnek. Használja az első és hátsó USB-csatlakoztatókat, illetve alakítsa ki csomagterét utazásának megfelelően az innovatív, akár 16 tárolási lehetőséget szolgáló csomagtér elválasztóval!

Nissan Új X-TRAIL

Elegendő hely a kalandokhoz

Lépjen be a minőség, a kényelem és a praktikum tágas világába! Ültesse be a gyerekeket, és mondjon búcsút a vitáknak arról, hogy ki kapja a legjobb üléseket - ebben az elektromos meghajtású, öt- vagy hétüléses SUV-ban mindenki kényelmesen elfér! A vadonatúj Nissan X-Trailben az utazás örömteli és családbarát.

Nissan Új X-TRAIL

Családi kalandokra tervezve

Találja meg a legmegfelelőbb variációt családja számára, legyen 2, 5 vagy akár 7 utasról szó. Hiszen a 60:40 arányban csúsztatható második üléssor maximális kényelmet biztosít a hátsó sorban utazók részére is.
 
Csomagtér variálhatóság

Csomagtér variálhatóság

Csomagtér

Csomagtér

Hátsó ajtók nyithatóság

Hátsó ajtók nyithatóság

Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL

Műszaki adatok

Egyedülálló elektromos vezetési élmény, töltés nélkül:
Ez a Nissan e‑POWER

A Nissan e-POWER technológiával nem kell félbeszakítania az utazását. Az e-POWER egy egyedülálló elektromos technológia, amely túlmutat a hibrid technológián. Csendes, ám erőteljes teljesítményt nyújt egy akkumulátorral működő elektromotorral, amelyet egy üzemanyag-hatékony benzinmotor tölt fel. Nem kell hozzá kábel, nincs szükség töltésre. Egyedülálló és hatékony teljesítmény minden helyzetben.
Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL

E-POWER meghajtás, összkerékhajtás szabályozással: 
Ez a Nissan e-4ORCE

Ön és utasai maximális kényelemben részesülhetnek az erőteljes és gördülékeny vezetési élménynek köszönhetően, amely mostantól már elektromosított. A Nissan e-4ORCE egy egyedülálló összkerékhajtásos elektromos technológia, amely tökéletes egyensúlyt kínál az erő és a példátlan irányíthatóság között. Érezze magát biztonságban a nagyobb tapadással és a stabil vezethetőséggel.
 
e-Shifter: Automata sebességváltó

e-Shifter: Automata sebességváltó

A gyönyörűen megtervezett e-Shifter lehetővé teszi, hogy több vezetési módot használjon X-Trail modelljével. A D üzemmód (Drive) jobb motorvezérlést, a B üzemmód (Brake) pedig az e-POWER és az e-4ORCE esetében erősített motorféket és nagyobb teljesítményű visszatermelést tesz lehetővé.
Sima és stabil, bárhol is helyezkedjen el

Sima és stabil, bárhol is helyezkedjen el

Gyorsítás, fékezés és kanyarodás. Ezek mind befolyásolhatják egy jármű stabilitását. A vadonatúj Nissan X-Trail e-4ORCE összekerékhajtásos technológiával, a szinte tökéletes súlyelosztásnak és a precíz nyomatékszabályozásnak köszönhetően egyensúlyban tartja autóját a nyugodt és biztonságos vezetési élmény érdekében. Utasai felfrissülten és nyugodtan érkeznek meg, bárhol is üljenek az utastérben.
Digitális műszerfal-kijelző

Digitális műszerfal-kijelző

Az X-Trail e-POWER 12,3"-os HD-műszerfal kijelzőjének segítségével különböző információkat olvashat le - a navigációs és szórakoztató jellegű információktól kezdve, a jármű energiafelhasználásának megtekintéséig.
e-Pedal Step

e-Pedal Step

Az e-Pedal Step egyedülálló a Nissan kínálatában, és lehetőséget ad arra, hogy 10 km/óra feletti sebességnél csak a gázpedál lenyomásával hatékonyan gyorsítson és lassítson. A fékpedál pedig továbbra is rendelkezésére áll a keményebb fékezéshez és a teljes megálláshoz.

INTELLIGENS ÖSSZKERÉKHAJTÁS 5 VEZETÉSI MÓDDAL

 
  •  ECO MÓD - SEGÍT, HOGY MINÉL HOSSZABB UTAKAT TEHESSEN MEG A TANKOLÁSOK KÖZÖTT

Optimalizálja a motor teljesítményét, az erőátvitelt és más vezetési funkciókat, így Ön hatékonyabban autózhat.
 

  •  NORMÁL MÓD - EGYENSÚLYT TART A TELJESÍTMÉNY ÉS GAZDASÁGOSSÁG KÖZÖTT

Továbbra is a megszokott vezetési élményt biztosítja.
 

  •  SPORT MÓD - ÉLÉNKEBB MOTORVÁLASZT NYÚJT

Az automata sebességváltón a Sport üzemmód javítja a kezelhetőséget azáltal, hogy kanyarodáskor fenntartja a fordulatszámot, így plusz teljesítményt ad.
 

  •  TÉLI MÓD - KEVESEBB KERÉKKIPÖRGÉS, NAGYOBB TAPADÁS

Finomhangolja a gázpedál működését. Az intelligens összkerékhajtásos rendszer úgy is alkalmazkodik, hogy már induláskor mind a négy kerék meghajt.
 

  •  OFF-ROAD MÓD - SÁROS, KAVICSOS, HOMOKOS TEREPRE

Javítja a tapadást és irányíthatóságot azáltal, hogy a gázreakciót, sebességváltót és az intelligens összkerékhajtást az optimális teljesítményhez igazítja.

Nissan Új X-TRAIL

technológia

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz!

Az új X-Trail nagyobb, 12,3''-os, HD felbontású központi érintőképernyője és a NissanConnect Services alkalmazás⁵ segítségével csatlakozhat kedvenc lejátszási listájához és alkalmazásaihoz, útvonaltervet kérhet és még sok minden mást.

NAVIGÁCIÓS ADATOK

NAVIGÁCIÓS ADATOK

Az új, 12.3’’-os HD felbontású központi érintőképernyő felületén fut a NissanConnect navigációs rendszer, mellyel könnyedén navigálhat a részletes térképeknek és élő forgalmi információknak köszönhetően.
CSATLAKOZZON AUTÓJÁHOZ OTTHONRÓL

CSATLAKOZZON AUTÓJÁHOZ OTTHONRÓL

A Google vagy az Amazon Assistant hangvezérlő eszközöknek, illetve az okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően, távolról is kapcsolatba léphet X-TRAIL modelljével. A funkciók közé tartozik a kívánt úti cél elérése és még sok minden más.
VIRTUÁLIS SZEMÉLYI ASSZISZTENS AUTÓJÁBAN

VIRTUÁLIS SZEMÉLYI ASSZISZTENS AUTÓJÁBAN

A Nissan Voice Control és a beépített Alexa szolgáltatás segítségével hangutasításokkal kérhet autójától. Egyszerűen mondja ki, hogy "hello Nissan", és mondja el mit szeretne elérni.
LOPOTT JÁRMŰ NYOMON KÖVETÉSE

LOPOTT JÁRMŰ NYOMON KÖVETÉSE

Lopás esetén kövesse nyomon autóját. A nyomkövető rendszerrel és a kifinomult GPS-technológiával ez a funkció segít meghatározni járműve helyzetét, ha járművét ellopják.

Kényelem & komfort

A NissanConnect Services alkalmazással távoli hozzáférést biztosít az X-Trail kényelmi és komfort funkcióihoz. Ellenőrizheti, hogy bezárta-e autóját, és még sok minden mást.

Nissan Új X-TRAIL
Nissan Új X-TRAIL

Apple Carplay és Android Auto

Teremtsen kapcsolatot a több eszköz kezelésére alkalmas első és hátsó USB-A és USB-C portok segítségével. Az X-Trail vezeték nélküli Apple CarPlay és vezetékes Android Auto funkciója segíti elő az Ön kényelmét, a vezeték nélküli töltés funkció pedig tökéletesen kompatibilis az Ön okostelefonjával.

Önt is meggyőzte az új Nissan X-TRAIL modell?

Ne habozzon, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot még ma!

Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!