Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új Tucson
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A vadonatúj TUCSON

A nagyszerűség forradalma

Úttörő formaterv & Felvillanyozó teljesítmény

Köszöntjük a forradalomban. A vadonatúj Tucson fejlett formaterve nem csupán az elődmodell evolúciója, hanem teljes körű dizájn-forradalom. Az előremutató formaterv mellett ultramodern, intelligens technológiákat, valamint a kategória egyik leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát nyújtja.

DESIGN

A formaterv evolúciójának forradalma

Hyundai Új Tucson

Hyundai Új Tucson

Hyundai Új Tucson

A vadonatúj Tucson kifinomult formaterve kétségtelenül forradalmi jelentőséggel bír. A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő modellt a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai. A nagyobb, szélesebb karosszéria izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik, az élettel teli felületek progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek, anélkül, hogy felhígítanák a Tucson robusztus szabadidőjárműves hagyatékát.

Parametrikus rejtett lámpatestek

A hűtőmaszk sötét króm tónusú, geometrikus mintázata abban a pillanatban átalakul, amint útnak indul autójával. A féltükrös világítástechnológiának köszönhetően a LED-es nappali világítás felkapcsolásakor a hűtőmaszk külső elemei ékköveket idéző formavilágot öltenek, egyedülálló, modern fénykarakterrel ruházva fel az autót. Amint leállítja a motort azonnal észreveszi majd, hogy a fények ismét beleolvadnak a hűtőrácsba.

Hyundai Új Tucson
Krómozott karaktervonal

Krómozott karaktervonal

 A vadonatúj Tucson sportos érzékiségét  a krómozott dekorvonal teszi még kiemelkedőbbé, amely az oldalsó tükröktől kiindulva egészen a C-oszlopig húzódik.
LED-es hátsó lámpatestek

LED-es hátsó lámpatestek

Ez a formai tematika hátul folytatódik a parametrikus rejtett világítást alkalmazó, széles LED-es lámpatestekkel.
19

19" könnyűfém keréktárcsák

Az opcionális 19" keréktárcsák optimális arányokkal ruházzák fel a lenyűgöző Tucsont, még inkább kihangsúlyozva az autó egyediségét.

BELSŐ

Az Interspace szemet gyönyörködtet

A vadonatúj Tucson kifinomult, tágas belső tere, az Interspace, egy rendezett szobára emlékeztet. Amint beült az Tucsonba azonnal felülemelkedhet a mindennapok gondjain. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik. Az utastér minden pontján vízesések által ihletett, érzéki formákkal és kiváló minőségű, puha tapintású anyagokkal találkozunk, amelyek új szintre emelik a modell megjelenését és hangulatát.

Teljes körű digitális élmény

Teljes körű digitális élmény

A belső tér elegáns egyszerűségét a technológiai megoldások tökéletes egyensúlya kihangsúlyozza ki.  A 10,25" érintőképernyő és a középkonzoli kezelőfelület  teljesen testre szabható digitális élményt kínál. Kapcsolók és nyomógombok segítségével vezérelje a navigációs, infotainment, valamint fűtési / klimatizálási funkciókat.
Környezeti hangulatvilágítás

Környezeti hangulatvilágítás

Állítsa be kedve szerint a világítást. A hangulatvilágítás 64 különböző színben, fényereje 10 fokozatban szabályozható, így minden hangulathoz tökéletesen igazodik. A fény a műszerfal aljából, a vezeték nélküli töltőfelületről, valamint az ajtózsebekből árad.
Elektronikus váltóvezérlés

Elektronikus váltóvezérlés

A sebességváltó elektronikus kezelőszerveit az ergonomikus kialakítású kartámasszal integrálták, így ösztönösen használhatók. A megoldás nagyban hozzájárul a belső tér letisztult megjelenéséhez.
Még tágasabb, mint eddig

Még tágasabb, mint eddig

A vadonatúj Tucson minden eddiginél tágasabb belső tere a nagyobb autókban megszokott kényelmet és helykínálatot nyújtja az utasoknak. Még tágasabb hátsó lábtér.
Sokoldalú ülésállítás

Sokoldalú ülésállítás

A fokozott praktikum és variálhatóság érdekében a hátsó ülések 40:20:40 arányban osztottak. A csomagtartó tágasabb lett: a választott kiviteltől és hajtáslánctól függően alaphelyzetben akár 620 litert, az üléseket lehajtva akár 1799 litert kínál a csomagok elhelyezésére.

TECHNOLÓGIA

Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben

A vadonatúj Tucson megkapta az elérhető legújabb technológiákat - ilyen például az okostelefon-tükrözés - és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciók, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amelyekkel okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.


10,25 colos érintőképernyő és érintésérzékeny kezelőfelület

10,25 colos érintőképernyő és érintésérzékeny kezelőfelület

Az új 10,25 colos érintőképernyő tökéletesen belesimul az érintésérzékeny középkonzolba. A navigációs, infotainment és klímafunkciók érintéssel vezérelhetők.
Nagysebességű vezeték nélküli töltő

Nagysebességű vezeték nélküli töltő

Töltse okostelefonját gyorsan, vezeték nélkül. A töltő teljesítménye 5-ről 15W-ra nőtt, így még gyorsabban tölti az utasok okostelefonját. Integrált hűtőrendszer gátolja meg a berendezés túlmelegedését.
10,25 colos digitális műszeregység

10,25 colos digitális műszeregység

A digitális műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. Az árnyékoló nélküli műszeregységnek köszönhetően a belső tér még nyitottabbá vált.

Bluelink® Connected Car szolgáltatások

A Bluelink® Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén az utasok zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehetnek igénybe a vadonatúj Tucson fedélzetén: utazásukat online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

BIZTONSÁG

A kategória legjobbjai közé tartozó, megnyugtató biztonsági felszereltség.

A vadonatúj Tucson fejlett vezetőtámogató rendszereket, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagja a kategória legjobbjai közé tartozik, így az autó utasai minden eddiginél nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Autópálya asszisztens (HDA)

Autópálya asszisztens (HDA)

A vadonatúj Tucson elsőként kapott autópálya menettámogató funkciót. A sávkövető asszisztens érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással automatikusan szabályozza a jármű sebességét.
Holttér figyelő rendszer (BVM)

Holttér figyelő rendszer (BVM)

A digitális műszeregység képernyőjén megjelenítheti a vadonatúj Tucson bal és jobb oldalán haladó forgalom képét. A kamerákat sávváltáskor az irányjelző működtetése aktiválja.
Balesetet megelőző rendszer (FCA)

Balesetet megelőző rendszer (FCA)

Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.
Parkolást segítő rendszer (RSPA)

Parkolást segítő rendszer (RSPA)

A vadonatúj Tucson képes távvezérléssel leparkolni, vagy kiállni a parkolóból. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.
Távolsági fényszóróasszisztens (HBA)

Távolsági fényszóróasszisztens (HBA)

A rendszer észleli a szemből érkező, illetve előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált. Amikor a rendszer már nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.
Sávkövető segédlet (LFA)

Sávkövető segédlet (LFA)

A vadonatúj Tucson sávkövető segédlet (LFA) funkcióval is rendelkezik. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.
Okos sebességtartó automata (SCC)

Okos sebességtartó automata (SCC)

Még biztonságosabb, még pihentetőbb. Tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött, automatikusan az előre meghatározott tempóra lassítva vagy gyorsítva.
Aktív Holttér figyelő rendszer (BCA)

Aktív Holttér figyelő rendszer (BCA)

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett radarokkal, illetve elülső kamerával dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. 

TELJESÍTMÉNY & MOTOR

Villamosított hajtásláncok legszélesebb választéka

A vadonatúj Tucson a kompakt szabadidőjárművek között páratlanul gazdag villamosított hajtáslánc-választékot kínál, amelyek a vezetési élmény megőrzése mellett biztosítanak kedvezőbb károsanyag-kibocsátást. 48 voltos benzines és dízel mild hibrid, full hibrid vagy plug-in hibrid: Ön választ. Hagyományos benzin- és dízelmotorokkal is rendelhető.

Hibrid

Hibrid

Felvillanyozó takarékosság. A hibrid hajtáslánc az új 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotorból, valamint egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotorból áll.
Plug-in hibrid

Plug-in hibrid

Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. A vadonatúj Tucson 2021-től az 1.6 T-GDI motorra épülő, 265 lóerős plug-in hibrid kivitelben is elérhető lesz.
48V mild hibrid

48V mild hibrid

A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

Nagyobb teljesítmény. Kisebb károsanyag-kibocsátás. CVVD motortechnológia.

A Hyundai kifejlesztette a világ első folyamatosan változó szelepvezérlési (CVVD) technológiáját. A megoldás egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is kíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.

Hyundai Új Tucson

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia

Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj Tucson is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően a vadonatúj Tucson nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik kiváló garanciális konstrukcióját - alapáron.

Hyundai Új Tucson

Hyundai Új Tucson

A vadonatúj Tucson 2020 szeptember 15-én mutatkozott be a világnak – az eseményt megtekintheti itt:

Válassza a Hyundai Tucson legújabb forradalmi változatát!

További információkért és árajánlatért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!