• UDVAROS DOROTTYA

Udvaros Dorottyát, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznőt manapság az RTL Klubon futó Mi kis falunk című sorozatból ismerik a legtöbben. Pedig olyan híres alkotásokban is szerepet vállalt, mint az 1983-as Te rongyos élet, vagy az 1997-es A miniszter félrelép. A forgatások mellett 5 darabban játszik a Nemzeti Színház szerződött tagjaként, valamint a Belvárosi Színházban is vendégszereplő két előadásban. Emellett önálló zenés esteket tart és Hrutka Róbert zenekarával is koncertezik országszerte. Folyamatos mozgásban van tehát, amihez mindig megfelelő állapotban van szüksége hű társára, az autójára.

„Abszolút hűséges típus vagyok” - kezdte Udvaros Dorottya. "Évekig ugyanattól a vidéki kereskedőtől vásároltam autót, és ha valami gondja volt vagy eljött a kötelező szerviz ideje, akkor is leutaztam Pécsre, hogy azt ott javítsák meg. Azonban amikor sérülés keletkezett az új Nissan Juke-omon, egy kollégám javaslatára a Duna Autóhoz fordultam, és nem bántam meg. A Karambolos Központba vezetett tehát itt az első utam, és olyannyira meg voltam elégedve a szolgáltatással, az ügyfél-kapcsolattartással, hogy úgy gondoltam, a szervizt is inkább az Autóváros szakembereire bíznám innentől fogva. Ennek pedig már több, mint 3 éve...”

„Számomra nagyon fontos az emberekkel való személyes kapcsolat, hogy hogyan figyelnek rám, hogyan kommunikálnak velem. Ezért is nagy öröm, hogy igazán jó viszonyt tudtunk kialakítani a Duna Autó munkatársaival, akikhez bármilyen kéréssel, kérdéssel fordulhatok, mindenben a segítségemre vannak. Szólnak, ha közeleg a műszaki vizsga, tőlük kérek tanácsot a kötelező biztosítással kapcsolatosan, de a garancia meghosszabbítását illetően is. Még sosem okoztak csalódást, sőt mindig nagyon segítőkészek. Ezért is alakult ki ez a nagyfokú bizalom a részemről. Így volt ez a legutóbbi egyeztetésünk alkalmával is. Az autómat most egy műszaki meghibásodás miatt hosszabb, egy-másfél hetes időre a szervizben kellett hagynom. Mivel a kocsimat napi szinten használom, mondhatni, benne élek, ezért hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy a javítás ideje alatt egy kölcsönautót használhattam, a Duna Autó bérautóparkjából. Karantén ide vagy oda, az élet nem áll le teljesen, van, amit így is el kell intézni. Ehhez pedig szükségem van egy autóra, a tömegközlekedési eszközöktől ódzkodnék. Úgy érzem, részben az autómban lakom, hiszen többfelé megyek vele, amikor dolgozom, és állandóan tele van. Ennél fogva nem is úgy tekintek a kocsimra, mint egy gépre. Fontos, hogy jól érezzem magamat benne, így el is szoktam nevezni az autóimat. Nagyon szeretem a kicsit magasabb, SUV típusú autókat, de bármilyen modellt szívesen elvezetek. Az egyetlen, amihez mondhatni ragaszkodom, az a manuális váltó. Most egy Renault Cliót kaptam a szervizelés idejére kölcsönbe, ami közel áll a szívemhez, hiszen korábban nekem is volt egy ilyen kocsim.”

„A koronavírus okozta járványügyi helyzetben pedig különösen nagy segítség volt, hogy a szerviz mindent elintézett helyettem. Házhoz jöttek az autómért, és egyúttal hozták a csereautót is, majd a javítás után, fertőtlenítve vissza is hozták nekem a sajátomat a megbeszélt időpontban és helyen. Mindezt természetesen a legbiztonságosabb körülmények között, minden higiéniai előírást betartva. Rendkívül megnyugtató számomra ez a megoldás - hiszen én is igyekszem leredukálni a személyes kontaktusok számát -, és teljes biztonságérzetet nyújt. Számomra ez testesíti meg mindazt, hogy az autó egy bizalmi kérdés” - összegezte Udvaros Dorottya.

 

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?