ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Futurisztikus megjelenés a láthatáron. A vadonatúj ARIYA modell kiváló példája a Nissan új víziójának. Zavaró részletektől mentes letisztult vonalvezetés, vékony LED lámpasor, hogy éjjel is mindent tökéletesen lásson. Mi a legizgalmasabb részlete az autónak? A világító embléma, amely mutatja az utat!

MERÉSZ MEGJELENÉS

Az egyedi design, amely szembe megy az elvárásokkal! Ne elégedjen meg az átlagossal, válassza az Önhöz legjobban illő Ariya modellt!

LED VILÁGÍTÁS

A extra vékony LED-es fénycsíkok és fényszórók, szekvenciális irányjelzőkkel kombinálva újradefiniálják a jellegzetes külsőt.

VILÁGÍTÓ LOGO

A 3D-s hűtőrácson visszaköszön a hagyományos japán minta, a kumiko. Középen pedig, újításként megjelenik a Nissan új, megvilágított logoja.

BELSŐ

MEGVILÁGÍTÁS

Az ajtópanelek tetején és a műszerfalon körbefutó hangulatvilágítás színe a ProPILOT használatával összefüggésben változik.

KÖZÉPSŐ TÁROLÓHELY

A modern, kihúzható tálcás kialakítás segítségével mobil munkahellyé alakíthatja az utasteret. Ezenfelül, alatta egy mély tárolóhely található a személyes holmik számára.

MŰSZERFAL

A nyitott és tágas belső teret még inkább növeli a teljesen lapos padló, és a hátra tolható középkonzol. A letisztult műszerfal egy kettős, ívelt 12,3 colos kijelzőben teljesedik ki, amely csak fokozza a vezetési élményt.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Stressz-szint a minimumon. Élvezze ki a vezetés minden egyes könnyed pillanatát! A vezetéstámogató technológia segítségével egy egészen más szintű kontroll kerül az Ön kezébe. Hosszú vezetés az autópályán? Szűk helyek, ahova be kell parkolni? Adja át az irányítást az ARIYA-nak.

PROPILOT + NAVI-LINK

Az Ariya modellben található rendszer, segít tartani a követési távolságot, lassít, elindul és megáll attól függően, hogy a forgalom, hogy kívánja. Ezen felül pedig segíti Önt, hogy az autót gond nélkül a sávon belül tartsa.

PROPILOT PARK

Csak nyomja be a gombot, és már le is veheti a kezét a kormányról, hiszen a ProPilot Park funkció Ön helyett parkolja be autóját.

ADATOK A SZÉLVÉDŐN

Tartsa mindig szem előtt a legfontosabb információkat anélkül, hogy tekintetét levenné az útról. Figyelje a navigációs instrukciókat, a sebességet és a ProPILOT beállításait a szélvédőre, közvetlen Ön elé vetítve.

BIZTONSÁG

Műszaki megoldások egész sora vigyáz Önre.

Intelligens visszapillantó tükör

Ne aggódjon, ha a rakomány, a rossz időjárás vagy az utasok miatt nem lát hátra a visszapillantó tükörben. Váltson a beépített LCD-képernyőre, és tájékozódjon a hátsó kamera képének segítségével.

Intelligens kamerarendszer

A 360 fokos Around View rendszer segítségével a parkolás most még egyszerűbb mint valaha! A négy kamera segítségével, egy virtuális kép készül az autóról felülről, ezzel is segítve a könnyed parkolást és hogy Ön időben felismerje a járműve körül található tárgyakat.

Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer

Az intelligens rendszer akkor is éberen figyel a veszélyre, amikor Ön nem látja a kocsi előtt történő dolgokat. Nem csak érzékelni képes az Ön előtt hirtelen lelassuló járműveket, de figyelmezteti is Önt, hogy mikor lassítson.

Tolatási vészfékezési rendszer

Legyen nyugodt, bármi is történjen. Ha a gépkocsi mögött a rendszer álló akadályt észlel, automatikusan lefékez az ütközés elkerülése érdekében.

Vészfékezési asszisztens gyalogosfelismeréssel

A rendszer képes automatikusan a teljes megállásig fékezni, ha egy kocsival való ütközés, vagy egy kerékpáros illetve gyalogos elütésének a veszélye áll fenn.

Holttér figyelő rendszer

Sávváltáskor az intelligens rendszer automatikusan figyel a holttérben található járművekre. Ha gondot, vagy ütközésveszélyt észlel, fékezéssel visszairányíthatja Önt a korábbi sávba.

Miért a Nissan Ariya?

Válassza az Önhöz legjobban passzoló ARIYA-t!

EGYENLETES ERŐ

Haladjon lendületesen egy új világ felé a két elektromos motor erejével. Könnyedén, csendesen és zökkenőmentesen tapasztalhatja meg milyen az igazi erő. Az egyes kerekekre jutó nyomaték szabályozásával a Nissan Ariya magabiztosan reagál a változó körülményekre. Nyomja be a gázpedált, és érezze, ahogy az akár 600 Nm nyomaték el kezd dolgozni, miközben az e-4ORCE összkerékhajtás tökéletes tapadást biztosít.

KÉNYELEM MINDENKINEK

Mostantól az elektromos autózás a könnyed sikláshoz fog hasonlítani, az Ariya fejlett rendszereinek köszönhetően. Mindegy, hogy hirtelen irányváltásra kényszerül nagy sebesség mellett vagy a városi dugóban araszol, az autó mindvégig stabil marad. A kényelem alapfelszereltség, hiszen ez jár Önnek! Üdvözöljük a könnyedebb jövőben!

ELLENŐRZÉS

A legjobban talán az növeli a vezető önbizalmát, ha olyan nehéz helyzeteket is képes kezelni, mint a jeges, nedves vagy havas utak. Az e-4ORCE fejlett fék- és hajtáslánc technológiái minden kereket külön-külön vezérelnek, így a Nissan Ariya modell maximális tapadás mellett tud lendületesen haladni. Az időjárás többé nem állhat az Ön útjába, a nagyobb stabilitás a jármű fölötti uralom egy újszerű érzetét nyújtja.

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

Válassza az útviszonyoknak, hangulatának és az igényeinek megfelelő vezetési módot! Például a vezetés igazi élménye a sport módnál kezdődik. Válassza ezt, ha élvezni szeretné az autó maximális teljesítményét. Abban az esetben, ha változnak a körülmények, könnyedén csak kapcsoljon Eco vagy Snow módra.

E-PEDÁL

Cserélje le a vezetési stílusát az egypedálos vezetésre, az e-pedállal! Csak nyomja le a pedált a gyorsításhoz, és engedje fel a lassításhoz. Rendkívül szórakoztató és egy sokkal intuitívabb, könnyedebb és pihentetőbb módja a vezetésnek.

KÖZEL TÖKÉLETES, 50/50-ES SÚLYELOSZTÁS

Amennyiben kiváló kezelhetőséget szeretne, és stabilitásra, egyensúlyra van szüksége a Nissan Ariya modell a megfelelő választás az Ön számára! A modell úgy lett kialakítva, hogy közel tökéletes súlyelosztást biztosítson!

500 KM AKÁR EGYETLEN TÖLTÉSSEL!

Felvillanyozó sokoldalúság 87 kWh-s akkumulátorral és akár 500 km-es hatótávval. Városi kiruccanásokhoz és a hosszú hétvégékhez.

AZ ELEKTROMOS AUTÓ ELŐNYEI

A Nissan Ariya modellnél, a nulla károsanyag-kibocsátás csak a kezdet! Mivel az elektromos autókban sokkal kevesebb mozgó, kopó alkatrész található, mint egy hagyományos autóban, így könnyen elkerülheti a költséges alkatrészek rendszeres cseréjét.

TÖLTÉS OKOSAN

Most már könnyedén, okostelefonjáról is ütemezheti az otthoni töltést. Akár olyan időpontokat is ki tud választani, amikor alacsonyabbak az áramköltségek.

OTTHONI TÖLTÉS

Az otthoni töltés legegyszerűbb módja a Type 2 kábel használata, amelyet egy hozzá tartozó, váltóáramú töltővel együtt tud beszerezni, majd szakszerűen felszerelni.

KAPCSOLAT

Vezetés közben is maradjon kapcsolatban a világgal! A Nissan Ariya modellel most új lehetőségeket fedezhet fel! Kapcsolódjon zökkenőmentesen a világához, és hozza ki a legtöbbet minden élményéből! Az Ariya mindig napra kész, és így mindig készen áll a következő kihívásokra. A jármű szoftverét, a vezeték nélküli firmware-frissítésekkel mindig a legújabb verzióra frissítjük. Így a ma megvásárolt Nissan Ariya holnap is aktuális lesz.

AMAZON ALEXA

Az Amazon Alexa rendszer segít, hogy vezetés közben is könnyedén, hangjával irányítsa a zenét, megtalálja a legközelebbi töltőállomást vagy olyan információkhoz jusson, amelyek a vezetés szempontjából fontosak.

ÚTVONALTERVEZÉS

Tervezze meg útvonalát vagy a teljes utazását az intelligens útvonaltervezővel akár úgy, hogy közben különböző töltőpontokat érint.

NISSAN CONNECT SERVICES APP

Tudjon meg még többet Nissan Ariya modelljéről a mobilapplikáción keresztül. Nem tudja hol parkolt le, vagy pontosan merre is kell mennie? A Nissan Connect Services App mindenben segít!

Integrált kijelzőfelület

Ossza meg a szükséges jármű információkat, a két, egyenként 12,3"-os kijelzőn: a digitális kombinált kijelző és az infotainment képernyő között.

ANDROID AUTO

Intézze a dolgokat szóban, beszéljen a Google Assistanthez az Android rendszerben és koncentráljon a vezetésre. Küldjön üzenetet, kérjen útbaigazítást vagy kezelje a médiaeszközöket könnyedén.

WIRELESS APPLE CARPLAY

Az Apple CarPlay megjeleníti az üzenetküldő alkalmazásokat, az Apple Music lejátszási listákat, a névjegyeket, a térképet és még számos más alkalmazást, ha arra van szüksége. Csatlakozzon a rendszerhez Bluetoothon, vezeték nélkül!

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Hagyja, hogy az Ariya végezze a dolgát, tegye okostelefonját a vezetéknélküli töltőfelületre, és várjon, amíg a készülék fel nem töltődik teljesen. A további eszközeinek töltöttségéről a négy USB csatlakozó gondoskodik, melyből kettő USB-C csatlakozó.

MUNKATÁRSAINK

Kovács Gábor értékesítési tanácsadó
Székely György értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Nissan Ariya modelljeink

Outlet Ár
Nissan

ARIYA 87kWh Evolve

Listaár: 26 790 000 Ft 23 590 000 Ft
Megnézem