KIA XCEED PHEV DESIGN

Az Ön életstílusához és elvárásaihoz igazodó új Kia XCeed PHEV újraértelmezi a crossover élményt. Merészebb és sportosabb, mint valaha. A fejlett elektromos erőforrást a legmodernebb kapcsolódási lehetőségek egészítik ki, hogy mindig kapcsolatban maradhasson. És ez csak a kezdet.

Az új Kia XCeed PHEV

A crossover - újragondolva.

Izgalmas formaterv

Azoknak terveztük ezt az autót, akik az izgalmaknak élnek. Az új Kia XCeed PHEV crossover stílusú és kreatív karakterű első dizájnjában ez merészebben jelenik meg, mint valaha. Új LED-es hátsó lámpákat kapott, az egyedi hűtőrács, a sportos alsó légbeömlő és a megújult lökhárító is kreatív karaktert hangsúlyozza.

Könnyű bepakolás

Az intelligens csomagtérajtónak köszönhetően akkor is könnyedén bepakolhat, ha tele van mindkét keze. Az autó hátulja automatikusan kinyílik, ha a táskájában vagy zsebében lévő kulccsal megáll az autó háta mögött. A hátsó ülések 40:20:40 arányban oszthatók és dönthetők, ezzel a csomagtartó kapacitása akár 1378 literesre növelhető.

BELSŐ TÉR

Tegye magasabbra a lécet!

A megújult Kia XCeed belsejében nem csupán a vezetőülés sportos, magas pozíciójú, az autó többi utasát is rengeteg hely és könnyű beszállás várja. Meg fog lepődni, hogy milyen nagy fej- és lábtér áll rendelkezésre mindenki számára.

Stílus, kényelem és kapcsolódás

Az új Kia XCeed PHEV csúcstechnológiás utastere új szintre emeli a stílust, a kifinomultságot és a sokoldalúságot. Dőljön hátra és élvezze a fényes fekete panel merészségét, az új, vékony keretű visszapillantó tükör sportos stílusát, és azt, hogy az újratervezett kijelzőn egy érintéssel irányíthatja a legújabb technológiai funkciókat!

12.3"-os digitális műszerfal

Az egybefüggő kijelzőn tűélesen jelenik meg a sebesség, a fordulatszám, és a navigációs utasítások, és itt tudja kezelni a telefonhívásokat is, valamint részletes utazási információkat nyújt. A kijelző hangulatát a vadonatúj stílusok közül választhatjuk ki, melyeket ráadásul a vezetési módokhoz is hozzárendelhetjük.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A fejlett vezetőtámogató-rendszerek (ADAS) legjava biztonságosabbá és pihentetőbbé teszi Ön számára az utazást. Kevesebb stressz, több élvezet, így igazán élvezheti a vezetést a teljesen új Kia XCeedben.

Technológiák az Ön biztonsága érdekében

Ismerje meg a Kia XCeed PHEV-ben található fejlett vezetéstámogató rendszereket

Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval

A rendszer célja a vezető által megadott sebesség fenntartása, miközben az első kamera és radar figyeli az Ön előtt haladó jármű relatív helyzetét és sebességét és tartja a biztonságos követési távolságot.

Sávtartó

A Sávtartó rendszer a szélvédő kamerája segítségével figyeli a sávjelzéseket vagy az elöl haladó járművet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az XCeed a sáv közepén marad.

Hátsó keresztirányú ütközést elkerülő rendszer

Amikor a parkolóhelyről tolat ki, a radaralapú rendszer vizuális és hangos riasztásokkal figyelmeztet a keresztben közeledő forgalomra, és szükség esetén beavatkozik, hogy elkerülje az esetleges ütközést.

Autópályán vezetést támogató asszisztens, navigációalapú sebességtartó automatikával

A HDA segít biztonságos távolságot tartani az Ön előtt haladó járműtől, és az autópályán a sáv közepén tartja az XCeedet.

Holttérfigyelő rendszer aktív fékezés-funkcióval

A rendszer a szélvédő kamerájának és a hátul, kétoldalt elhelyezett radarok segítségével figyeli a többi jármű relatív helyeztét és sebességét oldalirányban vagy a holttér zónájában.

MŰSZAKI ADATOK

Az alacsony károsanyagkibocsátású Kia XCeed PHEV egyszerre dinamikus, takarékos és környezetbarát.

Lágyan, szinte észrevétlenül kapcsol elektromos és hibrid üzemmód között, s teljesen feltöltött akkumulátorral akár 50 km-t is képes megtenni elektromos üzemmódban. Töltése is egyszerűbb, mint valaha. Saját otthononában ugyanolyan könnyen feltöltheti, mint a nyilvános töltőpontokon, s persze a hagyományos üzemanyaggal is közlekedhet.

Fedezze fel Ön is a megújult XCeed-et!
 

 
 

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérjen segítséget értékesítő csapatunktól!

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó