Életstílusához alkalmazkodik

 

Iskolába rohanástól a sítúráig. A vadonatúj Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

Növelje imázsát, csökkentse költségeit

Az elektromotorral és akkumulátorral hajtott elektromos járművek tiszták, csendesek, és üzemeltetésük, karbantartása lényegesen olcsóbb, mint a belső égésű motoroké. Tehát, ha elektromos járművet vezet, drasztikusan csökkentheti költségeit, miközben fenntartható hírnevet építhet vállalkozásának.

MIÉRT VÁLASSZON ELEKTROMOS JÁRMŰVET?

Az Ön fenntartható partnere

HAJTSON HATÉKONYABBAN A VÁROSBAN

Mivel a városi vállalkozások rövidebb fuvarokat igényelnek, a vadonatúj, elektromos Townstar könnyedén megfelel ennek az igénynek. Lehetőleg éjszaka töltse fel Townstarját, így a nappali fuvarokkal egy percre sem kell leállnia az üzletnek. A Nissan Townstar elektromos jármű nulla CO2‑kibocsátással üzemel, így motorzajt sem produkál. A tisztább levegővel és csendesebb utazással Ön is hozzájárulhat a kellemesebb vezetési mogathatja környezetünk megóvását.

Kapcsolódjon, mielőtt beszáll

A NissanConnect Services alkalmazással ² hozzáférhet elektromos járműve számos funkciójához. Szeretne tökéletes komfortot, mielőtt beszáll? Szeretné ellenőrizni a rendelkezésre álló hatótávolságot vagy az aktuális töltöttségi állapotot, vagy akár előmelegíteni vagy előhűteni Townstar-ját?³ Mindezt könnyedén megteheti az alkalmazáson keresztül

Töltés egyszerűen

Otthoni töltés Használja otthoni fali töltőjét a vadonatúj Nissan Townstar éjszakai töltéséhez, amikor a villamosenergia-árak alacsonyabbak. Gyorstöltés A nyilvános elektromos járműtöltő állomások egyre bővülő hálózatával számos lehetőség közül választhat a következő töltéséhez. Csak használja az érintőképernyő kijelzőjén⁴ elérhető menüt, amelyen akár a keresett töltőtípusra is szűrhet.

Nissan szakértőink

Kovács Gábor szalonvezető
Dudás Ádám értékesítő