Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Kia Niro PHEV modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Ismerje meg az új Kia Niro Plug-in Hybrid változatát. A környezetbarát és divatos autó nagyobb akkumulátorral rendelkezik, mint egy sima hybrid hajtású jármű, így jóval hosszabb távon képesek tisztán elektromos módon működni.
 

 

Design

Az új Kia Niro-n már külsőre látszik, hogy egyedi: LED-es fényszórók, kék betétek, króm díszítések teszik különlegessé. Válassza az opcionális plug-in hybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről.

Modern belső tér

A műszerfalon elhelyezett navigációs kijelzőn és a 7”–os supervision műszeregységen mindent nyomon követhet, ami az autó üzemmódját, energiaellátását, töltöttségét illeti. Visszajelzést ad a vezetési stílusról és hatékonyságról is. 

Kis autó, nagy lehetőségekkel

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid nem olyan kicsit, mint amilyennek tűnik! A tágas belső tér tele van a maximális kényelemért és sokoldalúságért felelős jellemzőkkel. Ilyen a 8 irányban állítható vezetőülés, a 60:40 arányban dönthető hátsó ülések. Egyetlen autó, megannyi lehetőség. Hogy még ennél is többet kínáljon, az új Kia Niro Plug-in Hybrid figyelemreméltó 324 literes csomagteret biztosít. Tehát, bármit is kell szállítania - legyen az a bevásárlás, poggyász vagy a kutya - mindennek van helye.

Folyamatos kapcsolatban a világgal

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid-ben elérhetőek az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek, hogy Ön akkor is kapcsolatban álljon környezetével, ha az útra koncentrál.4 Legyen naprakész a TomTom® által üzemeltetett Kia Online Szolgáltatásokkal5, informálódjon a sebességkorlátozásokról, az időjárásról vagy a forgalomról.6,7
 *Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4479

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 472 4983

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 325 0106

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!