Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új Sorento PHEV
modellismertető

Nagycsaládos ikon már 13 690 000 Ft - tól*


ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

Kia Új Sorento PHEV
Erőteljes, minden oldalról

Erőteljes, minden oldalról

Az új Sorento Plug-in Hybrid erőteljes látványt nyújt minden oldalról. Hogy ezt mindek köszönheti? A színre fújt, sportos lökhárító szárny alakú szellőzőinek, a stílusos ezüst díszcsíkoknak, a karakteres hűtőrácsnak és a körülötte található króm és fekete részleteknek. Az új dual LED fényszórók és LED-es helyzetjelzők és ködlámpkák pedig teljessé teszik a karakteres megjelenést.
Tekintélyt parancsolóan modern látvány

Tekintélyt parancsolóan modern látvány

Az impresszív megjelenés hátulról is szembetűnő az új Kia Sorento Plug-in Hybrid esetén. Mik a bizonyítékok? A különleges, függőleges hátsó LED fényszórók, a padlólemez sportos díszcsíkja, az egyenes vonalú légterelő, mely a tetőívet lezárja. De említhetjük az eco plug-in hybrid emblémát vagy akár a beépített hátsó ablaktörlőt is.

BELSŐ TÉR

Kia Új Sorento PHEV
A tér, a stílus és a kényelem luxusa

A tér, a stílus és a kényelem luxusa

Az új Sorento Plug-in Hybrid az egyike azon kevés PHEV modelleknek, mely nem csupán 7 üléses , de tágas, extra csendes, prémium utastérrel rendelkezik. A hangulatvilágítás, a finom anyagok és a kifinomult részletek, valamint a fűthető- és szellőzéssel ellátott ülések mind-mind hozzájárulnak az örömteli autózáshoz, a HUD technológiának köszönhetően pedig a szélvédőn kivetítve láthatjuk a legfontosabb információkat.
Lehetőségek a maximumon

Lehetőségek a maximumon

Hatalmas és rugalmasan alakítható belső tér jellemzi az új Sorento Plug-in Hybridet. Gyorsan alakítható át 5-ből 7 üléssé a beltér, az ülések többféle módon variálhatóak, mely megkönnyíti az utasok és a csomagok elhelyezését és a csomagtér is nagyon egyszerűen bővíthető akár 809 literesre, mely az egyik legnagyobb az elektromos SUV-k között! 
Még több hely a fontos dolgoknak

Még több hely a fontos dolgoknak

A hatlalmas belső tér számos extra dolgot tartogat: a "csússz be" gombbal a harmadik sor ülései egyszerűen megközelíthetők, az üléseket egyetlen gombbal be lehet állítani, az intelligens csomagtérajtó pedig állítható magasságú, mely megkönnyíti a ki-és bepakolást akkor is, ha tele van a kezünk.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Sávkövető rendszer (LFA)

Sávkövető rendszer (LFA)

A rendszer a beépített kamera és radar segítségével tartja a biztonságos távolságot az Ön előtt haladóhoz képest és az SCC-vel együttműködve ellenőrzi a gyorsulást, a fékezést és a kormányzást. Figyeli az út felfestéseit annak érdekében, hogy a sáv közepén tartsa az autóját. Az LFA 0-180km/h közötti sebesség mellett működik.
Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

A rendszer a kamera segítségével kiszámítja az Ön előtt haladó jármű relatív sebességét és helyzetét és tartja a megfelelő távolságot: gyorsít, lassít, hogy biztonságosan meg tudjon állni bármilyen helyzetben. Ha az Ön előtt lévő autó elindul, a Sorento is követi.
Intelligens sebességkorlátozás asszisztens (ISLA)

Intelligens sebességkorlátozás asszisztens (ISLA)

Ez az asszisztens a beépített kamerának köszönhetően figyeli az út mentén található sebességkorlátozásra vonatkozó táblákat és jelzi a megengedett sebességet a navigációs kijelzőn, valamint a kilométer óra mellett is. A sebességhatár betartása innentől már csak Önön múlik.
Holttérfigyelő kamerarendszer (BVM)

Holttérfigyelő kamerarendszer (BVM)

Az oldalt lévő kameráknak köszönhetően a rendszer mutatja azt az autó mellett lévő útszakaszt, amelyik irányba indexelünk. Ezzel javítja a holttér beláthatóságát.
Holttérfigyelő rendszer aktvfékezés funkcióval (BCA)

Holttérfigyelő rendszer aktvfékezés funkcióval (BCA)

A rendszer a radaroknak köszönhetően monitorozza a mellettünk/holttérben lévő autók helyzetét. Ha potenciális ütközést érzékel, akkor hangjelzéssel figyelmezteti a sofőrt és elkezdi automatikusan fékezni az autót. 
Ráfutásosütközés-elkerülő kereszteződés asszisztenssel (FCA)

Ráfutásosütközés-elkerülő kereszteződés asszisztenssel (FCA)

A beépített kamerák és radarok segítségével figyeli a rendszer az autó környékén lévő járműveket, az adatokat elemezve észleli a kerékpárosokat és gyalogosokat is! Fékezéssel és hangelzéssel is segít, hogy elkerüljön egy potenciális ütközést.
Másodlagosütközés elkerülő asszisztens (MCBA)

Másodlagosütközés elkerülő asszisztens (MCBA)

Amennyiben egy ütközés miatt kinyílik a légzsák, ez az asszisztens azonnal lefékezi a járművet, ezzel elkerülve egy újabb ütközést, vagy csökkentse a hatását.

MŰSZAKI ADATOK

Kia Új Sorento PHEV
Hatékony, gazdaságos és rugalmas

Hatékony, gazdaságos és rugalmas

Az új Sorento Plug-in Hybrid nemcsak környezettudatos választás, de városban és azon kívül is gazdaságos megoldás, hiszen a hosszabb távolságok megtételére tökéletes ez a fejlett PHEV rendszer (kombinált benzines-és elektromos kapacitás) csökkenti a CO2 kibocsájtást és az általános üzemeltetési költségeket. A regeneratív fékezési technológisának köszönhetően még fékezés közben és töltődik az akkumulátor, ezzel növelve a hatótávot. 
Dinamikus plug in hybrid hajtás

Dinamikus plug in hybrid hajtás

Környezettudatosság és lenyűgöző teljesítmény - lehetséges együtt? A Sorento Plug-in Hybrid egy belsőégésű erőforrással és egy nagyfeszültségű 13.8 kWh-s akkumulátorral rendelkezik. A meggyőző teljesítmény olyan innovációknak köszönhető, mint például a tárcsás automata sebváltóvezérlés.
Összkerékhajtás

Összkerékhajtás

Városon kívül bárhová indulna, az összekerékhajtás - igazodva a körülményekhez és az útviszonyokhoz - automatkiusan elosztja a nyomatékot és az úttartást minden kerékre. Egy gombnyomással 4 féle vezetési mód közül válaszhat: Eco, Sport, Intelligens és Terep mód. 
Élje át a sportosságot!

Élje át a sportosságot!

A teljesítmény lenyűgöző: 265 LE és 1.6 T-Gdi PHEV motor biztosítja a sportosságot! Ezen felül az automata váltó késlekedés nélkül, azonnal reagál, de a kormányon található váltógombbal is egyszerűen válthat sebességet anélkül, hogy levenné a kezét a kormáynról.

Ismerje meg közelebbről a megújult Kia Sorento-t:

Tudta, hogy az új Sorento plug-in Hybrid nagycsaládos támogatással is az Öné lehet?

Ráadásul az új Sorento modellre is 7 év garancia érvényes! Tudjon meg többet egy kattintással

Ugye, hogy lenyűgöző ez az autó? Kérjen ajánlatot már ma!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!