Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új Sorento
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS


Megújult a Kia Sorento.
> Magabiztosabb és érettebb külső megjelenés
> Részben elektromos hajtáslánc most először a Sorento választékában
> Fejlett konnektivitás, infotainment és vezetéstámogató rendszerek

DESIGN

Erőteljes, minden oldalról

Erőteljes, minden oldalról

A megújult Sorento stílusos orr részt kapott, melyről a karakteres hűtőrács köré került króm és fényes fekete részletek és a szárny alakú szellőzőkkel és ezüst díszcsíkkal ellátott, színre fújt, sportos lökhárító gondoskodik. Hogy az előttünk álló út és az autónk egyformán markánsan látszódjon, arról pedig az új generációs dual LED fényszórók, ledes helyzetjelzők és ledes ködlámpák gondoskodnak.
Kiegyensúlyozott és erőteljes

Kiegyensúlyozott és erőteljes

Az új modell modern megejelesét annak a markáns ívnek köszönheti, mely a motorháztetőtől a hátsó lámpákig fut. Ezt még jobban kiemeli a szélesebb tengelytávolság, a vékonyított D oszlop dizájn, a kerekek felett található fekete ívek, a szatén króm hatású küszöbök és a szatén krómmal díszített, színre fújt ajtónyitók. A 20 colos könnyűfém keréktárcsák pedig még erőteljesebbé teszik az összképet.
Tekintélyt parancsoló, modern külső

Tekintélyt parancsoló, modern külső

A “kifinomultan látványos” koncepciót követve a Kia formatervezői megtartották az előző generációk robusztusságát, de a részletek és a kidolgozás eleganciája sokat fejlődött. Hátulról nézve azonnal feltűnik az új Sorento impresszív megjelenése. A függőleges ledes hátsó fényszórók, a padlólemez szemet gyönyörködtetően sportos díszcsíkja vagy az egyenes vonalú tetőívet lezáró légterelő csak néhány bizonyíték erre.
Erőteljes, csillogó és csodálatosan magabiztos

Erőteljes, csillogó és csodálatosan magabiztos

A minden eddiginél stílusosabb vonalak határozottabbak és élesebbek is a korábbiaknál, nagyobbak a szabad karosszériafelületek, amitől a Sorento határozottabb, elődjénél szögletesebb megjelenésűvé vált. Több a geometrikus formarészlet, miközben az arányok nyújtottabbak. Az eredmény: a korábbinál jóval érettebb, határozottabb, modern megjelenés. 

BELSŐ TÉR

Még több hely a fontos dolgoknak

Még több hely a fontos dolgoknak

Az új Sorentoban tágas tér várja. Gyorsan átalakítható 5-ből 7 ülésessé, vagy akár tágas csomagszállítóvá is több, mint 821 literes csomagtérrel. A csúsztatható hátsó ülések 40:60 arányban dönthetőek, segítve az utasok és a csomagok rugalmas elhelyezését. 
Bepakolás és kipakolás könnyedén

Bepakolás és kipakolás könnyedén

Tele van a keze? Semmi gond! Az intelligens csomagtér ajtó a megoldás! Ha a táskájában vagy a zsebében ott az intelligens kulcs, amint megközelíti az autó hátulját automatkiusan kinyílik a csomagtérajtó. Ha pedig hely kellene, a csomagtér bal-és jobb oldalán lévő gombokkal a második üléssort tudja összehajtani.
Dupla kijelző

Dupla kijelző

Rendkívül egyszerűen kezelhető és átlatható a nagy felbontású, keret nélküli 10.25 colos LCD érintőképernyő. Ezen jelennek meg az útvonal opciók, a legrövidebb útvonal és az összes fontos információ. A rendszer össze van kötve a tolatókamerával, így mutatja a parkolást segítő segédvonalakat illetve kompatibilis az android Auto TM és az Apple CarPlay TM eszközökkel. A 12.3 colos intelligens, nagyfelbontású, teljesen digitális műszarfalon pedig az utazással és az autóval kapcsolatos legfontosabb infomációk jelennek meg.
Minden utat élvezetessé tesz

Minden utat élvezetessé tesz

A Head Up Displaynek köszönhetően a szélvédőn láthatja a legfontosabb információkat, így egy pillanatra sem kell levennie a szemét az útról. És ez csak egy a legújabb technológiai újításoknak, mely megtalálható az új Sorentóban. A 360 fokos kamerarendszernek köszönhetően pedig teljes képet kap az autó környezetéről, így egyszerűbbé téve a parkolást. A válaszható hangulatvilágítással pedig tökéletes atmoszférát varázsolhat az utastérben. 

MŰSZAKI ADATOK

Kia Új Sorento

Erő, hatékonyság és nagyszerű vezetési élmény: Az új Kia Sorento a legújabb fejlesztésű, dinamikus motorjainkkal érkezik. Elérhető 2.2 CRDi belső égésű dízel motorral, ami választható 2WD vagy összkerék hajtású változatban is. Ez a 2.2 literes CRDi motor 8 sebességes duplakuplungos váltóval érkezik, mely villámgyors és rendkívül finom sebességváltást és vezetési élményt nyújt.

Kormányváltó kapcsoló

Kormányváltó kapcsoló

Az utastér dizájnjához illeszkedő elegáns, krómozott kormányváltó kapcsolókkal villámgyorsan válthat sebességet, anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Ennek köszönhetően dinamikusabban, felesleges gázadás nélkül vezethet, minden pillanatban kontrollálva az autót.

Terep mód választás (TMS)

Terep mód választás (TMS)

Ha a "Hó" módot választja, a rendszer korlátozni fogja a kerék kipörgését jeges, havas utakon. A "Sár" mód markánsabb nyomatékot enged,  segítve a kerekek pörgését, ezzel gondoskodva a lendületről a sáros felületen. A "Homok" mód kerekenként optimalizálja a nyomatékot, ezzel megakadályozza, hogy azok beássák magukat a homokba.
Forgatható sebességváltó gomb

Forgatható sebességváltó gomb

Középen, könnyen elérhető helyen található a forgatható sebességváltó gomb, mely a vezetékes váltás technológiát használva gördülékeny váltást biztosít. Ráadásul a biztonságra is figyel azzal, hogy automatikusan bekapcsolja a 'P' parkoló fokozatot, ha a Ön elfelejtené.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Sávkövető rendszer (LFA)

Sávkövető rendszer (LFA)

A rendszer az adaptív sebességtartó automatikával együttműködve az Ön előtt haladó jármű haladásának megfelelően ellenőrzi a gyorsulást, fékezést és a kormányzást. Mindez megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a forgalmi dugókban való haladást. A rendszer a beépített kamera és a radar segítségével tartja a biztonságos távolságot az Ön előtt haladóhoz képest, figyeli az út felfestéseit, hogy az autót a sáv közepén tartsa. A sávkövető rendszer 0 és 180 km/h közötti sebesség mellett működik.
Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Az adaptív sebességtartó automatika tartja a sofőr által meghatározott sebességet, az előlnézeti kamera és az első radar segítségével kiszámolja az Ön előtt haladó jármű relatív helyzetét és sebességét, így folyamatosan biztosítja a biztonságos távolságot a két autó között. A rendszer irányítja a gyorsulást és lassulást, garantálva hogy az autója biztosan le tudjon fékezni, ha az Ön előtt haladó jármű megáll. 
Intelligens sebességkorlátozás segéd (ISLA)

Intelligens sebességkorlátozás segéd (ISLA)

Az intelligens sebességkorlátozás segéd a kamera segítségével figyeli és leolvassa az út mentén elhelyezett sebességkorlátozást jelző táblákat, és amik megjelennek a kilométeróra mellett és a navigációs kijelzőn. A betartásuk ezek után már csak Önön múlik.
Holttér figyelő (BVM)

Holttér figyelő (BVM)

A rendszer az oldalsó kamerákat használva javítja a holttér beláthatóságát. Ha balra vagy jobbra indexel, a műszerfalon megjelenik a bal vagy jobb holttérben lévő útszakasz képe.

Távirányítású parkolást segítő rendszer (RSPA)

Távirányítású parkolást segítő rendszer (RSPA)

A távirányítású parkolást segítő rendszer megkönnyíti a be- vagy kiállást a szűk vagy bonyolult helyeken az autó manőverezésének irányításával. Lehetővé teszi, hogy kívülről irányítsa előre és hátra (miközben mellette áll) az intelligens kulcs gombjait használva.

Többszörös ütközést elkerülő segéd (MCBA)

Többszörös ütközést elkerülő segéd (MCBA)

Ha egy ütközés hatására a légzsák kinyílik, a stabilitást ellenőrző elektronikus rendszer jelet küld a többszörös ütközést elkerülő segédnek, ami azonnal fékez, hogy elkerüljön egy újabb ütközést vagy csökkentse annak hatását.

Kia Új Sorento

Ráfutásos ütközést elkerülő támogatás útkereszteződésbe kanyarodáskor (FCA)

A rendszer az autó kamerája és radarja által küldött adatokat elemzi, észleli a többi járművet, az áthaladó kerékpárosokat és gyalogosokat hogy elkerülhess egy lehetséges ütközést. Abban is segít, hogy biztonságosabbá tegye a balra kanyarodást a kereszteződésekben. Ha veszélyes helyzetet észlel, figyelmeztető jelzés jelenik meg a műszerfalon és azonnal lefékezi az autót.

TECHNOLÓGIA

Alkalmazások

Alkalmazások

Az UVO App segítségével távolról is ellenőrizheti, hogy nyitva maradt-e az autó ajtaja de azt is megmutatja, hogy hova parkolt. Ellenőrizhetei vagy akár távolról meg is változtathatja az autódjának beállításait, sőt, parkolás után megmutatja a célállomáshoz vezető legrövidebb gyalogutat.

Vezeték nélküli okostelefon töltő

Vezeték nélküli okostelefon töltő

Ha vezeték nélküli töltést támogató, kompatibilis telefonja van, a töltéshez egyszerűen helyezze a készüléket a középkonzol előtt található töltőfelületre. Ha pedig hagyományos, kábeles töltésre lenne szüksége, az utastérben több helyen is talál beépített USB portokat.

Fedélzeti szolgáltatások

Fedélzeti szolgáltatások

Az új Sorento fedélzeti szolgáltatásai között megtalálhatóak a KiaLive szolgáltatások: az online hangfelismerés és az online navigáció. A rendszer figyelmeztet a trafipaxokra, a keret nélküli 10.25 colos nagyfelbontású, színes LCD érintőképernyőn pedig időjárás és közlekedési infromációk jelennek meg. 
Bose® prémium hangrendszer

Bose® prémium hangrendszer

12 hangszóró, beépített erősítő és csúcstechnológia. A Bose® prémium hangrendszer a sztereó vagy többcsatornás audió forrásból érkező hangokat elképesztő térhatású élményekké varázsolja.

A felszereltségi szintekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

Önnek is tetszik a megújult Sorento? Kérjen ajánlatot már ma!


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Szeredásné Veroczki Katalin - értékesítési tanácsadó

Szeredásné Veroczki Katalin

értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!