Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan Új Qashqai e-POWER
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Forradalmi elektromos meghajtás, töltés nélkül: ez a NISSAN e‑POWER!

Élvezze az egyedülálló és izgalmas, elektromos vezetési élményt. a legújabb Qashqai modellel. A Nissan e‑POWER egy egyedülálló technológia, amely a városi vezetés élményének hatékonyabb és halkabb lehetőségét biztosítja. A benzinmotorral feltöltött akkumulátornak köszönhetően nincs többé szükség konnektorra a töltéshez. A modell ezenkívül elérhető még Mild Hibrid hajtáslánccal is, ahol a fejlett benzinmotort az elektromos energia segíti.
Nissan Új Qashqai e-POWER

DESIGN

Találja meg az Önhöz leginkább passzoló Nissan Qashqai-t. amely most számos színvariációval hódítja meg az utakat. Az autó egyértelműen a SUV-k új vízióját képviseli: briliáns LED-es lámpák, erőteljes arányok és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák emelik ki a tömegből.
Nissan Új Qashqai e-POWER
Nissan Új Qashqai e-POWER
Nissan Új Qashqai e-POWER
 

A legújabb Nissan Qashqai fejlett és felejthetetlen formaterve nem csupán az előre mutatás jegyében készült, de letisztult vonalaival tökéletesen alkalmazkodik a városi közlekedéshez is. A kivételes formaterv mellett intelligens és modern technológiát, valamint egy új elektromos hajtásláncot is kapott.
Nissan Új Qashqai e-POWER

BELSŐ TÉR

Nissan Új Qashqai e-POWER

A kényelemről masszázs-funkcióval ellátott, részben nappalbőr vezető- és utasülések gondoskodnak egy olyan belső térben, mely most még tágasabb mint valaha. A fejlett kommunikációs megoldások és a testre szabható digitális kijelző segítségével most utazás közben is könnyen kapcsolatban maradhat a világgal.
Nissan Új Qashqai e-POWER

A crossover rugalmassága most prémium élménnyel és minőséggel találkozik az új Nissan Qashqai modellben. Tapasztalja meg milyen a kézművesség érzete minden egyes érintési ponton: a masszírozó első ülésektől kezdve a magával ragadó Bose-hangzásig. Lehet, hogy soha többé nem akar majd kiszállni belőle.
Nissan Új Qashqai e-POWER

Az innovatív kialakítás találkozása a könnyű hozzáféréssel, remekül demonstrálja a Nissan Qashqai valódi értékét. Hozza magával szükséges dolgait, és tegye ezt most még könnyedébben. Bármi legyen is a napi program, a Qashqai alkalmazkodik az Ön terveihez.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A technológia, amely minden alkalmat, mikor Ön autóba ül és vezetnie kell, könnyebbé és magabiztosabbá tesz, illetve kisegíti Önt, ha szükséges. Az autó számos vezetéstámogató és biztonsági funkciójával biztonságban érezheti magát, hiszen az új Qashqai folyamatosan figyel! A személyre szabható head-up kijelző mutatja a közlekedési táblákat, a sebességet, a navigáció utasításait vagy az infotainment adatait.
Nissan Új Qashqai e-POWER

Nissan Új Qashqai e-POWER

Utazzon kevesebb stresszel és több zennel! A ProPILOT² a Navi-linkkel nemcsak segít Önnek betartani a követési távolságot és a sáv közepén maradni, hanem a beépített TomTom® térképeket használva a rendszer képes előre látni a kereszteződéseket, kanyarokat, lehajtókat és ennek megfelelően módosítani a sebességet, a simább haladás érdekében. A Qashqai 12,3"-os testre szabható kijelzője pedig, számos választási lehetőséget kínál. Jelenítsen meg térképeket! Adjon hozzá menüket! Helyezze el az információkat ott, ahol nem lehet nem észre venni!
Nissan Új Qashqai e-POWER

A Qashqai fényszórói 12 egyedileg vezérelt szegmensre vannak felosztva. A szembejövő forgalom vakításának csökkentéséhez a rendszer egyedileg képes ki- és bekapcsolni ezeket a szegmenseket.

MŰSZAKI ADATOK

Ismerje meg az új és egyedülálló e-POWER hajtásláncot, amely ötvözi egy teljesen elektromos autó teljesítményét a gyorsan és kényelmesen megtankolható benzinmotor kényelmével. Egy olyan hajtáslánc, mely kihasználja a Nissan szakértelmét az elektromos autók terén, így nyújtva izgalmas teljesítményt, miközben csökkentik a CO2 kibocsátást.
Nissan Új Qashqai e-POWER

Izgalmas elektromos autó, a belső égésű motor kényelmével

Az e-POWER hajtáslánc állandóan elektromos motorral hajtja meg a kerekeket, azonnali gyorsulást és suttogóan halk autózást biztosítva. A hagyományos hibrid gépkocsikkal ellentétben, melyek a benzinmotort használják a kerekek meghajtására, az e-POWER hajtáslánc esetén a benzinmotor az akkumulátort tölti, nagy hatótávolságot biztosítva, csendes üzemelés mellett.

Nissan Új Qashqai e-POWER

Önnek is felkeltette az érdeklődését a legújabb e-POWER meghajtás? Ne habozzon, keresse értékesítő kollégáinkat, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön időben az újdonságokról!

 
* Kötelező mező

Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!