Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan Új Ariya modellismertetőAJÁNLATKÉRÉS

TESTET ÖLT A JÖVŐ!

Hamarosan érkezik a vadonatúj Nissan Ariya, a tisztán elektromos crossover, amellyel most akár 500 km-t is megtehet egyetlen töltéssel! Ismerje meg közelebbről az erőt, amely most életre kel, és teremtsen egy új világot, ahol a pontosság, a stílus és a képesség egyesül.

DESIGN

Futurisztikus megjelenés a láthatáron
A vadonatúj ARIYA modell kiváló példája a Nissan új víziójának. Zavaró részletektől mentes letisztult vonalvezetés, vékony LED lámpasor, hogy éjjel is mindent tökéletesen lásson. Mi a legizgalmasabb részlete az autónak? A világító embléma, amely mutatja az utat!
MERÉSZ MEGJELENÉS

MERÉSZ MEGJELENÉS

Az egyedi design, amely szembe megy az elvárásokkal! Ne elégedjen meg az átlagossal, válassza az Önhöz legjobban illő Ariya modellt! 
LED VILÁGÍTÁS

LED VILÁGÍTÁS

A extra vékony LED-es fénycsíkok és fényszórók, szekvenciális irányjelzőkkel kombinálva újradefiniálják a jellegzetes külsőt.
VILÁGÍTÓ LOGO

VILÁGÍTÓ LOGO

A 3D-s hűtőrácson visszaköszön a hagyományos japán minta, a kumiko. Középen pedig, újításként megjelenik a Nissan új, megvilágított logoja.
Nissan Új Ariya

BELSŐ

MEGVILÁGÍTÁS

MEGVILÁGÍTÁS

Az ajtópanelek tetején és a műszerfalon körbefutó hangulatvilágítás színe a ProPILOT használatával összefüggésben változik.

MŰSZERFAL

A nyitott és tágas belső teret még inkább növeli a teljesen lapos padló, és a hátra tolható középkonzol. A letisztult műszerfal egy kettős, ívelt 12,3 colos kijelzőben teljesedik ki, amely csak fokozza a vezetési élményt.
MŰSZERFAL
KÖZÉPSŐ TÁROLÓHELY

KÖZÉPSŐ TÁROLÓHELY

A modern, kihúzható tálcás kialakítás segítségével mobil munkahellyé alakíthatja az utasteret. Ezenfelül, alatta egy mély tárolóhely található a személyes holmik számára.
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Stressz-szint a minimumon
Élvezze ki a vezetés minden egyes könnyed pillanatát! A vezetéstámogató technológia segítségével egy egészen más szintű kontroll kerül az Ön kezébe. Hosszú vezetés az autópályán? Szűk helyek, ahova be kell parkolni? Adja át az irányítást az ARIYA-nak.
PROPILOT + NAVI-LINK

PROPILOT + NAVI-LINK

Az Ariya modellben található rendszer, segít tartani a követési távolságot, lassít, elindul és megáll attól függően, hogy a forgalom, hogy kívánja. Ezen felül pedig segíti Önt, hogy az autót gond nélkül a sávon belül tartsa.
PROPILOT PARK

PROPILOT PARK

Csak nyomja be a gombot, és már le is veheti a kezét a kormányról, hiszen a ProPilot Park funkció Ön helyett parkolja be autóját.
ADATOK A SZÉLVÉDŐN

ADATOK A SZÉLVÉDŐN

Tartsa mindig szem előtt a legfontosabb információkat anélkül, hogy tekintetét levenné az útról. Figyelje a navigációs instrukciókat, a sebességet és a ProPILOT beállításait a szélvédőre, közvetlen Ön elé vetítve.

Műszaki megoldások egész sora vigyáz Önre

 

MŰSZAKI ADATOK

Az e-4ORCE technológiával, forradalmi összkerékhajtással és a dupla motorral felszerelt ARIYA modell, garantáltan tiszta élvezetet fog Önnek kínálni. Már az elején induljon négy keréken, azonnal nagy nyomatékkal és hódítsa meg a terepet a kitűnő tapadással, bármilyen időjárási viszonylatban. Kanyarodjon precízen, irányítsa az autót magabiztosan és élvezze a nyugodt vezetés minden percét.

Miért a Nissan Ariya?
Nissan Új Ariya

EGYENLETES ERŐ

Haladjon lendületesen egy új világ felé a két elektromos motor erejével. Könnyedén, csendesen és zökkenőmentesen tapasztalhatja meg milyen az igazi erő. Az egyes kerekekre jutó nyomaték szabályozásával a Nissan Ariya magabiztosan reagál a változó körülményekre. Nyomja be a gázpedált, és érezze, ahogy az akár 600 Nm nyomaték el kezd dolgozni, miközben az e-4ORCE összkerékhajtás tökéletes tapadást biztosít.

KÉNYELEM MINDENKINEK

Mostantól az elektromos autózás a könnyed sikláshoz fog hasonlítani, az Ariya fejlett rendszereinek köszönhetően. Mindegy, hogy hirtelen irányváltásra kényszerül nagy sebesség mellett vagy a városi dugóban araszol, az autó mindvégig stabil marad. A kényelem alapfelszereltség, hiszen ez jár Önnek! Üdvözöljük a könnyedebb jövőben!

ELLENŐRZÉS

A legjobban talán az növeli a vezető önbizalmát, ha olyan nehéz helyzeteket is képes kezelni, mint a jeges, nedves vagy havas utak. Az e-4ORCE fejlett fék- és hajtáslánc technológiái minden kereket külön-külön vezérelnek, így a Nissan Ariya modell maximális tapadás mellett tud lendületesen haladni. Az időjárás többé nem állhat az Ön útjába, a nagyobb stabilitás a jármű fölötti uralom egy újszerű érzetét nyújtja.

KÖZEL TÖKÉLETES, 50/50-ES SÚLYELOSZTÁS

Amennyiben kiváló kezelhetőséget szeretne, és stabilitásra, egyensúlyra van szüksége a Nissan Ariya modell a megfelelő választás az Ön számára! A modell úgy lett kialakítva, hogy közel tökéletes súlyelosztást biztosítson!
KÖZEL TÖKÉLETES, 50/50-ES SÚLYELOSZTÁS
E-PEDÁL

E-PEDÁL

Cserélje le a vezetési stílusát az egypedálos vezetésre, az e-pedállal! Csak nyomja le a pedált a gyorsításhoz, és engedje fel a lassításhoz. Rendkívül szórakoztató és egy sokkal intuitívabb, könnyedebb és pihentetőbb módja a vezetésnek.

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

Válassza az útviszonyoknak, hangulatának és az igényeinek megfelelő vezetési módot! Például a vezetés igazi élménye a sport módnál kezdődik. Válassza ezt, ha élvezni szeretné az autó maximális teljesítményét. Abban az esetben, ha változnak a körülmények, könnyedén csak kapcsoljon Eco vagy Snow módra.
VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK
 

500 KM AKÁR EGYETLEN TÖLTÉSSEL!

AZ ELEKTROMOS AUTÓ ELŐNYEI

AZ ELEKTROMOS AUTÓ ELŐNYEI

A Nissan Ariya modellnél, a nulla károsanyag-kibocsátás csak a kezdet! Mivel az elektromos autókban sokkal kevesebb mozgó, kopó alkatrész található, mint egy hagyományos autóban, így könnyen elkerülheti a költséges alkatrészek rendszeres cseréjét.
TÖLTÉS OKOSAN

TÖLTÉS OKOSAN

Most már könnyedén, okostelefonjáról is ütemezheti az otthoni töltést. Akár olyan időpontokat is ki tud választani, amikor alacsonyabbak az áramköltségek.
OTTHONI TÖLTÉS

OTTHONI TÖLTÉS

Az otthoni töltés legegyszerűbb módja a Type 2 kábel használata, amelyet egy hozzá tartozó, váltóáramú töltővel együtt tud beszerezni, majd szakszerűen felszerelni.

KAPCSOLAT

Vezetés közben is maradjon kapcsolatban a világgal! A Nissan Ariya modellel most új lehetőségeket fedezhet fel!  Kapcsolódjon zökkenőmentesen a világához, és hozza ki a legtöbbet minden élményéből! Az Ariya mindig napra kész, és így mindig készen áll a következő kihívásokra. A jármű szoftverét, a vezeték nélküli firmware-frissítésekkel mindig a legújabb verzióra frissítjük. Így a ma megvásárolt Nissan Ariya holnap is aktuális lesz.
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Az Amazon Alexa rendszer segít, hogy vezetés közben is könnyedén, hangjával irányítsa a zenét, megtalálja a legközelebbi töltőállomást vagy olyan információkhoz jusson, amelyek a vezetés szempontjából fontosak.
ÚTVONALTERVEZÉS

ÚTVONALTERVEZÉS

Tervezze meg útvonalát vagy a teljes utazását az intelligens útvonaltervezővel akár úgy, hogy közben különböző töltőpontokat érint.
NISSAN CONNECT SERVICES APP

NISSAN CONNECT SERVICES APP

Tudjon meg még többet Nissan Ariya modelljéről a mobilapplikáción keresztül. Nem tudja hol parkolt le, vagy pontosan merre is kell mennie? A Nissan Connect Services App mindenben segít!
Nissan Új Ariya

Integrált kijelzőfelület
Ossza meg a szükséges jármű információkat, a két, egyenként 12,3"-os kijelzőn: a digitális kombinált kijelző és az infotainment képernyő között.

ANDROID AUTO

Intézze a dolgokat szóban, beszéljen a Google Assistanthez az Android rendszerben és koncentráljon a vezetésre. Küldjön üzenetet, kérjen útbaigazítást vagy kezelje a médiaeszközöket könnyedén.

WIRELESS APPLE CARPLAY

Az Apple CarPlay megjeleníti az üzenetküldő alkalmazásokat, az Apple Music lejátszási listákat, a névjegyeket, a térképet és még számos más alkalmazást, ha arra van szüksége. Csatlakozzon a rendszerhez Bluetoothon, vezeték nélkül!

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Hagyja, hogy az Ariya végezze a dolgát, tegye okostelefonját a vezetéknélküli töltőfelületre, és várjon, amíg a készülék fel nem töltődik teljesen. A további eszközeinek töltöttségéről a négy USB csatlakozó gondoskodik, melyből kettő USB-C csatlakozó.

Ön is várja már, hogy az új Nissan Ariya modell megérkezzen?

Ne maradjon le! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön róla időben!

 
* Kötelező mező
 

Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!