Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új SANTA FE
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

HÚSZ ÉVE SZÜLETETT AZ IKONIKUS, ÚTTÖRŐ SZABADIDŐJÁRMŰ

Alapjaiban újult meg a Hyundai európai zászlóshajó szabadidőjárműve, amely így még tágasabb, még kényelmesebb és még praktikusabb lett. Az új Santa Fe merészebb, karakteresebb formatervéhez új technológiai megoldások, hibrid hajtásláncok és élvonalbeli biztonsági funkciók lenyűgöző portfoliója társul.

DESIGN

A kívül és belül egyaránt megújult formavilág a robusztus megjelenést kecses kifinomultsággal ötvözi, egyedülállóan karakteres eredményt nyújtva a nagyméretű szabadidőjárművek szegmensében.

Fedezze fel az új Santa Fe-t:

A Santa Fe 20 éve - az ikonikus modell evolúciója

A Hyundai 2000-ben mutatta be az első generációs Santa Fe modellt, és ezzel úttörő szerepet vállalt a szabadidőjárművek piacán. Az immár huszadik születésnapját ünneplő, rendkívül sikeres Santa Fe a márka emblematikus típusává vált. Tekintsünk most vissza arra, hogyan fejlődött a Hyundai első szabadidőjárműve az évek során.

FORMATERV

Az új Santa Fe impozáns, merész és gyönyörű megjelenésének egyszerűen lehetetlen ellenállni. Magabiztosan mozog, és mindenütt tekintélyt parancsol. Széles kiállásával és merész formatervével azonnal magára irányítja a figyelmet.

Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe

A különleges, T alakú LED-es nappali fények azonnal észrevehetőek. Összetéveszthetetlen fényrajzolatot hoznak létre, illetve narancssárgán villogva irányjelzőként is szolgálnak. Az új, vízszintesen elnyújtott rajzolatú lámpatesteket piros fényvisszaverő sáv köti össze, így szélesítve optikailag a karosszériát. A jellegzetes, térbeli mintázatú, széles és merész hűtőmaszk elegáns átmenettel folytatódik az elsődleges fényszórókban, integrált megjelenést eredményezve.

BELSŐ

A sportos kormánykeréken elhelyezett kapcsolókkal könnyedén vezérelheti a fedélzeti rendszereket, és kapcsolatban maradhat a külvilággal. Foglaljon helyet az új Santa Fe tágas belső terében, és azonnal érezni fogja a változást: az új modell tágasabb, kényelmesebb és praktikusabb, mint elődjei. Minden alkatrész puha tapintású, prémium kidolgozást kapott, új szintre emelve az autót. Ráadásul az új Santa Fe az első olyan Hyundai modell, amelyhez a kifinomult hangulatot még tovább fokozó, opciós Luxus csomag rendelhető.

Hyundai Santa Fe 1*

Lebegő középkonzol

Az új belső tér egyik leginkább figyelemre méltó része a "lebegő" középkonzol, amely elegáns, lendületes ívvel csatlakozik a bőrborítású műszerfalhoz. A finom anyagokkal borított, ultramodern funkciókat kínáló konzol kihangsúlyozza a belső tér prémium hangulatát. Alatta pedig könnyen hozzáférhető tárolófelületen bőven akad hely a szemyéles tárgyainak is.

Hyundai Santa Fe

Dinamikus, teljesen digitális műszeregység

Az utastér új, prémium részleteit a 12,3 colos, teljes egészében digitális, széles körűen testre szabható műszeregység koronázza meg.

Hyundai Santa Fe

Új 10,25 colos érintőképernyő

A hatalmas képernyőn mindent elérhet, amire szüksége van. A 10,25" érintőképernyő teljesen tiszta képet ad, valamint kedvenc mobil tartalmai is megjeleníthetők rajta.

Hyundai Santa Fe

Nyomógombos, elektronikus váltóvezérlés

A lebegő középkonzolon lévő gombokkal válthat az előre- és hátramenet, az üres és a parkolófokozat között.

Intelligens kényelem és praktikum

Az új Santa Fe a legmagasabb kényelmi és praktikus szolgáltatásokat biztosítja, a rendkívül sokoldalú üléselrendezéstől kezdve az olyan mindennapos megoldásokig, mint az intelligens, motoros mozgatású csomagtér ajtaja. Mindenki nagyra értékeli majd a megnövelt második és harmadik üléssori lábteret, a még tágasabb csomagtartót, valamint a belső tér stratégiai jelentőségű pontjain elhelyezett, ötletes tároló megoldásokat.

Hyundai Santa Fe

Kiválóan variálható ülésrendszer

Az új Sante Fe még inkább első osztályú kényelmet biztosít, mint eddig, akár hét utas számára is, köszönhetően a tágas csomagtérnek. Hosszú utazásra készül? A 40/20/40 arányban osztva dönthető, második sori üléseket eltolva a csomagok és az utasok igényei szerint módosíthatja a férőhelyeket. A második üléssort egyetlen gombnyomással előre húzhatja, így kényelmesen szállhat be a harmadik sori ülésekre.

Hyundai Santa Fe

KRELL prémium audiorendszer

A KRELL prémium audiorendszer kimagasló hangzást biztosít. A nyolc darab felső kategóriás hangszóró a Santa Fe minden utasát lenyűgöző zenei élményben részesíti.

Hyundai Santa Fe

Head-up kijelző

A head-up kijelző közvetlenül a szélvédőre vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útba igazítás, vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi az utazást.

TECHNOLÓGIA & TELJESÍTMÉNY

A nagyobb teljesítményhez kedvezőbb fogyasztás társul. Az új Santa Fe vadonatúj motorkínálattal és kedvezőbb CO2-kibocsátással lép piacra. Ez az első olyan Hyundai modell Európában, amely megkapta az új 'Smartstream' hibrid és plug-in hibrid hajtásláncokat.

Hyundai Santa Fe

HTRAC? összkerékhajtási rendszer

Az innovatív HTRAC? összkerékhajtási rendszer optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít, így Ön biztonságosabban és felszabadultabban vezethet a csúszós városi utcákon vagy a bukkanókkal tarkított országutakon.

Hyundai Santa Fe

Terepüzemmódválasztó

Hó? Homok? Sár? Semmi probléma. A terepüzemmód-választó rendszer segítségével könnyedén válthat üzemmódot, a különböző helyzetekre optimalizálva a menetjellemzőket, valamint az összkerékhajtási rendszer beállításait.

Hyundai Santa Fe

Vadonatúj járműplatform

Az új Santa Fe a Hyundai vadonatúj, harmadik generációs platformjára épül. Ez számottevő előrelépést tesz lehetővé a menetteljesítmények, a vezethetőség, a takarékosság és a biztonság terén.

Hyundai Santa Fe

Smartstream hibrid hajtáslánc.

Az új Santa Fe Hybrid benzines turbómotorjához akkumulátorról táplált villanymotor társul; ez a dinamikus páros az üzemanyag-takarékosság új szintjét valósítja meg.

Hyundai Santa Fe

Plug-in hibrid teljesítmény

Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. A plug-in hibrid hajtáslánc 265 lóerős összteljesítményt kínál, és gombnyomásra képes tisztán elektromos üzemben közlekedni.

Elérhető motorok:

Hyundai Santa Fe

1.6 T-GDI turbo hibrid

Az új Santa Fe 230 lóerős rendszerteljesítményű hibrid változatát az új 1,6 literes T-GDi (közvetlen benzin-befecskendezéses turbómotor) 'Smartstream' belső égésű erőforrás és egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotor kettőse hajtja. A rendszer kettő- és összkerékhajtással egyaránt elérhető.

Hyundai Santa Fe

1.6 T-GDi plug-in hibrid

A 2021 elején érkező plug-in hibrid kivitel az új 1,6 literes T-GDi 'Smartstream' közvetlen benzinbefecskendezéses turbómotort egy 66,9 kW teljesítményű villanymotorral társítja, az utóbbit tápláló lítium-ion polimer akkumulátor kapacitása 13,8 kWh. Ez a változat kizárólag összkerékhajtással rendelhető. A rendszerteljesítmény 265 LE.

Hyundai Santa Fe

2.2 SmartStream dízelmotor.hibrid

A 'SmartStream' dízelmotor legnagyobb teljesítménye 202 lóerő, max. forgatónyomatéka 440 Nm. Elérhető két- és összkerékhajtással is. Az új motorgeneráció blokkja acél helyett alumíniumból készült, így 19,5 kg-mal könnyebb. A motor egyéb komponenseit is átdolgozták, így takarékosabb lett. Emellett a motor új, 2200 baros befecskendező rendszert alkalmaz, ami nagyobb motorteljesítményt tesz lehetővé.

Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben

Az új Santa Fe magától értetődő módon megkapta a legújabb technológiákat - mint a vezeték nélküli okostelefon-tükrözést - és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amellyel okostelefonjáról vagy szóban vezérelheti autóját. A 10,25" nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

Hyundai Santa Fe

Vezeték nélküli töltés

A továbbfejlesztett vezeték nélküli töltőfelület még nagyobb teljesítménnyel tölt, így hatékonyan képes gyorsan és egyszerűen tölteni a telefont, gubancolódó kábelek nélkül.

Hyundai Santa Fe

Vezeték nélküli Apple Car Play és Android Auto

Mostantól csatlakozás nélkül tükrözheti telefonját a 8 colos érintőképernyőre, köszönhetően a vezeték nélküli Apple CarPlay? és Android Auto? funkcióknak.

Hyundai Santa Fe

Bluelink? Connected Car szolgáltatások

Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A ? zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az élvonalbeli Hyundai SmartSense biztonsági funkcióknak és az olyan fejlett vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően, mint az autópálya menettámogató funkció vagy a hátrameneti ütközéselkerülő támogatás, az új Santa Fe a prémium kategóriás szabadidőjárművekkel is felveszi a versenyt. Még automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer is rendelhető, amely leparkolja Ön helyett az autót.

Sávkövető segédlet (LFA)

A vadonatúj Santa Fe most először kapott sávkövető segédlet (LFA) funkciót. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

Holttéri ütközés-elkerülő támogatás (BCA)

Ez a rendszer figyelmezteti, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amikor vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a fennálló veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

Elülső ütközés-elkerülő támogatás (FCA)

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

Autópálya asszisztens (HDA)

Az új Santa Fe elsőként kapott autópálya asszisztenst (HDA). A sávkövető asszisztens funkciót az intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással védett szakaszokon vagy zónákban automatikusan szabályozza a jármű sebességét. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R)

Az új funkció a hátsó és oldalsó radarok együttes alkalmazásával észleli, ha akadály felé tolatunk. Ilyenkor figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, így kerülve el az ütközést.

Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA)

Az új Santa Fe távvezérléssel leparkolható, illetve előhívható a parkolóhelyéről. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

1 A képen látható formájú hangerő gomb nem áll rendelkezésre az új Santa Fe modellben.
2 Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye.
  Az Android Auto a Google Inc. bejegyzett védjegye.
3 Vezeték nélküli okostelefon-tükrözés csak a 8 "-os érintőképernyőn érhető el. Az itt látható 10,25"-os érintőképernyőn nem érhető el.
Hyundai Santa Fe

A Santa Fe 20 éve - az ikonikus modell evolúciója!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Hyundai Santa Fe

*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!