Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Niro PHEV modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Ismerje meg az új Kia Niro Plug-inHybrid változatát. A környezetbarát és divatos autó nagyobb akkumulátorral rendelkezik, mint egy sima hibrid hajtású jármű, így jóval hosszabb távon képes tisztán elektromos módon működni.

DESIGN

Kia niro-phev

Impozáns külső

Az új Niro PHEV-en azonnal látszik, hogy különleges. A design kiemeli és hangsúlyozza a high-tech és a környezetbarát technológiákat: a középpontban a fényes-fekete "tigrisorr" hűtőráccsal, melyet a teljes LED fényszórók, a dupla nyíl alakú helyzetjelzők és a LED ködlámpák egészítenek ki.

Kia niro-phev

Hátulról is lenyűgöző

A hátsó lámpák különleges mintázata igazi egyediséget kölcsönöz az új Niro PHEV megjelenésének, a hátsó ködlámpák nyíl alakjában pedig az orr motívumai köszönnek vissza. A hátsó diffúzor különleges és funkcionális formája még tökéletesebbé teszi az aerodinamikát.

BELSŐ TÉR

Kia niro-phev

Tágas belső

Élvezze a hatalmas teret az új Kia Niro Plug-in Hybridben, ami szinte minden igényt kielégít. A tágas belső tele van hasznos funkciókkal, így lesz egyszerre kényelmes és sokoldalú. Pár gombnyomás, és máris a legjobb beállításokkal utazhat.

Egyedi kialakítás

Fejezze ki egyéniségét az új Kia Niro Plug-in Hybrid belsejében is. Válassza az opcionális plug-inhybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről se.

Kia niro-phev

Hatalmas csomagtér

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid figyelemreméltó 324 literes csomagteret biztosít. Tehát, bármit is kell szállítania - legyen az a bevásárlás, poggyász vagy a kutya - mindennek van helye.A maximális tér és rugalmasság érdekében a hátsó üléstámlák 60:40 arányban dönthetőek, így még jobban növelhető a rakodótér.

Kia niro-phev

Kényelmes high-tech belső

Az 7"-os supervision műszerfalon többek között az autó aktuális üzemmódjáról és az energiaáramlásról is visszajelzést kap. A 10,25"-os navigációs kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a vezetési stílust és a hatékonyságot, valamint akár a legközelebbi töltőállomást is segít megtalálni.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

  • Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA): Fékez, hogy elkerülje a potenciális veszélyeket - és biztonságban tartja Önt.
  • Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval: Azért terveztük, hogy mindig a megfelelő tempóval közlekedjen.
  • Holttérfigyelő asszisztens (BCW): Azt is látja, amit Ön nem, hogy biztonságban legyen az úton.
  • Sávtartó asszisztens (LKA): Az egyszerű és okos módja, hogy mindig a sávban maradjon.
  • Sávkövető rendszer (LFA): Tartja a követési távolságot erős forgalomban.
  • Éberség felügyeleti rendszer: Figyelmezteti a fáradt vezetőket, hogy álljanak meg és tartsanak egy kis pihenőt.
  • Elektromos rögzítőfék: Egyetlen gombnyomásra aktiválja a kéziféket.
Kia niro-phev Kia niro-phev

Műszaki adatok

Fedezze fel a hatékonyság és a megnövelt elektromos hatótáv új szintjét. A benzines és elektromos motor kombinációja garantálja a kényelmes és hatékony vezetést.

Kia niro-phev

Plug-in hybrid hatékonyság

Munkába menet és hazafelé vezessen teljesen elektromos üzemmódban a HEV gomb segítségével, a PHEV modell a nagy kapacitású akkumulátornak (8,9 kWh) köszönhetően 65 km elektromos hatótávolsággal rendelkezik. Ha nem elegendő az akkumulátor töltése, a rendszer automatikusan hibrid üzembe kapcsol. A hosszabb utakon vagy a városon kívül a benzinmotor (1.6 l GDI) is rendelkezésére áll. Ebben az üzemmódban mindkét erőforrás működik: a belső égésű motor és a villanymotoregyszerre hajtja az autót. A dinamikus és hatékony vezetésben ahatfokozatú duplakuplungos automata sebességváltó Eco és Sport módja is támogatja.

Hozzon ki többet a hibridből! Adja meg az útvonalat a navigációs rendszernek, a "szabadonfutás támogatás" szolgáltatás pedig jelzi, hogy mikor vegye le a lábát a gázpedálról kanyar vagy megállás előtt. A prediktív energia szabályozás funkció belekalkulálja a hegymeneteket és a vezetési módot a hatékonyság szem előtt tartásávalállítja be.

Felszereltségi szintekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Önt is lenyűgözte a Niro plug-in hybrid? Kérjen ajánlatot!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!