Fiat 500 Hybrid

ÚJ 500 MILD HYBRID A városi autók ikonja hibrid meghajtással, új stíluselemekkel is elérhető.

DESIGN

A városi autók ikonja mostantól hibrid meghajtással, új stíluselemekkel is elérhető.

Hibrid lélek, egyedi stílus: összetéveszthetetlen 500-as formaterv. Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de az új, könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően még jellegzetesebb lett.

Az új 500-as dizájnját két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Passione piros, és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó.

BELSŐ TÉR

Jó hír a tengereknek CSAK A LEGJOBB A selyemfényű króm részletek az elegancia és a minőség szimbólumai. Csodáld meg őket a kormány mögül, kezeddel a váltón és a kormányon. Ráadásul, ahogy kívül, úgy az új 500 Mild Hybrid belsejében is minden részlet a hibridségre fókuszál. Ilyen a matt harmat színű műszerfalbetét is.

Kiváló minőségű, formatervezett termék, nemes céllal: csökkenteni a tengerek szennyezettségét. Az új 500 Mild Hybrid modell Seaqual ülései speciális műszálból készültek, amelyeket tengerekből összegyűjtött műanyagból gyártottak. Felhasználásukkal stílusos, elegáns üléseket alkottak az új 500-asnak.

A selyemfényű króm részletek az elegancia és a minőség szimbólumai. Csodáld meg őket a kormány mögül, kezeddel a váltón és a kormányon. Ráadásul, ahogy kívül, úgy az új 500 Mild Hybrid belsejében is minden részlet a hibridségre fókuszál. Ilyen a matt harmat színű műszerfalbetét is.

FELSZERELTSÉG

Az új hibrid meghajtású Fiat 500-as négyféle felszereltséggel rendelhető: Cult, Connect, Dolce Vita és Sport. Bármelyiket is válassza, biztos lehet benne, hogy egyedi megjelenést fog biztosítani Önnek, aki után mindenki megfordul az utcán. Hogy miről is beszélünk? A Dolce Vita felszereltségű 500-as például az elegáns, olasz riviéra feelinget érezheti át a faberakásos műszerfalnak és a Frau bőr, fonás-szerű középrésszel készült üléseknek köszönhetően. A stílust a 16"-os fényezett alumínium felnik és a vörös/fehér/vörös díszcsík teljesítik ki, amelyek körbe ölelik az 500-ast. A Sport változat a polielliptikus első fényszórók, a sportos első és hátsó lökhárítók, a selyemfényű grafit elemek és a 15"-os alumínium felnik biztosítják az egyedi megjelenést.

TELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁG

Tisztaság a levegőben Csökkentsd a károsanyag-kibocsátást akár 20 százalékkal* a Fiat 500 új, hibrid motorjával. Használata könnyű, segít csökkenteni a fogyasztást, és kényelmesebb vezetést biztosít. Kövesd nyomon az energia felhasználását a központi kijelzőn, használd ki a Fiat lágy hibrid rendszerében rejlő minden előnyt, és javítsd a levegő minőségét.

Fiat szakértőink

Kérdés esetén értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető fiat 500 hybrid modelljeink

Nincs találat.