Stohl Luca

Stohl Luca amellett, hogy tehetséges táncművészként évek óta Bozsik Yvette társulatának oszlopos tagja és 4-5 színházi előadásban is táncol, - édesapja nyomdokaiba lépve - egyre többször tűnik fel a TV képernyőjén műsorvezetőként. Immár 2 éve vezeti reggelenként a Fem3 Cafét és októbertől a TV2 főműsoridős ügyességi vetélkedőjének, a Ninja Warriornak is az egyik házigazdája, Till Attila és Kasza Tibi mellett. Mivel számos helyszín között ingázik napközben, elérkezettnek látta az időt, hogy a tömegközlekedést autóra cserélje.

"Négy éve van jogosítványom, de hétköznap ritkán ülök autóba. Ennek az az oka, hogy a belvárosban nehéz kocsival közlekedni, a parkolásról nem is beszélve. Pedig általában egész nap úton vagyok: reggel indulok Budáról Zuglóba, a TV2 stúdiójába, majd utána valamelyik belvárosi színház próbájára sietek, végül párórás délutáni szabadidőt követően este újra próbára vagy előadásra megyek. Eddig a családból megörökölt nagyobb autóval közlekedtem, de őszintén szólva a napi köreimet egyszerűbb volt tömegközlekedéssel megtenni. Ezen viszont az új autóm változtatni fog...

Számomra nem az a fontos, hogy minél nagyobb és drágább autóm legyen, hanem az, hogy a lehető legjobban illeszkedjen az életembe és megkönnyítse a mindennapjaimat. Mindemellett egy stílusos, kompakt, belvárosban is könnyen használható, kényelmes és biztonságos kisautót szerettem volna, de konkrét elképzelésem nem volt. Ezért örülök, hogy rátaláltam a Duna Autóra és itt a márkafüggetlen autóvásárlási tanácsadásra, mert így több hasonló kocsit tudtam megnézni, kipróbálni és összehasonlítani. Az Autóvárosban szalonról-szalonra sétálva szebbnél szebb, jobbnál jobb lehetőségek jöttek velem szembe... A márkafüggetlen tanácsadás azért nagyon hasznos, mert én is jobban megismertem a saját igényeimet, egyre élesebben rajzolódott ki, hogy mely szempontok az elsődlegesek számomra. Közben mindvégig úgy éreztem, hogy tényleg a nekem fontos dolgokat tartják szem előtt, az én igényeimnek megfelelő városi kisautókat ajánlja a tanácsadó. Lehetőségem nyílt több modell kipróbálására is, míg végül győzött a szerelem. Ugyanis a Fiat 500-as Collezione változatában megtaláltam a tökéletes "Luca-autót". Annak is nagyon örülök, hogy az egész belső kialakítása személyre szabható volt, így tényleg egy egyedi ékszerdoboz tulajdonosa leszek. Természetesen számos biztonsági felszereltség is belekerült, mert az is nagyon fontos a számomra, hogy biztonságban érezzem magam az autómban.

Megnyugtató a tudat, hogy a Duna Autó segítségével felelős döntést hozhattam, mert nekem az autó bizalmi kérdés. Alig várom, hogy megérkezzen a saját, egyedi Fiat 500-asom és végre beleülhessek" - nyilatkozta Stohl Luca.

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?