Nem hasonlít másokhoz. Most sem.
Jöjjön, és tegye próbára Nálunk az új Nissan Qashqait!

DESIGN

Az SUV-k új víziójának képviselője a vadonatúj Nissan Qashqai, mely erőteljes aRányaival, káprázatos LED-es lámpáival, masszív 20"-os könnyűfém keréktárcsákkal és város-barát külső méreteivel debütál és emelkedik ki a tömegből. Hatalmas színválasztékával Ön is megtalálhatja a leginkább Önhöz illőt. Dobja fel új autóját  kéttónusú  fényezéssel, mely kiemeli az új Qashqai coupé jellegét. Az új Nissan Qashqai nem akar belesimulni a tömegbe és szerintünk Ön sem!

Masszív 20"-os könnyűfém felni.

Stílusos első LED lámpák.

Stílusos hátsó LED lámpák.

Coupé- szerű vonalvezetés.

Első lökhárító csík

Oldalsó díszítőelem

Díszléc a hátsó lökhárítóra

Levehető vonóhorog

Vonóhorog elektromos készlet – 7 vagy 13 érintkezős

A - teljes hosszúság - 4425 mm, - B - tengelytáv - 2666 mm, - C - teljes szélesség (kihajtott tükrökkel) - 1835 mm, - D - teljes magasság - 1625 mm, -

A - csomagtér max. hosszúság - 84 cm, - B - csomagtér max. szélesség - 110 cm, - csomagtér kapacitás (a kalaptartó alatt) - 504 l Max. felhajtott ülésekkel - VDA - 860 l

BELSŐ TÉR

A vadonatúj Nissan Qashqai tágas utastére és könnyen hozzáférhető csomagtartója még élvezetesebbé teszi az utazás élményét. Vigyen magával bárkit és bármit, a hellyel nem lesz gondja! A testre szabható digitális kijelző és a fejlett technológiával ellátott kommunikációs eszközök segítik a vezetőt, hogy az egész úton könnyedén kapcsolatban maradhasson a külvilággal.

Maximális kényelem

A kényelem maximalizálásáról a nappabőr vagy a masszázs-funkcióval ellátott vezető- és utasülés gondoskodik.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Nissan Intelligent Mobility³ magabiztosabbá teszi és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá.

Vészfékezési rendszer kereszteződés-asszisztenssel

Ha egy gépkocsival való ütközés, ill. gyalogos vagy kerékpáros elütésének veszélye fenyeget, a rendszer képes azt felismerni és teljes megállásig fékezni az autót.

Intelligens, ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer

Az Intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a gépkocsi előtti forgalmat, maximum két gépkocsi távolságban, és, ha Ön előtt hirtelen lassítást észlel, figyelmezteti a lassításra.

Intelligens sávelhagyási asszisztens

Az intelligens sávelhagyási asszisztens finoman visszatereli a sávba, ha azt észleli, hogy Ön véletlenül elhagyná azt.

Automatikus tolatási vészfékezési rendszer, gyalogosfelismeréssel

Tolasson magabiztosan! Ha a rendszer álló akadályt észlel gépkocsija mögött, automatikusan fékezhet az ütközés elkerülése érdekében.

Központi légzsák

A megszokott biztonsági alapokon túl, a Qashqai rendelkezik egy légzsákkal, amely bizonyos típusú ütközéseknél a gépkocsiban ülők között fúvódik fel, csökkentve fejük ütközésének lehetőségét

12.3”-os teljes TFT kijelző

Innovációk az előtérben. A Qashqai 12,3"-os testre szabható kijelzője számos választási lehetőséget kínál. Jelenítsen meg térképeket! Adjon hozzá menüket! Helyezze el az információkat ott, ahol nem lehet nem észre venni! A japán Kiriko üveg által ihletett háttérrel pedig még stílusos is.

Utazzon kevesebb stresszel és több zennel!

A ProPILOT a Navi-linkkel segít Önnek betartani a követési távolságot és a sáv közepén tartja az autót. A TomTOm térkép pedig segít előre látni a kanyarokat, a kereszteződéseket, a lehajtókat és ennek megfelelően módosítja a sebességet a könnyebb és stresszmentesebb utazás érdekében.

10.8’’-os szélvédőre vetített head-up display (HUD)

Minél rövidebb ideig fordítja el tekintetét, annál jobb! Látja, amit szeretne, anélkül, hogy levenné szemét az útról. Testre is szabhatja a Qashqai head-up kijelzőjét, hogy mutassa a sebességet, például a közlekedési táblákat, a navigációt vagy az infotainment adatait.

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

Maradjon kapcsolatban a NissanConnect navigáció és a többi NissanConnect Services segítségével - bárhol is legyen épp.

Amazon Alexa® és Google Assistant™

A Nissan Action (a Google Assistant™-hez) vagy a Skill (az Amazon Alexá®-hoz) használatával távolról villogtathatja a lámpákat.

Csatlakoztatási lehetőségek - kábelek nélkül

Felejtse el a kábeleket és az USB csatlakozót és maradjon kapcsolatban egyszerűen. A Qashqai a vezeték nélküli Apple CarPlay segítségével csökkenti a kábelrengeteget, miközben a vezeték nélküli töltés egyszerű megoldás kompatibilis okostelefonjához.

Továbbfejlesztett térképek és élő közlekedési információk

Az új Nissan Qashqai folyamatosan frissíti az útvonalat, hogy elkerülje a közlekedési dugókat. Bízza rá az utat új Qashqai gépjárművére!

Járműállapot

Egyszerűen ellenőrizheti az autó gumiabroncsának nyomását, az olajnyomást, a fékeket és sok egyéb hasznos információt.

Nissan szakértőink

Önt is lenyűgözte az új Nissan Qashqai?

Kovács Gábor szalonvezető
Dudás Ádám értékesítő

ELÉRHETŐ Nissan Qashqai modelljeink

  Nissan

  QASHQAI 1.3 DIG-T Mild Hybrid Tekna X-Tronic

  Listaár: 17 839 000 Ft 13 839 000 Ft
  Megnézem
  Nissan

  QASHQAI 1.3 DIG-T Mild Hybrid N-Connecta X-Tronic

  Listaár: 16 469 000 Ft 12 469 000 Ft
  Megnézem
  Nissan

  QASHQAI 1.3 DIG-T Mild Hybrid N-Connecta

  Listaár: 15 619 000 Ft 11 619 000 Ft
  Megnézem
  Nissan

  QASHQAI 1.3 DIG-T Mild Hybrid N-Connecta X-Tronic

  Listaár: 16 149 000 Ft 12 149 000 Ft
  Megnézem