Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új SANTA FE Hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új Santa Fe Hybrid

Lenyűgözőnek született

DESIGN

Az új Santa Fe Hybrid impozáns, merész és szépséges megjelenésének lehetetlen ellenállni. Magabiztosan halad, és mindenütt tekintélyt parancsol. Széles kiállásával és teljesen újraalkotott formatervével azonnal a figyelem középpontjába kerül. Az alapoktól kezdve újratervezett új Santa Fe Hybrid nagyobb, merészebb és karakteresebb lett. A kívül és belül egyaránt megújult formavilág a szabadidőjárművek robusztus megjelenését kecses kifinomultsággal kombinálja, egyedülállóan karakteres jelenséget hozva létre a méretosztályban.

Összetéveszthetetlen

Összetéveszthetetlen

Alapfelszereltség a teljes LED-es fényszóró, amelyben azonnal feltűnik a különleges, T alakú LED-es nappali világítás.
A Hybrid embléma

A Hybrid embléma

A látványos, új külső stílusjegyei az összes hajtáslánc-verziónál azonosak, ám a hibrid a hátulján  egyedi típusjelzéssel hirdeti takarékos technológiáját.
Magabiztos

Magabiztos

Az új, vízszintesen elnyújtott rajzolatú lámpatesteket piros fényvisszaverő sáv köti össze, így szélesítve optikailag a karosszériát.

BELSŐ TÉR

Foglaljon helyet az új Santa Fe Hybrid tágas belső terében, és azonnal megérzi: az új modell tágasabb, kényelmesebb és praktikusabb az elődjénél. Minden alkatrész puha tapintású, prémium kidolgozást kapott, ami a fényűzés új szintjére emeli az autót. Ráadásul az új Santa Fe Hybrid az első olyan Hyundai modell, amelyhez a kifinomult hangulatot még tovább fokozó, opciós Luxury csomag rendelhető.

Hyundai Új SANTA FE Hybrid
Digitális műszeregység

Digitális műszeregység

A hatalmas képernyőn mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Az optimálisan elhelyezett, 10,25" széles formátumú érintőképernyő kristálytiszta képet ad, melyen az  okostelefonos tartalmak is megjeleníthetők.
Lebegő középkonzol

Lebegő középkonzol

A modernizált belső tér egyik leginkább figyelemre méltó részlete  a "lebegő" középkonzol, amely elegáns, lendületes ívvel csatlakozik a bőrborítású műszerfalhoz, kihangsúlyozva a belső tér prémium hangulatát.
Új 10,25

Új 10,25" érintőképernyő

Az utastér új, prémium részleteit a 12,3 colos, teljes egészében digitális, széles körűen testre szabható műszeregység koronázza meg.

TECHNOLÓGIA

A kategóriája élvonalába tartozó, új Santa Fe Hybrid különösen nagy hangsúlyt helyez a kényelemre és a funkcionalitásra, amit olyan prémium, intelligens technológiák kibővített tárházával támogat, mint az új Smartstream hibrid hajtáslánc, vagy az élvonalbeli biztonsági és kapcsolódási szolgáltatások.

Új hibrid hajtáslánc: erő és takarékosság!

Az új Santa Fe Hybrid közvetlen benzinbefecskendezéses turbómotorjához akkumulátorról táplált, nagyteljesítményű villanymotor társul; ennek a dinamikus párosításnak köszönhető az üzemanyag-takarékosság új szintje. Használatához pedig sem akkumulátort nem kell töltenie, sem vezetési szokásain nem kell változtatnia. Az új Hyundai Santa Fe Hybrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba.

Állandó sebesség

Állandó sebesség

Állandó sebességű haladás esetén a benzinmotor vagy a villanymotor mozgatja a járművet, attól függően, hogy az adott pillanatban melyiknek kedvezőbb a hatásfoka.
Gyorsítás / emelkedő

Gyorsítás / emelkedő

Intenzív gyorsítás során vagy emelkedőn haladva a villanymotor és a benzinmotor egyaránt működik, maximális gyorsulást biztosítva, minimális üzemanyag-fogyasztás mellett.
Lassítás / lejtmenet

Lassítás / lejtmenet

A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Lassításkor vagy lejtőn haladva a rendszer áramot termel és tölti az akkumulátort.
Regeneratív fékezés

Regeneratív fékezés

Ha lassul az autó (pl. fékezéskor vagy lejtmenetben), a villanymotor generátorként működve visszanyeri a felszabaduló mozgási energiát, és elektromos energiává alakítja azt át, amit aztán az akkumulátorban tárol.

CVVD motortechnológia

A Hyundai kifejlesztette a világ első fokozatmentesen változó szelepösszenyitási (CVVD) technológiáját. A megoldás egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is kíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.

Többféle üzemmód az igazi vezetési élményért!

Hó vagy homok? Sportos vagy takarékos? A döntés az Ön kezében van. Válasszon az időjárási körülményekhez vagy hangulatához illő üzemmódot. A Sport üzemmód fokozott menetdinamikát kínál módosított kormányrásegítéssel, váltási pontokkal. Az Öko üzemmód kiemelkedő takarékosságot biztosít: módosítja a gyorsítóképességet, a váltási pontokat és a klímaberendezés teljesítményét. A Komfort üzemmód normál teljesítményt, kedvező üzemanyag-fogyasztást nyújt.

Hó üzemmód

Hó üzemmód

Az optimális vezethetőség érdekében úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a kerekek csúszós, behavazott úton minél kisebb mértékben pörögjenek ki.
Sár üzemmód

Sár üzemmód

Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű puha, nagy ellenállású útfelületen minél finomabban tudjon elindulni, és optimálisan tudjon haladni.
Homok üzemmód

Homok üzemmód

Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű csúszós, nagy ellenállású útfelületen optimálisan tudjon teljesíteni.
Komfort üzemmód

Komfort üzemmód

A Komfort üzemmód fokozott stabilitást nyújt. Csúszós útfelületen a teljesítmény automatikusan mind a négy kerék között oszlik meg.
Öko üzemmód

Öko üzemmód

Az Öko üzemmód kizárólag az első kerekeket hajtja, így csökkentve az üzemanyag-fogyasztást. Csúszós útfelületen a teljesítmény automatikusan mind a négy kerék között oszlik meg.
Sport üzemmód

Sport üzemmód

A Sport üzemmód a dinamikusabb gyorsulás érdekében a hajtóerő akár 50 százalékát a hátsó kerekekre juttatja. Csúszós útfelületen a teljesítmény automatikusan mind a négy kerék között oszlik meg.
Intelligens üzemmód

Intelligens üzemmód

Az intelligens üzemmód valós időben alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához és az útviszonyokhoz, az optimális teljesítmény érdekében automatikusan váltogatva az Öko, Sport és Komfort üzemmódok között.

BIZTONSÁG

Az új Santa Fe Hybrid mindig vigyáz Önre és családjára!

Az élvonalbeli Hyundai SmartSense biztonsági funkcióknak és az olyan fejlett vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően, mint az autópálya menettámogató funkció vagy a hátrameneti ütközéselkerülő támogatás, az új Santa Fe a prémium kategóriás szabadidőjárművekkel is felveszi a versenyt. Még automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer is rendelhető, amely leparkolja Ön helyett az autót.

Autópálya asszisztens (HDA)

Autópálya asszisztens (HDA)


Az új Santa Fe Hybrid elsőként kapta meg az autópálya menettámogató funkciót. A sávkövető asszisztens funkcionalitást az intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján automatikusan szabályozza a jármű sebességét.
Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA)

Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA)

A parkolás még sosem volt ennyire egyszerű. Az új Santa Fe Hybrid távvezérléssel leparkolható, illetve előhívható a parkolóhelyéről. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.
Tolatás során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R)

Tolatás során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R)

Ez az új funkció a hátsó és oldalsó radarok együttes alkalmazásával észleli, ha tolatás során akadályba ütköznénk. Ilyenkor figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, ezzel megelőzve az esetleges ütközést.

További biztonsági funkciók:

  • Sávkövető rendszer (LFA)
  • Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA)
  • Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)
  • Biztonságos kiszállást támogató rendszer

  • Ráfutásos balesetet megelőző rendszer városi, városon kívüli és gyalogosfelismerő móddal (FCA)
  • Holttér figyelő monitor (BVM)
  • Hátsó ülés foglaltság riasztás

Az új Santa Fe Hybrid garantáltan a család kedvence lesz!

Válassza most nagycsaládos kedvezménnyel!

Kérjen ajánlatot már ma vagy kérdés esetén keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!