Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új Sorento Hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

Kia Új Sorento Hybrid
Erőteljes minden oldalról

Erőteljes minden oldalról

A karakteres hűtőrácsnak és a körülötte lévő króm és fekete részleteknek, valamint a színre fújt sportos lökhárító szárny alakú szellőzőinek és a stílusos ezüst díszcsíkoknak köszönhetően szemből nézve az autó modern és méltóságteljes látványt nyújt. Ezt csak fokozzák az új generációs dual LED fényszórók, LED-es helyzetjelzők és LED-es ködlámpák, melyek a nagyobb látótávolságról is gondoskodnak.
Megnyugtató erőt sugárzó profil

Megnyugtató erőt sugárzó profil

Az új Sorento Hybrid modern megjeléséről a motorháztetőtől a hátsó lámpákig futó markáns ív gondsoskodik. A 20 colos könnyűfém keréktárcsák, a szélesebb tengelytávolság, a vékonyított D oszlop dizájn, a kerekek feletti matt fekete ívek, szatén króm hatású küszöbök és szatén krómmal díszített, színre fújt ajtónyitók mind-mind ezt emelik ki. 
Tekintélyt parancsolóan modern külső

Tekintélyt parancsolóan modern külső

Az új modell hátsó része is nagyon feltűnő és impozáns: a függőleges LED-es hátsó fényszórók, a padlólemez sportos díszcsíkja vagy az egyenes vonalú tetőívet lezáró légterelő mind-mind az impresszív megjelenést sugallják.

BELSŐ TÉR

Kia Új Sorento Hybrid
Még több hely a fontos dolgoknak

Még több hely a fontos dolgoknak

Imopozáns csomagtér és rengeteg hely várja az utasokat az új Sorento Hybridben:  az 5 ülés egyszerűen és gyorsan átalakítható 7 üléssé vagy akár tágas csomagszállítóvá több mint 813 literes csomagtérrel. A csúsztatható hátsó ülések 40:60 arányban dönthetőek, így segítve az utasok és a csomagok rugalmas elhelyezését. A hűthető és fűthető üléseknek köszönhetően pedig az utazás minden időben kényelmes.

Bepakolás és kipakolás könnyedén

Bepakolás és kipakolás könnyedén

Az intelligens csomagtérajtó segíti, ha tele lenne a keze. Amennyiben az autó közelében van az intelligens kulcs (pl. az Ön zsebében vagy a táskájában) a csomagtér ajtaja automatikusan kinyílik. A csomagtér jobb- és bal oldalán található két gombbal pedig egyszerűen helyet tud csinálni a második üléssor háttámláinak összehajtásával.  

Minden utat élvezetessé tesz

Minden utat élvezetessé tesz

A HUD technológia a szélvédőre vetíti a legfontosabb információkat, így egy pillanatra sem kell levennie a szemét az útról. A 360°-os kamerarendszernek köszönhetően pofon egyszerű a parkolás, a választható színű hangulatvilágítással pedig kedvünk szerint személyre szabható az utastér.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Sávkövető rendszer (LFA)

Sávkövető rendszer (LFA)

A beépített kamera és a radar segítségével - az út festéseit figyelve -  a sáv közepén tartja az autót és a megfelelő távolságot az Ön előtt haladóhoz képest.  A sávkövető rendszer 0 és 180 km/h közötti sebesség mellett működik. Az adaptív sebességtartó automatikával együttműködve az Ön előtt haladó jármű haladásának megfelelően ellenőrzi a gyorsulást, fékezést és a kormányzást, ezzel biztonságosabbá téve a forgalmi dugókban való haladást.

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Az adaptív sebességtartó automatika - egy kamera és egy radar segítségével - kiszámolja az Ön előtt haladó jármű helyzetét és sebességét, így folyamatosan biztosítja a biztonságos távolságot a két autó között. Ha az Ön előtt haladó jármű megáll, akkor a Stop&Go funkció segítségevel az Ön autója is megáll, majd ha az autó újra elindul a Sorento Hybrid automatikusan követi.

Intelligens sebességkorlátozás segéd (ISLA)

Intelligens sebességkorlátozás segéd (ISLA)

A kamera leolvassa az út mentén elhelyezett sebességkorlátozást jelző táblákat,  a navigációs kijelző pedig megjeleníti azokat. A betartásuk ezek után már csak a vezetőn múlik.

Holttér figyelő (BVM)

Holttér figyelő (BVM)

A rendszer az oldalsó kamerákat használva javítja a holttér beláthatóságát. Ha balra vagy jobbra indexel, a műszerfalon megjelenik a bal vagy jobb holttérben lévő útszakasz képe.

Holttéri ütközéselkerülő asszisztens (BCA)

Holttéri ütközéselkerülő asszisztens (BCA)

A rendszer figyeli az autó mellett haladókat és holttérben lévőket és egy lehetséges ütközés estén láthatóan és hallhatóan jelez és automatikusan fékez.

Ráfutásos ütközést elkerülő támogatás (FCA)

Ráfutásos ütközést elkerülő támogatás (FCA)

Az FCA a kamera és a radar segítségével figyeli a többi járművet, a kerékpárosokat és a gyalogosokat, hogy elkerülhessünk egy potenciális ütközést, valamint az útkereszteződésekben lévő balra kanyarodást is biztonságosabbá teszi. Ha veszélyes helyzetet észlel, a műszerfalon figyelmeztet és  azonnal le is fékezi az autót.

Többszörös ütközést elkerülő segéd (MCBA)

Többszörös ütközést elkerülő segéd (MCBA)

Ha egy ütközés miatt a légzsák kinyílik, a stabilitást ellenőrző elektronikus rendszer jelet küld a többszörös ütközést elkerülő segédnek, ami azonnal lefékezi az autót annak érdekében, hogy elkerüljünk egy újabb ütközést

MŰSZAKI ADATOK

Kia Új Sorento Hybrid

Az 1,6 literes T-Gdi HEV motornak és az 1.49 kWh kapacitású (64 kW lemerülés / 49 kW töltés) lítium-polimer akkumulátorral ellátott elektromos erőforrásnak köszönhetően környezetbarát és gazdaságos módon utazhat, a városban és azon kívül is. Az alacsony CO2 kibocsátás mellett az alacsonyabb fenntartási költségek miatt is tökéletes választás. A Sorento HEV motorterében egy összetett hibrid rendszer dolgozik, a benzines és az elektromos erőforrás hatékony váltogatásával vagy azok kombinációjával. Eközben a regeneratív fékrendszer a kinetikus energiát az akkumulátorok töltésére használja. Ez nagyban csökkenti a károsanyag kibocsátást a mindennapi használatban, miközben megadja a folyamatos használat szabadságát.

Dinamikus hibrid vezetés

Dinamikus hibrid vezetés

A Kia Sorento Hybrid erős és egyben kiemelkedően hatékony. A hibrid erőforrás vitathatatlan teljesítményének és az innovatív beállításoknak köszönhetően a nyomaték döntően nagy, a gyorsulás pedig azonnali.

6 sebességes autómata sebességváltó

6 sebességes autómata sebességváltó

A 6 sebességes autómata sebességváltó sima váltást biztosít. Ezt egészíti ki a teljesen független első és hátsó felfüggesztés, amely az utazást és a vezetést is tökéletesen kényelmessé teszi.

Összekerékhajtás

Összekerékhajtás

Az új Sorento Hybrid innovatív, összkerékhajtású technológiája a rossz útviszonyokra - durva, süppedős vagy csúszós utakon is - tökéletes megoldás.  

Élje át a sportosságot

Élje át a sportosságot

Az egyik fejlesztési újdonság a kormányváltó, amivel anélkül válthat sebességet, hogy elengedné a kormányt. A vezetési módok (Eco, Sport és Smart) választásával pedig mindig igazodhat az utazási körülményekhez. 

Az új Sorento Hybrid nagycsaládosoknak is tökéletes választás, amennyiben minden igényt kielégítő autóra vágyik!

A KIA az egyetlen gyártó Európában, amely 7 év / 150 000 km garanciát vállal. Kattintson ide a részletekért!

Önt is lenyűgözte az új Sorento Hybrid? Kattintson és kérjen ajánlatot most!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Szeredásné Veroczki Katalin - értékesítési tanácsadó

Szeredásné Veroczki Katalin

értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!