Nissan Qashqai modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

EMELD A TÉTET!

ÚJ NISSAN QASHQAI

 


VEGYES ÜZEMANYAGFOGYASZTÁS
5,4 L/100 KM-TŐL


TELJESÍTMÉNY
AKÁR 160 LE

 


ÜLÉSEK
5

 

ÚJ 1,3 L-ES BENZINMOTOROK
VEZESSEN KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

 

140 és 160 lóerős változatban is elérhető új motorunkat úgy fejlesztettük ki, hogy kiváló vezetési élményt biztosítson, károsanyagkibocsátását pedig csökkentettük, hogy megfeleljen az új, szigorú európai normáknak. Amellett, hogy üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása alacsony, az új motor készségesebben reagál alacsony fordulatszámon, erőteljesebben gyorsul és gyorsabb / biztonságosabb előzést tesz lehetővé, így Ön a legtöbbet tudja kihozni a városi vezetésből.

AZ INTELLIGENS SUV
ÚJ NISSAN QASHQAI

 

Az intelligencia vonzó – és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kifinomult módon átdolgozott városi crossover. Az új Nissan Qashqai lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával párosul, így Ön a lehető legjobb formában élvezheti az üdítő városi vezetést.

INTELLIGENS ÉS ÁRAMVONALAS
KÜLSŐ ÉS BELSŐ FORMAVILÁG

 

A fantasztikus, megújult stílusával – a robusztus hűtőrácstól és motorháztető-kialakítástól a luxusminőségű új ülésekig – a világ első számú SUV-ja a legjobb formáját mutatja.

A hatásos formaterv a legújabb V-Motion hűtőrácsot és márkajelzést tartalmazó teljesen áttervezett első résszel új energiát ad a Nissan Qashqainak.

Az új fényszórókialakítás a feltűnő LED-es nappali menetjelző lámpával igazán látványossá teszi ezt a SUV-ot.

EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE
NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

 

A Nissan Intelligens vezetési rendszerei megváltoztatják a módot, ahogy interakcióba lép a Nissan Qashqaiával, és ezzel kellemesebb és magabiztosabb vezetési élményt kínálnak.

EGY MERÉSZ UTAZÁS AZ ÉLETEN KERESZTÜL

Az Ön helyett beavatkozó intelligens biztonsági funkcióktól a teljesen automatikus fejlett vezetéstámogató rendszerekig a Nissan intelligens vezetési rendszerei a következő szintre emelik a vezetési élményt.

MEGÉRINTI AZ ÉRZÉKEIT
FEJLETT TECHNOLÓGIA

 

A NissanConnect-el az új Nissan Qashqai az okostelefonja legjobb barátja lesz. Az új alkalmazásokkal, hozzáférhet a zenéihez, Facebook-híreihez, a tweetjeihez, a TripAdvisor-tippekhez és mindezt közvetlenül.

Hagyja, hogy a gördülékeny, navigáció hangvezérlés elvezesse a céljához az olyan útközbeni POI-frissítésekkel, mint az éttermek, benzinkutak és ATM-ek.

Merüljön el a csúcsminőségű Bose hangrendszer hangzásában: tartalmas hangzásélmény az elöl és a hátul utazók számára egyaránt. A 8 hangsugárzó valóban mély és tiszta hangokkal képes megtölteni az új Nissan Qashqai belterét.

Élvezze a zökkenőmentes és intuitív konnektivitás előnyeit! Az Android Auto és Apple CarPlay kompatibilitást is kínáló NissanConnect-rendszer lehetővé teszi, hogy megtervezze útját, mielőtt elindulna otthonából vagy munkahelyéről. A kimagasló pontosságú és optimalizált útvonal megtervezéséhez a TomTom Premium navigációs rendszer valós idejű forgalmi adatai állnak rendelkezésére. Így a TomTom utcaszintű navigációs alkalmazásából közvetlenül elküldheti a célállomást az autónak. Az új NissanConnect-fejegység nagyméretű, héthüvelykes érintőképernyőjének mérete ugyan nem nőtt az elődhöz képest, de kevesebb fizikai gomb található rajta és új multi-touch képességeket is kapott. A főképernyő teljesen testre szabható, így parancsikonokat is hozzárendelhet a gyakori feladatokhoz.


IZZÍTSA SZENVEDÉLYÉT
INTUITÍV TELJESÍTMÉNY

 

Élvezni fog minden fordulást és kanyart: A Nissan Intelligens vezetési technológiáival még jobban bele fog szeretni a vezetésbe.

Ha szeretné egyesíteni a kiváló üzemanyag-fogyasztást egy sportos, prémium Crossoverel, akkor ne keressen tovább. A külső aerodinamikai jellemzőivel és a fokozatmentes X-Tronic váltóval ezt mind megkapja az új Nissan Qashqaitól.

A fürgeség és az izgalom találkozik a stabilitással a gördülékeny, mozgékony és adaptív vezethetőség érdekében – a Nissan Qashqai nem csak a világ kedvenc crossover autója, de egy új szuper SUV.


Egy SUV tudja mire van szüksége! 

Válassza a Nissan Qashqai modellt!

További kérdés esetén keresse bátran értékesítőinket!


Munkatársaink

Bende Gábor - értékesítési tanácsadó

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!